Ako oces javi se brzo da ti dam mail od coveka pa se dog sa njim nisu moji..Shomy, gde iscacka te ROVERE?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako oces javi se brzo da ti dam mail od coveka pa se dog sa njim nisu moji..Shomy, gde iscacka te ROVERE?
De nema nista?Skočiću s mosta, nema ama baš ništadajte mi neku prodavnicu iz Bg-a da se utešim kad dođem, u Leskovcu kažu isto bio pljusak. Primetio sam da ovde izlazi neki časopis u kome imaju modeli iz filma Cars.
Skočiću s mosta, nema ama baš ništadajte mi neku prodavnicu iz Bg-a da se utešim kad dođem, u Leskovcu kažu isto bio pljusak. Primetio sam da ovde izlazi neki časopis u kome imaju modeli iz filma Cars.
Ok.. Hvala.Kako da kazem. . . Ima bolju opremu nego moj micubisi u 1:1
Kozna sedista, platnene zavese, frizidercic sa nekim andragalijama unutra, 6 kofercica koji se vade, rezervni tocak, amortizere koji rade, krpica za ciscenje, polugica za otvaranje vrata na cijem se jednom kraju nalazi lupa da se detalji bolje vide i za kraj kartica o autenticnosti i sa rednim brojem primerka. . . Ako ti kazem da je isti takav auto pre par nedelja prodat na e-bay za 511$ mislim da sam ti sve rekao kakav je![]()
A ovde imas i slike
http://forum.krstarica.com/showthre...-U-RAZMERI?p=20346759&viewfull=1#post20346759
Jesi gledao u Solunu?Nisam baš video časopis, zapazio samo da ima dva modela, dal 43 il nešto manje...nema ništa u celoj Grčkoj....dajte mi neke informacije o ixo ferrari modelima, pošto od kako imam onu daytonu oduševio sam se, nego dajte bre tu prodavnicu.
Pa dobro sad.. Ali kod mene ovde nemas nista kvalitetnije da kupis..@ shomy015
Ne moj gledati tako, nego kako da iskoristis to sto imas tu kod tebeIma vas lepa skupina ovde i onda lepo mozete i da se druzite i da ovaj hobi dozivljavate bas tako ~ kao hobi a ne kao vijanje nekih posebnih modela i sl. Zato uzivaj sa tim sto imas i ne obaziri se previse na to sto nemas, kad bude bilo vreme imaces
![]()
Znas kako ja se uvek zalim kako nemam ovde nijedan ducan da model mogu da pogledam pre nego sto kupim i sl. nego vecinu modela sam kupo na slepo ili ako sma kupovao uzivo to su sve bili dilerski primerci koji bas i nisu bili najpovoljniji, a i ospta ponuda je dalkeo bolja u Evropi nego u USA. I u maju kad sam bio u Nemackoj i imao sam nameru da se nakupujem modela i jednom prilikom sam cak nasao i ducan u Majncu sa celim spratom modela, Herpa, CMC, Autoart, Wiking. . . Ma sve zivo, da biras 1:18, 1:43, 1:87. . . Koliko sam vremena proveo unutra ne znam ni sam, sve sam pregledao 3 puta i sve modele koje sam zapazio ili sam imao u nekoj izvedbi pa nisma hteo da ih ponavljam ili su mi bili preskupi a i nisu imali jedan koji sam bas trazio i da cela prica bude jos smesnija na kraju dana jesam imao novitet ali to nije bi iz tog ducana nego bas sa e-bay (i to americkog) i to je bla ona MC-eva 730i od pre mesec i vise dana. Toliko puno sma hteo ducan i na kraju kupim auto sa e-beya. . . Tako i ti, ne gledaj sta dugi imaju nego sta ti imas i gledaj da to iskoristis jer to sto drugi imaju ne mora da znaci da bi i tebi koristiloMozda tebi sad izgleda da je moj e-bay nesto, ali ako bi ga imao ne mora da znaci da bi ga uvek i koristio. . .
![]()
Znam u okolnim gradovima.. Ali kazem pricam za Sabac..Ima i kod nas tih kvalitetnih modela
Idi u Radulovic BMW ,Mercedes benz salon na Novom Beogradu ,Honda butik,Porsche SCG tamo imas dilerskih modela cena im je od 25 evra pa navise
Pricaj.. AHAHHAHAEvo mene u Lo, pala 3 modela, Shomy tebi sam kupio nesto. Detaljniji izvestaj kasnije.
Nesto novo u mene. . .
![]()
Boja mozda bas i nije najsrecnija ali razlog zasto sam uzeo bas ovaj auto su felne. BBS-ovke mi nekako najbolje stoje na M-u. A pored felni je i taj da je u toj boji jos jedino kako-tako dostupan. Dosta dugo sam ga merkao i rekao da cu uzeti i samo sam cekao neko bolji momenat (da ne kazem da mzoda bude malo jeftiniji), medjutim kad sam video da ga vise nema na e-bay shvatio sam da je taj momenat dosao (bez obzira na cenu) i srecom uspeo sam da ga nadjem na Amazonu i pokupim sa besplatnom postarinom tako da mi izadje kao da sam uzeo na e-bay. . . Sad mi malo zao da se ranije nisam potrudio oko sivog koji je dosta lepsi ali OK, sta je tu je. . . Meni ce lepo da krasi police![]()
PPiii pa imam SKODU FELICIU i to kabrio i to krem bojaa... Jesi uzeo i Hamera??Meni je ta zuta ok, dosta mi je tih sivih. A za tebe "mali" stara SKODA FELICIJA, u 1:72, kremkasta-kabrio. Inace u 1:72 ima jos HAMER od Cararame. Ja sam se ponovio u Alfu 6C 1750 GS (1929) i Alfu GIUILIA T.I. SUPER (1963) + TOYOTA COROLA, rely model od Solida, u nekoj ekskluzivnoj ne providnoj kutiji. Cak i continental pise na gumama,kao i na felnama. Bilo je jos gomila Land Rovera od Cararame u raznim izvedbama, pasata karavana, kombija vw itd. Kazu da prodaju dosta, i nabavljaju. Otkrio sam u gradu imaju jednu odlicnu prodavnicu igracaka i vidi se da ima dosta autica, onako kroz izlog sam video vece modele Solida,a u samom izlogu jedan modelcic autica iz tog Cars filma. Beli je neki u pitanju, poput nove pande.
*** nego kakvi su ti pasati od cararame?E ***... Mislio sam da tu nemas. Nista, videcu da li Smiljak hoce, mada je mogu i zadrzati, lepa je. Bila je jos Oktavija karavan,i obicna, civilna. Hamer zuti, nisam ga kupio. Ako hoces uzecu iduci put.