dramy
Zainteresovan član
- Poruka
- 391
Aco svaka cast na kolekciji, posebno mi se svidja ovaj najnoviji passat!
Pozz
Pozz
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E a ovo je kolekcija mog prijatelja zorana jevtica zoce inace kriminalistickog inspektora,zamolio me da vam pokazem njegove modele.Vecina kolekcije su modeli u razmeri 1/24 ali ima i modela 1/43.
E a ovo je kolekcija mog prijatelja zorana jevtica zoce inace kriminalistickog inspektora,zamolio me da vam pokazem njegove modele.Vecina kolekcije su modeli u razmeri 1/24 ali ima i modela 1/43.
Odlično.
Ne mogu ocijeniti po fotografijama ali imam utisak da ima i 1:18.
Momci pazite sa komentarima ipak je on policajacEvo nastavak.
Ovo je i na moj račun ali.........................KAKO ? Šta god da uradim kod mene je mala slika i maximalno 5 komada.
Nista od mog Minichempsovog SLR odustao decko od prodaje!![]()
Da pohvalim i prodavca koji je ,samoinicijativno, poslao katalog CMC-a. Znam da će neki "posiviti od zavisti" ali ću ga skenirati i poslati ko god to bude želio. Za sada:
I treći novitet.
BMW 328 ROADSTER iz 1938 od AUTOART-a.
Skroz druga priča od modela od prije par sedmica (smeđi Ricko).Odavno me neki model nije toliko fascinirao te mislim da 51.- euro ,koliko me je ukupno stajao,je i više nego dobra kupovina.Napomena,kaiševi na poklopcu motora su u funkciji ali sam ja odustao od pokušaja otvaranja jer bi,vjerovatno, svojim šapama napravio više štete nego koristi.
U svakom slučaju,model je koji svako,ko sakuplja 1:18,MORA imati.
Odlično.
Ne mogu ocijeniti po fotografijama ali imam utisak da ima i 1:18.
Dzabe sve to....(becim) se vec pola sata... Dajte momci stvarno sa tim (LQ) slikama ste uzasni!
Upload-ujte normalnu rezoluciju.....
Na tvojim slikama se bar vidi sustina....
Ako me sam model zaintrigira potrazim vise o njemu na internetu. Kad slikate police... Upload mora da bude realna velicina.... Skoro svaki image share sajt ima opciju resize (promena velicine slike), izaberite da upload bude veci od 640x480 (bar za slike licnih kolekcija, ovo ostalo ne mora da bude preko cele stranice).
2 Nedo
http://imageshack.us/ ImageShack je jednostavan za koriscenje, meni je skroz dobar kao baza slika za forume i sl. Nije limitiran br. slika za upload.
Ovo neki znaju, mozda neki i ne... Za postovanje slika koje nisu vase (sa raznih sajtova, drugih foruma i sl), desni klick - view image - copy link iz navigation toolbar-a - paste link u polje umetni sliku...... dalje znate i sami.
Aco, EOS je super![]()
I treći novitet.
BMW 328 ROADSTER iz 1938 od AUTOART-a.
Skroz druga priča od modela od prije par sedmica (smeđi Ricko).Odavno me neki model nije toliko fascinirao te mislim da 51.- euro ,koliko me je ukupno stajao,je i više nego dobra kupovina.Napomena,kaiševi na poklopcu motora su u funkciji ali sam ja odustao od pokušaja otvaranja jer bi,vjerovatno, svojim šapama napravio više štete nego koristi.
U svakom slučaju,model je koji svako,ko sakuplja 1:18,MORA imati.
Bravo dramy.Reci mi molim te ovo sa tockovim u gepeku ,bilo je tako ili si ti to nabacio jer dobro izgleda.