Sto se tice uzbrdica, dizelash ne bi trebao da ima problema s timBar onaj na kome sam ja polagao je kretao bez gasa, samo otpushtanjem kvachila, ko kad vi gospoda pushtate kochnicu na automatiku
![]()
![]()
I onda ti tako krenes predjes pola metra i aj opet noga na kocnicu i tako narednih sat-dva. Ne radi se o tome da li auto moze da povuce ili ne, radi se o tome da li ce to tvoji zivci izdrzati ili ne
Bar onaj na kome sam ja polagao je kretao bez gasa, samo otpushtanjem kvachila, ko kad vi gospoda pushtate kochnicu na automatiku
Tu mečku sam vozio malo, oko pola sata, ne znam kako i na koji način ti shvataš taj osećaj na koji ja mislim, ali ja volim da ručno menjam brzine, da mogu da nabijem maximalan broj obrtaja, a ne da mi menja na 2-3 hiljade, koliko li je vec.. Ako si probao da voziš 150 u trecoj brzini, onda znaš na šta mislim.. I znam da mnogi automatici imaju mogućnost da se prebacuje na +, -, ali, za mene, to nije to... End of story. Sindikat nema veze sa temom, ali zaslužuje da se stavi i u čitanke.