AUTOMOBILI U RAZMERI

pozz ja imam jedan model koji sam rucno napravio i poklonio prijatelju.Meni licno su bolji die-cast modeli zato sto kad pravis sam auto mogu se dogoditi raznolike greske tipa: NE VRTE SE TOCKOVI,POGRESNO STAVLJANJE PLASTIKE ITD...POZZZ OD CARZ.

Evo i slike 1/43 cararme lexus gs300

originalslika-404636.jpg

Pozdrav !
Malopre sam otkrio ovaj PF...za neke slike nisam hteo da verujem da su samo modeli z:lol:z:lol:z:lol:
Mozda cu ponoviti necije pitanje po stoti put...ali, moze li se naci odredjeni model po narudzbi ? Znaci vozio sam "Peglicu", Fiat 128 sport-kupe, Omegu, pa bih hteo te modele, recimo.
Hvala

Pozdrav !
Malopre sam otkrio ovaj PF...za neke slike nisam hteo da verujem da su samo modeli z:lol:z:lol:z:lol:
Mozda cu ponoviti necije pitanje po stoti put...ali, moze li se naci odredjeni model po narudzbi ? Znaci vozio sam "Peglicu", Fiat 128 sport-kupe, Omegu, pa bih hteo te modele, recimo.
Hvala

Svi modeli postoje u razmeri 1/43.Vidi na berzi u Beogradu mozda neko moze da ti poruci model po zelji

Pozz !
Znam da u Beogradu ima svega i berzi spec. prodavnica, kolekcionara itd...ali mi koji nismo iz Bg, pa u duhu ovog vremena da iskoristimo internet...moze li koja korisna adresa, link, konkretno nesto ? Pa da se to odradi Post-expresom i sl. a ne da uzimam slobodan dan i shibam za BG...( 50 Km/h = 3 dana z:(( )

Evo i drugi ovogodišnji novitet.
RENAULT FREGATE iz 1959-e od SOLIDO-a
Model kojeg moram imati jer je Renault jedan od meni najdražih proizvođaća (U krajnjem slučaju svi moji i vozaju Renaulte u ovom trenutku). Model je odlično pogođen,sa dosta detalja ali ima ogromnu manu što mu se ne otvaju i zadnje vrata te gepek. Da su u Solidu to napravili ,vjerovatno bi imali najbolji svoj model. Ali....................Cijena je naravno prilagođena kvaliteti pa sam u osnovi zadovoljan. Poslije slikanja sam primjetio da staklo na vozačkim vratiima ne leži najbolje ali je to popravljeno bez nekih velikih problema i zahvata.Inaće,ovo je 33. model Renaulta u mojoj kolekciji tako da ,po mojoj matematici,nedostaje još desetak pa da bih imao sve modele izdate u 1:18. U to nisu uključeni modeli F1.

Prilozi

• DSC00084.jpg
    DSC00084.jpg
    33,2 KB · Pregleda: 8
  • DSC00085.jpg
    DSC00085.jpg
    26,6 KB · Pregleda: 6
  • DSC00086.jpg
    DSC00086.jpg
    29,5 KB · Pregleda: 7
  • DSC00087.jpg
    DSC00087.jpg
    35,9 KB · Pregleda: 5
  • DSC00090.jpg
    DSC00090.jpg
    42,2 KB · Pregleda: 6
Evo i drugi ovogodišnji novitet.
RENAULT FREGATE iz 1959-e od SOLIDO-a
Model kojeg moram imati jer je Renault jedan od meni najdražih proizvođaća (U krajnjem slučaju svi moji i vozaju Renaulte u ovom trenutku). Model je odlično pogođen,sa dosta detalja ali ima ogromnu manu što mu se ne otvaju i zadnje vrata te gepek. Da su u Solidu to napravili ,vjerovatno bi imali najbolji svoj model. Ali....................Cijena je naravno prilagođena kvaliteti pa sam u osnovi zadovoljan. Poslije slikanja sam primjetio da staklo na vozačkim vratiima ne leži najbolje ali je to popravljeno bez nekih velikih problema i zahvata.Inaće,ovo je 33. model Renaulta u mojoj kolekciji tako da ,po mojoj matematici,nedostaje još desetak pa da bih imao sve modele izdate u 1:18. U to nisu uključeni modeli F1.

:super::super::super:

Jel skupljas i burago 1/43...?:snesko3:

Pa sa buragom sam poceo pre kao klinac i 1/43 imam sve.Sada jurim neke modele u 1/24 iz 70-i neke i 80-tih pa da kompletiram.Skoro mi je stigao golf 1 1/24 i necete verovati ali platio sam ga 15 evra,a sada mi stize metro gt i njega sam nasao za 10 evra.Znam recicete ludak daje za burago 1/24 tolike pare i jos stari modeli 20-i kusur godina,ali to mi cini zadovoljstvo.z:lol:

Pa sa buragom sam poceo pre kao klinac i 1/43 imam sve.Sada jurim neke modele u 1/24 iz 70-i neke i 80-tih pa da kompletiram.Skoro mi je stigao golf 1 1/24 i necete verovati ali platio sam ga 15 evra,a sada mi stize metro gt i njega sam nasao za 10 evra.Znam recicete ludak daje za burago 1/24 tolike pare i jos stari modeli 20-i kusur godina,ali to mi cini zadovoljstvo.z:lol:

Uopste nisi ludjak, po tim cenama bi tesko u inostranstvu mogao kupiti takve modele. Nedavno sam gledao na ebayu 1:24 Mercedes 450 SLC od Bburaga koji je prodan za neki 70 Eur.

E a ovo je kolekcija mog prijatelja zorana jevtica zoce inace kriminalistickog inspektora,zamolio me da vam pokazem njegove modele.Vecina kolekcije su modeli u razmeri 1/24 ali ima i modela 1/43.

Prilozi

• P1010098.jpg
    P1010098.jpg
    34,1 KB · Pregleda: 40
  • P1010099.jpg
    P1010099.jpg
    36,8 KB · Pregleda: 38
  • P1010101.jpg
    P1010101.jpg
    39 KB · Pregleda: 36
  • P1010102.jpg
    P1010102.jpg