AUTOMOBILI SA "DUŠOM"

Duhovito.
Onaj 956. post me podseti:

thu_porsche956.JPG

Lepo, nema šta.

porschee kupuju oni koji imaju u dzepu a nemaju toliko u glavi i srcu....znaci, streberi,povrsni poznavaoci i kriminalci.....kapriam da bi matori Ferdinand ili mozda njegov sin Butzi, bili jako srecni kad bi videli ko im je ciljna grupa a da se terenac Cayenne sa njihovim grbom na nosu najvise prodaje u Rusiji i na Bliskom Istoku.... :shock: :D

@ sizif

kod automobila dusa nikad ne moze da bude sirova, samo se odmah i direktno vidi :D , pogotovo ako te spomenutih 430 KS iz 427 V8 Big Block motora lansira svaki put kad dodas gas....

corvette je prica za sebe, bila i bice, automobil koji je uvek bio vrhunski i koji je uvek imao stila...mnogo se pisalo i mnogo sam pisao o njoj i necu vise, obecavam :wink: .....

ITEM-3-R-3.jpg

By Pininfarina!

406coupe_int.jpg

5c94892e55.jpg

Za ovog drugog (u turbo verziji) kažu da je najjeftiniji automobil na svetu koji može do 250km/h.
Bio jedan ispred moje zgrade, sa natpisom ''Pininfarina'' od prednjeg točka do zadnjeg stakla. Crn, bruka 1. Proverim ga preko tablica (non stop stoji na parkingu, danima, i meni sumnjivo) kod rođaka policajca, kad ono - kaže na te tablice registrovan Fiat Tipo!!! Ne mogu da verujem šta sve rade. Ako panduri i ne znaju kako izgleda Coupe, bar znaju kako izgleda Tipo!!!

Espanol:
0140

Što bi rekao Radovan III: PRC!

hehehehehehehe, upravo tako! PRC! :lol: :lol: :lol:

za one koji ne znaju, na slici su koncepti Mako Shark ( u prvom planu, iz 1965 a iza njega iz 1962 god ), dizajnerske osnove za obe generacije Stingray Corvetti. Oba je dizajnirao cuveni GM-ov stilista William ( Bill ) Mitchell, dobar drugar Batiste i Sergia Farine. Po legendi, ideja za dizajn je Mitchellu dosla na pecanju :D kada je ulovio ajkulu i odusevio se linijama i fantasticnim oblikom te zivotinje. Zajedno sa Larryem Shinodom ( kasnijim dizajnerom Boss Mustanga ), je napravio prve crteze i posle prvih 1:1 prototipa se energicno zalagao za taj izgled. Ovde je na slici pored slavnog i prelepog trkackog modela Stingray SS koji je krajem 50-tih harao na trkama.

bb_13083.jpeg

p.s. sto se tice knjige,samo sam ostao ovako :shock:

Back