AUTOMOBILI U RAZMERI

Evo ti prvo par primera sa stranih foruma, kako ljudi naprave improvizovanu kutiju za slikanje modela .....

PICT0353-1.jpg
3529239676_5ce1617182_o-1.jpg

Ovo ti je njlakse da napravis, ako mozes da dodjes do belog hamera, veceg formata i industriskog zastitnog stiropora za pakovanje ....

1011991m.jpg

... a ni ovakav studio nije tesko improvizovati.

4715044385_f62129baa8-1.jpg

Ako hoces da slika bude sexy, treba i dobar aparat .....

5236372153_c1e8b25359_b-1.jpg

Sam aparat stelujes po uslovima pod kojima slikas ...Ne preporucujem ti upotrebu blica, pogotovo za macro fotografije. Stona lampa, sa jacom sijalicom, zavrsava posao. Evo jedne moje stare fore za 1/43 modele, ne mora da bude beli papir, al onda lampa ide ispred ...

sdc10578w.jpg

...dobijes npr. ovakvu sliku.

sdc10577o.jpg

...primer sa hamer pozadinom.

6324154662_f6d48f14c8_z.jpg

Eto, pa ti sad :dash:

Poslednja izmena:
Nemoj da se brukas, moj je stariji WB500

http://1.***************/_sqi1y54pFZE/SXy4dZ9drJI/AAAAAAAABow/bocg3L8MVFQ/s400/WB500.JPG

Mora da ima brdo podesavanja ...? Pokusaj, obavezno white balance da podesis na Tungsten ili AWB.

Poslednja izmena:
Dakle. . . Danas je stigao Mercedes Benz 600 SWB u crnoj boji. Kao i njegov veci brat i on je radjen od strane AA kao signatire izdanje tako da je posteno odradjen i za razliku od Maybacha ovaj auto stvarno vredi onoliko za koliko su ga i prodavali. Ambalaza se sastoji od dve kutije, spoljasnje koja je bila i na kojoj je bar kod i koji je model u pitanju i crne koja se nalazi unutar nje i na kojoj vec pise da je AA signature i da je radjen po licenci Dajmlera. Kad se otvori crna kutija unutra se nalazi knjizica sa slikama i detaljima auta i kartica kao potvrda o autenticnosti i redni broj. Za razliku od Pullmana koje bio 3013 i neki ovaj je 0974. Takodje u kutiji se nalazi mala polugica za otvranja vrata i ostalih stvari a na drugom kraju polugice se nalazi lupa za detalje, i pride ima jos jedna krpica za brisanje auta. Ono sto mi je jako drago je da je auto u crnoj boji koja mu sa bez unutrasnjoscu fenomenalno lezi, cak sta vise ova kombinacija mi se puno vise svidja nego sto je kod Pullmana. sto se tice detalja oni su isti kao i na Pullmanu izuzev frizidera, dakle tu su zavesice, kozna sedista, kofercici (koji su i ovog puta zasebni i nisu slepljeni), rezervni tocak, prednja maska je kao na pravim kolima. . . A i neke stvari koje se nisu nasle na Pullmanu. Dakle, mrezice na zadnjoj strani prednih sedista su prave i na zadnjoj strani prednjeg suvozacevog sedista nalazi se i mali radio. Nazalost auto nije savrsen i ima jedan veeeeeeeeeeeliki propust. I ako je predvidjeno da ima pojaseve za vezivanje, pa ima onaj andrag u koji se ona dzidza turi, pojase ipak nema. Jedan pomalo glup ali dosta velik propust. . . I koliko sam do sad uspeo da vidim to mu je ujedno i jedini propust. . . Da se manem reci i predjem na slike. . . Uzivajte jer stvarno ima u cemu :)

scaled.php

scaled.php

scaled.php

scaled.php

scaled.php

scaled.php

scaled.php

scaled.php

scaled.php

scaled.php

scaled.php

scaled.php

scaled.php

scaled.php

scaled.php

scaled.php

scaled.php

I njegovo novo prebivaliste. . . Dok mu nesmislim nesto drugo :)

scaled.php

Dakle. . . Danas je stigao Mercedes Benz 600 SWB u crnoj boji. Kao i njegov veci brat i on je radjen od strane AA kao signatire izdanje tako da je posteno odradjen i za razliku od Maybacha ovaj auto stvarno vredi onoliko za koliko su ga i prodavali. Ambalaza se sastoji od dve kutije, spoljasnje koja je bila i na kojoj je bar kod i koji je model u pitanju i crne koja se nalazi unutar nje i na kojoj vec pise da je AA signature i da je radjen po licenci Dajmlera. Kad se otvori crna kutija unutra se nalazi knjizica sa slikama i detaljima auta i kartica kao potvrda o autenticnosti i redni broj. Za razliku od Pullmana koje bio 3013 i neki ovaj je 0974. Takodje u kutiji se nalazi mala polugica za otvranja vrata i ostalih stvari a na drugom kraju polugice se nalazi lupa za detalje, i pride ima jos jedna krpica za brisanje auta. Ono sto mi je jako drago je da je auto u crnoj boji koja mu sa bez unutrasnjoscu fenomenalno lezi, cak sta vise ova kombinacija mi se puno vise svidja nego sto je kod Pullmana. sto se tice detalja oni su isti kao i na Pullmanu izuzev frizidera, dakle tu su zavesice, kozna sedista, kofercici (koji su i ovog puta zasebni i nisu slepljeni), rezervni tocak, prednja maska je kao na pravim kolima. . . A i neke stvari koje se nisu nasle na Pullmanu. Dakle, mrezice na zadnjoj strani prednih sedista su prave i na zadnjoj strani prednjeg suvozacevog sedista nalazi se i mali radio. Nazalost auto nije savrsen i ima jedan veeeeeeeeeeeliki propust. I ako je predvidjeno da ima pojaseve za vezivanje, pa ima onaj andrag u koji se ona dzidza turi, pojase ipak nema. Jedan pomalo glup ali dosta velik propust. . . I koliko sam do sad uspeo da vidim to mu je ujedno i jedini propust. . . Da se manem reci i predjem na slike. . . Uzivajte jer stvarno ima u cemu :)

scaled.php

scaled.php

scaled.php

scaled.php

scaled.php

scaled.php

scaled.php

scaled.php

scaled.php

scaled.php

scaled.php

scaled.php

scaled.php

scaled.php

scaled.php

scaled.php

scaled.php

I njegovo novo prebivaliste. . . Dok mu nesmislim nesto drugo :)

scaled.php

Model je boli glava.. :worth::worth::worth::worth::worth:

Hvala!

@ Obelix

Jeste manji bolji. Pullman je toliko velik da se na prvi pogled cini cak i prevelik i da nije 1:18, dok kraci izgleda kao neka malo veca 1:18 i to je to. . . Ali jedan i drugi su automobilcine i videti ih na jednom mesto je fenoemanalan osecaj. . . Jos pogorovu jer su oba moji :D

Back