AUTOMOBILI SA "DUŠOM"

VWaddict:
Espanol:
Pa dobro VW, možeš li najzad da se vratiš na normalni format i smanjiš te fotke. Šećerku si "zaćepio" sistem. I vidim da ne možeš da nađeš fotku normalnog vozila, mislim bez raznih usisnika na haubi, kompresora i sličnog USA kiča. Onaj karting bih baš voleo da imam, da li si ga nekad probao? Zaboravio sam još jednog Amera koga sam voleo kao klinac, Dodge "charger" koji je razbijao u Stock Car šampionatu a za policiju se pravio (za juriti zločeste) u varijanti sa motorom od 700 KS! pravi slatkiš od 5m, tu bi mogao da "burgijaš" do letnji dan u podne. :lol:

Secerko mu dodje k'o kolateralna steta :lol:

Gore na slici ti je netaknut Boss, ukljucujuci i originalni usisnik :roll: Na slikama je samo Chevelle sa kompresorom)

Da li sam probao Cobru? O, da, kako da ne, naravno, i to vise puta... Sve vrvi od originalnih Shelbija, kako u Beogradu tako i u USA, ima ih maltene vise od jugica i buba zajedno... Daj, uozbilji se! :lol: :lol: :lol:
Usisnik na onoj fotki je bedna klepotina. Original Boss nije imao nikakav usisnik (čak ni u varijanti SCCA). Sve mogu da dokumentujem! A karting tatice Kerola (original) sam imao prilike da drapam i po putu i u Brands Hatch-u. Tada je pala ljubav prema takvim kartinzima. :lol: :lol: :lol:

Espanol:
Usisnik na onoj fotki je bedna klepotina. Original Boss nije imao nikakav usisnik (čak ni u varijanti SCCA). Sve mogu da dokumentujem! A karting tatice Kerola (original) sam imao prilike da drapam i po putu i u Brands Hatch-u. Tada je pala ljubav prema takvim kartinzima. :lol: :lol: :lol:
Procackaj ti malo bolje tu tvoju dokumentaciju. Sve slike sto imam + danas sto sam iscackao - svi su sa istim usisom tako da...

VWaddict:
Espanol:
Procackaj ti malo bolje tu tvoju dokumentaciju. Sve slike sto imam + danas sto sam iscackao - svi su sa istim usisom tako da...
NIKS USIS! Ravna hauba+ jedan interesantan spojlerčić pozadi koga nema na tvojoj fotki. 8)

Spanac:
NIKS USIS! Ravna hauba+ jedan interesantan spojlerčić pozadi koga nema na tvojoj fotki. 8)
Danas sam dobio mail od dobrih ljudi iz bossperformance-a - potvrdjuju da je auto na slici koju sam dao 100% originalan i da je usis autentican. Ja i dalje ostajem neutralan (mustanzi me ne interesuju), a ostali neka po sopstvenom nahodjenju odluce kome ce da veruju - tebi ili bossperformance-u.

Uostalom, tu je google.com pa ko voli da istrazuje, nek izvoli...

VWaddict:
Spanac:
Danas sam dobio mail od dobrih ljudi iz bossperformance-a - potvrdjuju da je auto na slici koju sam dao 100% originalan i da je usis autentican. Ja i dalje ostajem neutralan (mustanzi me ne interesuju), a ostali neka po sopstvenom nahodjenju odluce kome ce da veruju - tebi ili bossperformance-u.

Uostalom, tu je google.com pa ko voli da istrazuje, nek izvoli...
A ja slobodno tvrdim da tipovi iz Bossperfomance-a nemaju pojma čime se bave. Baci neku adresu da ti čika poznavalac doturi fotku original Boss-a. :wink:

Odlicna tema.
Evo par masina:

1973_Porsche_CarreraRS.jpeg

repfuc2.jpg

porsche%20911%2027%20p5%201.jpg

porsche_carrera_rs_1973.jpg

63.corvette.500.jpg

68.corvette.500.jpg

1967%20Corvette%200312.jpg

Ovu temu nisam ni video a veoma je dobra jer na svetu ima brdo automobila ali jako malo sa dusom...( vidim, postavljeno je dosta amerikanaca, sto me cini veoma srecnim & zadovoljnim... :D )

Respect za 911 pogotovo verziju RS, poslednji pravi, posle '74, Porschei gube dusu...

evo jedan jako interesantan auto, nepoznat siroj publici ali u svakom pogledu superioran, cak i danas...

Maserati Quattroporte prve generacije
Maserati_Quattro_Porte_1963_0001_M448.jpg

QP_I_1967-5.jpg

Back