Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 240.152
ma nije bitno socim bitno da je automatski..e220 matoriji od svakog 5 god sigurno..to ti je onaj fazon fast and furious..oni se loze loze saltaju al sine kad ih konjica sustigne i ostavi u prasini pff

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ma nije bitno socim bitno da je automatski..e220 matoriji od svakog 5 god sigurno..to ti je onaj fazon fast and furious..oni se loze loze saltaju al sine kad ih konjica sustigne i ostavi u prasini pff![]()
Kod manuelnih menjač po gradu kao da mešam kačamak ,boli leva noga ,boli desna ruka.

Kod manuelnih menjač po gradu kao da mešam kačamak ,boli leva noga ,boli desna ruka.

[Ne_Vazim_Se];21396879:... dva drugara jedan vozi golfa 2 automatik benzin a drugi golfa 2 manuelni benzin... sa ovim automatikom nema shanse nekog da preteknesh, da ubrzash naglo ako pozelish itd... ali zato sa dvojkom benzin preteknem koga hocu kad hocu... i svaki reli ili trka se vozi sa manuelnim, shta mislish zashto![]()

Ne razumem. 30 litara po gradu?! pa jel ga spustas ti ispod 6k obrtaja ?
U bre 30 litara po gradu,ti onda moras proveriti da ti slucajno rezervoar nema neku rupu,imao sam mercedesa 300E iz 91' i potrosnja nikad nije bila iznad 16L,a na otvorenom cak sam merio 9 ravno.Automatik je bio.Ne to je u ekonomik rezimu, a u sportskom rezimu rada nisam mnogo testirao niti zelim , ako te bas zanima koliko trosi sa takvom voznjom rado cu ti ustupiti volvo da ga testiras , samo bojim se da ti treba preko nekoliko stotina eurada bi izvrsio test uspesno
![]()

U bre 30 litara po gradu,ti onda moras proveriti da ti slucajno rezervoar nema neku rupu,imao sam mercedesa 300E iz 91' i potrosnja nikad nije bila iznad 16L,a na otvorenom cak sam merio 9 ravno.Automatik je bio.
, mecka je dobar auto i sasvim sigurno trosi manje od svedjanina.. No moj izbor izmedju ta dva ce uvek biti svedjanka sa karadanom i pocinkovanom limarijom 
[Ne_Vazim_Se];21404241:nego reci mi da nije mozda taj golf bio zlatan?
mislim sad razmishljam, koliko uopshte golfova automatika ima u Srbiji?![]()
Kolika je bila distanca na kojoj si izmerio tih 7.7 litara?sve ispod 50km nije merodavno.Takodje ako si vozio po maloj uzbrdici onda je 7.7 nije tako strasno.Zapamti da A klasa nije nesto aerodinamicna tako da to dosta utice na potrosnju.A ako ti je klima ukljucena i to moze da ima uticaja i do 0.3 litra na 100km.Prodao sam Mercedesa sa automatskim menjacem i vozio ga 350km coveku na noge i za to vreme se odusevio kako menjac funkcionise ali....
Pri brzini od 120 km/h sa ukljucenim tempomatom igde je bio na svega 2300-2400 obrtaja na bordu je pokazivao potrosnju od 7,7L sto je meni bas mnogo.
Radi se o benzincu od 1500 kubika.

ako ste raspolozeni vozim fijat Regatu pa me interesuje dali bih mogao da ubacim neki autom.menjac jer bi mi puno pomoglo jer sam invalid drug.poz....