HEMI 426
Poznat
- Poruka
- 9.436
Jedna zaboravljena fabrika koja je imala strasne automobile, snazne motore i mnooogo duse
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ali mislim da bi pre mlatio ovaj autic...jako mi se svidja iako se nije pokazao, sir stirling moss je uvek pricao da ovaj auto jao postuje ali da nikad ne bi ponovo seo u njega!

Blackaquarius:Setio sam se Bugati Atlantic, mnogo lep automobil, vozio bih ga i sad da mogu da ga kupim, tj. imam pare, posto je verovatno veoma redak.
karoserija by Figoni et Falaschi, njihov prepoznatljiv rad, doduse, slican Van Voorenu ( bugati za egipatskog kralja iz 1939 ) ali se za iskusno oko dosta razlikuje :wink:
Da, i ja sam pre neki dan video na putu jednu sa vojnim tablicama i u dobrom stanju. Pa, pola veka u vojnoj službi zaslužuje poštovanje...jomini:![]()
Pa i danas ih voze! Neki dan sam video jednu bez vozačkih vrata. Nekakav kanap, uže, šta li, stoji popreko da vojničina ne ispadne!!! :shock:
Iso Grifo, Monteverdi, Bizzarini...Di me nađe. U to vreme su u Japanu proizvodili rikše sa pomoćnim motorom od 30 ccm (cirka!).HEMI 426:bas onako kako sam napisao, bez namere da pljunem japance...
Pa to nema veze. Ako je neko nešto uradio pre, ne znači da je i sada tako, ne?Espanol:Iso Grifo, Monteverdi, Bizzarini...Di me nađe. U to vreme su u Japanu proizvodili rikše sa pomoćnim motorom od 30 ccm (cirka!).HEMI 426:bas onako kako sam napisao, bez namere da pljunem japance...![]()
![]()
![]()