AUTOMOBILI U RAZMERI

Super je R4, jel ima neki poseban sajt gdje si ga kupio ili je e bay u pitanju? Pozz

Ebay je u pitanju, taman sam hteo još nešto da poručim ali ne mogu da verifikujem novu karticu na Paypal-u. Možda neko i zna u čume je problem. Dakle, na mail mi je stigla poruka da mi uskoro ističe kartica i u međuvremenu sam dobio od banke novu. Na sajtu (pp) mi ne dozvoljava iz nekog razloga da verifikujem novu iako stoji pod statusom da sam "Verified", hm....

Evo još koja 4ka.

dsc02954lq.jpg

dsc02953s.jpg

Mozda treba u banci da nesto ovjere tj da upisu CODE koji stigne u banku od paypal-a,tako je meni bilo prije. I ovi su ti extra stvarno,svaka cast bas mi se svidjaju.

Ebay je u pitanju, taman sam hteo još nešto da poručim ali ne mogu da verifikujem novu karticu na Paypal-u. Možda neko i zna u čume je problem. Dakle, na mail mi je stigla poruka da mi uskoro ističe kartica i u međuvremenu sam dobio od banke novu. Na sajtu (pp) mi ne dozvoljava iz nekog razloga da verifikujem novu iako stoji pod statusom da sam "Verified", hm....

Evo još koja 4ka.

dsc02954lq.jpg

dsc02953s.jpg

ako neko ima bmw modele neka posalje na pp sliku i cenu.

ne one velike samo 1:60 i malo vece ,moze i malo manje ali ne previse.
ako neko moze da nabavi ovakav crveni neka javi odmaaaah :D

u pitanju je kocka tj bmw e30 ///M3

4944038018_8b2b69d102_b.jpg

Poslednja izmena:
Dugo me nije bilo al sam se vrno :D za početak dobrodošli svi novi :D ubavi vam bre ovi modeli, baš ubavi :D jedna "anketa" na brzinu koja znači, koliko vas je zainteresovano za otvaranje prodavnice sa modelima u novom sadu? pošto ima jedan čika koji bi uradio tako nešto ako je interesovanje veliko, trenutno ima prodavnicu u beču i prodaje u srbiji, verujem da neki od vas i znaju za to.

Back