AUTOMOBILI U RAZMERI

Hej Shomy, znas li kada bi oni iz Rode prodali taj bus da nije tebe? Nikad! Ha-haa :-) Pa ti skupljas izgleda sve sto ima tockove? :-) Nego kad si vec bio tamo, je li stiglo sta Cararame u 1:43, ili kamiona u 1:87?
HAHA :D Bio mi simpatican pa reko da uzmem.. Covece pa roda je propala.. Ostao jedan kamion od cararame od 10 jula i jos se vuce.. U 1:43 ima nekoliko cararami neki peugeot,i nzm nisam ni zagledao kad nemaju izbor..

evo slike na brzinu

P8061377.jpg

Uzas, da nema Jug.pumpe ne bi imali sta u gradu kupiti. Vazno je da su Buragovih napunili krs. Cudi me da jos stoje u Interexu one Cararame u 1:72 sa gliserima, ima ih boga mi 4-5? A kada smo kod starina, ima li neko da mu treba paklica HB cigareta, iz 70 neke, meko neotvoreno pakovanje, original West Germany sa fabrickom cenom od 3,5DM? Ajd' sad da vas vidim. :-))

Siku je pre svega jako kvalitetna igracka, za malo stariju decu ...... Veoma su detaljno, dobro i cvrsto napravljeni, imaju jako veliki asortiman: komplete sa jahtama, kamp prikolicama, poljoprivredne i gradjevinske masine i jos mnogo toga .......

30-78-thickbox.jpg
selection_detail_353_1.jpg

Dali se isplati? Ovaj hobi u svakom domenu je cisto rasipanje novca na sopstveno zadovoljstvo. Dobra stvar: sto kad dosadi, mozes sve spakovati u kutiju i skloniti pod krevet, u ormar, dok se ne zazelis ponovo :whistling: Ako se bas resis mozes i da prodas, poklonis ..........

Back