AUTOMOBILI U RAZMERI

Par noviteta kod mene.
1:43 Porche 356B Cararama, Buick Roadmaster 1949, 1:43 New Ray, New Holland 1:87 Siku.
SDC10366_resize.jpg
SDC10367_resize.jpg
SDC10377_resize.jpg
SDC10378_resize.jpg
SDC10372_resize.jpg

Sto bi nas narod rek'o "ko rano rani model grabi" tako sam i ja ugrabio

dscf9419.jpg

A i sreca mi se konacno okrenula kad je u pitanju BMW E28. Posle ko zna koliko pokusaja da ga nabavim u 1:18 i u 1:1 konacno mi je i to poslo za rukom

5e7e27c4b161016e80c5553ed79e.jpg

Da budem iskren vise bih voleo da je crni ali posto su u poslednjih nedelju dana svi rasprodati i da auto vise nigde ne moze da se uzme za neke razumne novce odlucio sam se na ovog kao jedinog dostupnog. Auto je uzet jos juce ali kako su mi do sada svi pokusaju za nabavku istog propadali nisam hteo nista da javljam dok nebude 100% da je moj, auto je na putu i stize za koji dan. . .

Za Oktaviju ne znam, a ako ti treba stara Felicia, imam ja, sto sam je kupio Shomyu, ali vec ima. Mislim da ima,i da se okupljaju svake zadnje ned. u mesecu u Baba Djusinoj ul. Kod OFK-ovog stadiona. Ali opet proveri,da to nije klub ljubitelja zeleznice. Ima u Osijeku, to je sigurno, klub kolekc. AUTICI. :-)

Daj sliku skode, ja sam se konacno ponovio :D 1/72 mercedes 280 sl, mercedes 300 sl, i porsche spider 550, iako ne pise da je cararama, vec neka grcka firma valjda, samo je stavljena druga nalepnica, sve je isto. Dajte bre onda da oformimo taj klub kolecionara.

Back