Kako brate da namestim papir ili sta vec treba.. Pa kada slikam a da slike budu kvalitetne..? Mislim na podlogu ..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta cu. . . Pravi diktator!Aaaaaaaaaaaaaaa! Znao sam da imas te komunisticko/pionirske krvi u sebi ... Jos ako volis da lovis, kao onaj sto se vozao u njima .....?Onda si stvarno ekstremista!!!
Nista@ Obelix i shomy015
HvalaNe da su dobri. . . Nego kidaju. . . Fenomenalno izgledaju jedan pored drugog. . .
Da nam se pohvalis: sta si nabavio i prikazes model, najrealnije, bez nekakvih pozadina, bez dorade i pojacavanja, ili smanjivanja kontrasta boja u raznim programima. Bolja slika od ovakve ti ne treba....
![]()
Telefon Iphone 3gs.. A aparat samsung st66 16.mpx..Koji to telefon pravi takve slike? Mozda, auto fokus drnda celu stvar, odalji malo telefon.
Aj poz..Vezbaj, vezbaj ... Ja idem da spavam.
Dakle. . . Danas je stigao Mercedes Benz 600 SWB u crnoj boji. Kao i njegov veci brat i on je radjen od strane AA kao signatire izdanje tako da je posteno odradjen i za razliku od Maybacha ovaj auto stvarno vredi onoliko za koliko su ga i prodavali. Ambalaza se sastoji od dve kutije, spoljasnje koja je bila i na kojoj je bar kod i koji je model u pitanju i crne koja se nalazi unutar nje i na kojoj vec pise da je AA signature i da je radjen po licenci Dajmlera. Kad se otvori crna kutija unutra se nalazi knjizica sa slikama i detaljima auta i kartica kao potvrda o autenticnosti i redni broj. Za razliku od Pullmana koje bio 3013 i neki ovaj je 0974. Takodje u kutiji se nalazi mala polugica za otvranja vrata i ostalih stvari a na drugom kraju polugice se nalazi lupa za detalje, i pride ima jos jedna krpica za brisanje auta. Ono sto mi je jako drago je da je auto u crnoj boji koja mu sa bez unutrasnjoscu fenomenalno lezi, cak sta vise ova kombinacija mi se puno vise svidja nego sto je kod Pullmana. sto se tice detalja oni su isti kao i na Pullmanu izuzev frizidera, dakle tu su zavesice, kozna sedista, kofercici (koji su i ovog puta zasebni i nisu slepljeni), rezervni tocak, prednja maska je kao na pravim kolima. . . A i neke stvari koje se nisu nasle na Pullmanu. Dakle, mrezice na zadnjoj strani prednih sedista su prave i na zadnjoj strani prednjeg suvozacevog sedista nalazi se i mali radio. Nazalost auto nije savrsen i ima jedan veeeeeeeeeeeliki propust. I ako je predvidjeno da ima pojaseve za vezivanje, pa ima onaj andrag u koji se ona dzidza turi, pojase ipak nema. Jedan pomalo glup ali dosta velik propust. . . I koliko sam do sad uspeo da vidim to mu je ujedno i jedini propust. . . Da se manem reci i predjem na slike. . . Uzivajte jer stvarno ima u cemu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()