Espanol
Poznat
- Poruka
- 8.305
Daaaaaaaaaaa, to je taj "mališa"... :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pa... potrudicu seHEMI 426:@ KLL mogao bi da se ubacis sa nama u pogadjanje na "espanol pita" definitivno, imas potencijala...![]()

Aleksej_BASO:Za mene je BMW M3 iz 86. ako se ne varam, tad je izasao M3 model za 323 kockicu, ko bolje zna neka me ispravi.
Ne znam, ali ja ovaj auto sanjam vec dugo, samo tesko je naci kod nas dobrog, sve i da imam para.
http://www.imagehosting.us/imagehosting/showimg.jpg/?id=576214[img]
... nece... :(
Ako uspem sliku da ubacim, to je sa mobile.de prodavao se za 5.000 e a bio je jedan od najjeftinijih, zbog godista... I dugo je stajao pre nego sto je verovatno prodat, jer ga vise nema :(
Sad bih ga uzeo pre nego bilo koji auto u toj klasi, bez trunke razmisljanja.[/quote]
[img]http://www.imagehosting.us/imagehosting/showimg.jpg/?id=576214
Ovaj? Treba ''[/img]'' na kraju umesto ''![]()
jomini:Pa po vama je svaki drugi auto - AUTOMOBIL S DUŠOM. Suzite malo to, dajte bar neki kriterijum...
Ma znam, ali ovde ima svega i svačega.HEMI 426:jomini:Pa po vama je svaki drugi auto - AUTOMOBIL S DUŠOM. Suzite malo to, dajte bar neki kriterijum...
definisi dusu ako mozes...![]()
Pažalsta (ako može latinicaAleksej_BASO:@ jomini: spasiba!
Nikad nisam ubacivao sliku.
ops: )
Samo zato što je bio prvi i prektično bez konkurencije. A i ne može se reći da je auto.HEMI 426:imao,vozio, mlatio, prevrtao,lupao i na kraju sahranio....ne volim ih ali sam svoju voleo...respect ali ipak buba nije promenila svet,samo je postavila na tockove njegove pasivnije krajeve ( juzna & centralna amerika ) ...ucinio je to jedan drugi automobil, Ford T :wink: daleko veci uticaj na covecanstvo, 15 000 000 primeraka u vreme one idustrije, sklapao se svu po svetu, daleko vise primena od bube a i geneza modela mu je bila savremenija...oficijelno izabran kao auto veka 2000. godine.