AUTOMOBILI U RAZMERI

1:50
SDC10406_resize.jpg
SDC10404_resize.jpg
SDC10403_resize.jpg
SDC10401_resize.jpg
SDC10399_resize.jpg

Samara je k'o bonbona, opet rumunska veza? :-) Je l' skupljas kamione u svim razmerama, ili imas odredjenu? Nekako mi je ta 1:50 cudna, posto znam da ima u 1:43, i u 1:87. Prva pase jer odgovara auticima u istoj raz.,a druga opet ide i moze se uklopiti u diorame zeleznica.

Pre neki dan bio je jedan AA u 1:18, otisao je za 306$. Bio je 301 nekoliko sati i onda je u poslednjim sekundama lik dosao i uzeo ga za 306. Kontam da je bio spreman da da i vise od toga al' mu se posrecilo da toliko bude dovoljno da ga uzme. . . :)

Slike :) Odradio sam samo E28 M535i i M3 kabrio, ostali ce malo pricekati jer prvo moram da pozavrsavam neke druge stvari vezane za fax. . . Iz nekog razloga ove godine jedva da sta stizem da uradim pa zato stalno i kasnim sa slikama noviteta i ako ih ima ove godine :)

scaled.php

scaled.php

scaled.php

scaled.php

scaled.php

scaled.php

scaled.php

scaled.php

scaled.php

scaled.php

Ovde me je UT prijatno iznenadio. . . Kad je u pitanju Z3 M coupe UT se potrudio fino. . . Vise slika ce stici drugi dan za sada samo ova jedna.

scaled.php

Sto se tice M3-a, Kyosho se potrudio i unutrasnjost izgleda skroz pristojno, prednji farovi su OK, dok su zadnji mogli biti bolji (kao sto su na CSL-u od AA npr). Ono sto bih posebno istakao je da kao mozete uzmite ga u sivoj boji, ova feniks zuta jako bode oci i ne stoji mu nikako. . . A sad malo slika pa procenite sami :)

scaled.php

scaled.php

scaled.php

scaled.php

scaled.php

scaled.php

scaled.php

scaled.php

Kao sto sam rekao Kyosho ga je OK uradio, ali jedan detalj se istakao kao propust u radu. . .

scaled.php

I malo poredjenje kako je uradjen Z4 kupe ispod haube i M3, u pitanju je isti motor koji ih pokrece a vi sami procenite koji je bolji. . .

scaled.php

Generalno, da li sam zadovoljan sa modelima? Jesam. Najvise sam zadovoljan sa UT jer je uradio model koji je puno bolji nego bilo sta sto je uradio za E36. Kod Z3 kupea se potrudio i taj auto sasvim fino izgleda. Jos da ima otvaranje gepeka bila bi puna kapa, ovako ostaje da je OK. Ali kao sto sam rekao, slike od njega ce doci kasnije. . .

Pozdrav kolege.. ;) Bas sam se razocarao zato sto nisam nasao nista od minichamps i tako tih cak nisam ni video u Solunu. Evo ovako kod mene ima 5 noviteta, 3 u 1:18 , 1 u 1:24 i 1 u 1:43.. Kupio sam i novi aparat Samsung st66 16mpx itd itd..
Detaljnije slike za koji dan..

Obadva zajedno su kostala 24e..

Back