HEMI 426
Poznat
- Poruka
- 9.436
ali ford nudi daleko vise svega za manje pare... a subaru nije auto nego je bisexualni crossover a ford je pik up sa duplom kabinom....  

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pa kad je bez carine i transportnih troškova. :xHEMI 426:ali ford nudi daleko vise svega za manje pare... a subaru nije auto nego je bisexualni crossover a ford je pik up sa duplom kabinom....

Bila bi loša ideja...HEMI 426:opet, subaru je dosao u ameriku, ford nije isao u japan.... :wink:
Ford zna....HEMI 426:ko zna...

Sad stvarno! Ako Porsche nema dušu, niko je nema. Pretera ga. :?HEMI 426:

Ja sam štreber.HEMI 426:porsche ima dusu, nju niko nije dovodio u pitanje.....licno, ne volim porschee, samo neke i to malo, uvek sam ih smatrao prilicno "streberskim" sportskim automobilima, ne pitaj me zasto, jednostavno imam takav utisak.... :wink:
Onda uči. Pogledaj fotografiju gore!intra:Ja sam štreber.HEMI 426:porsche ima dusu, nju niko nije dovodio u pitanje.....licno, ne volim porschee, samo neke i to malo, uvek sam ih smatrao prilicno "streberskim" sportskim automobilima, ne pitaj me zasto, jednostavno imam takav utisak.... :wink:

, pogotovo ako te spomenutih 430 KS iz 427 V8 Big Block motora lansira svaki put kad dodas gas....
 , pogotovo ako te spomenutih 430 KS iz 427 V8 Big Block motora lansira svaki put kad dodas gas.... 
	Odakle Švabi duša? :shock:jomini:Sad stvarno! Ako Porsche nema dušu, niko je nema. Pretera ga. :?HEMI 426:

Espanol:
Što bi rekao Radovan III: PRC!

kada je ulovio ajkulu i odusevio se linijama i fantasticnim oblikom te zivotinje. Zajedno sa Larryem Shinodom ( kasnijim dizajnerom Boss Mustanga ), je napravio prve crteze i posle prvih 1:1 prototipa se energicno zalagao za taj izgled. Ovde je na slici pored slavnog i prelepog trkackog modela Stingray SS koji je krajem 50-tih harao na trkama.
  kada je ulovio ajkulu i odusevio se linijama i fantasticnim oblikom te zivotinje. Zajedno sa Larryem Shinodom ( kasnijim dizajnerom Boss Mustanga ), je napravio prve crteze i posle prvih 1:1 prototipa se energicno zalagao za taj izgled. Ovde je na slici pored slavnog i prelepog trkackog modela Stingray SS koji je krajem 50-tih harao na trkama.