Espanol
Poznat
- Poruka
- 8.305
Recimo, ali jedna Tojota ili Nisan nikad neće biti isto što i Ferari, Aston Martin, Bentli...I nikad neće vredeti matori tolike novce. Tu bi negde mogao da počneš da hvataš razliku... :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Promašili ste poentu. Nije ista ciljna grupa kupaca Toyote i Ferarija. Tu se, nadam se slažemo? Jednom sam rekao da je Rakovica 65 bolja od F50 i to je istina, ali u jednoj nameni. U drugim je to F50. O tome ja pričam.Espanol:Recimo, ali jedna Tojota ili Nisan nikad neće biti isto što i Ferari, Aston Martin, Bentli...I nikad neće vredeti matori tolike novce. Tu bi negde mogao da počneš da hvataš razliku... :wink:
Te rikše postavljaju i nekakve domaće zadatke.HEMI 426:brate, ima jedna osnovna stvar kod istorije....ono sto je bilo pre, cini ono sto je danas....a danas se i dalje prave rikse samo sa malo vecim motorima i boljom prohodnoscu, klimom i cd-om!!!
HEMI 426:Hemi, ovo je bilo u ''tvojoj kući''!
8) 8) 8)
A u čemu je razlika?HEMI 426:pouzdanost se ne dovodi u pitanje.....kvalitet je ipak stvar shvatanja.... :wink:
Kvalitet estetski??? Sad sam sve čuo!HEMI 426:joj......
vidi, kvalitet moze biti i estetski, kvalitet moze da predstavlja i posebnost, sarm pa i ta toliko spominjana dusa.....pouzdanost je pozitivna i jako pozeljna stvar kod automobila ali ako neki model samo to poseduje, onda je rec o mazgi na 4 tocka..... :wink:
Ne, nikad nisam čuo. A to što ne znam osnovne stvari,.... Naučiću štošta ovde. Samo kada bi bio ovde još neko, a da nije sa vama u koaliciji... Ovako, slušam jednu stranu. Mada zavidim na onim pitanjima i odgovorima...HEMI 426:nikad nisi cuo za izraz "estetski kvalitet"?!?! :shock:
ne ljutim se, sto bi se ljutio, samo ne mogu da verujem da ne znas osonovne stvari... :wink:
ops:

Ide mi TEŠKO! jer vas je duplo više!HEMI 426:ma nema frke, sve je ok....sva trojica branimo svoje teritorije i stavove a kroz to se svasta nauci...samo, teb to branjenje teze ide jer su nasi argumenti jaci, istiniti, osnovani i pravi...ajde lepo dodji u evropu ili ameriku da vidis sta su kola...![]()
![]()
![]()
Nema ovde koalicije jomini, samo temeljno poznavanje materije. Zato, šaltuj se na vreme na pravu stranu. Daleko su "žuće"...jomini:Ide mi TEŠKO! jer vas je duplo više!HEMI 426:ma nema frke, sve je ok....sva trojica branimo svoje teritorije i stavove a kroz to se svasta nauci...samo, teb to branjenje teze ide jer su nasi argumenti jaci, istiniti, osnovani i pravi...ajde lepo dodji u evropu ili ameriku da vidis sta su kola...![]()
![]()
![]()
Sve si pomešao! Tokio do Srbije!Espanol:
Na isto mu dođe. Nego, di ćemo Novi Sad?jomini:Sve si pomešao! Tokio do Srbije!Espanol:
ops:

Šta je ovo sa onom pelenicom na guzi...? :shock:jomini:Malo i za čuvare plaža u Kaliforniji:
![]()