gost 210765
Zainteresovan član
- Poruka
- 340
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
otkad ovo nisam cuoS automatikom sam prosao oko 1500 km, s nekoliko razlicnih auta. Nikada nisam posedovao takav.
Moje skromno iskustvo s njima je veoma pozitivno, i, dopada mi se takav prenos, i u gradu, i na otvorenom.
Kad sam prvi put vozio takav auto, malo mi je bilo cudno sto mi fali kuplung, ali sam se brzo navikao
Sama voznja mi je bila super, pa sam onda naucio i one programe prenosa ....i jos na prvom putovanju automatikom (oko 300 km) mi se cinilo kao da oduvek vozim takav auto. Radilo se o Mercedesu E 200, 1998 godiste...
Drugi takav mi je bio americki Ford Taurus, 1988 godiste, veliki motor, veliki obrtni moment i automatik.
I zadnji, bio je Kadett.
Sve u svemu, nemam nista protiv automatika, i, rado bi i posedovao jedan.
Automatski menjači postoje odavno. U Americi su stekli veliku popularnost pre dosta godina i većina tamošnjih vozila ih ima, a u poslednje vreme stiču sve više pristalica i u Evropi. Šta vi mislite o njima?
Planiram da kupim vw boru 2000g.1.9 tdi sa 115ks i tiptronik menjacem...zanima me da li neko mozda zna kakvi su menjaci iz te godine (da li se cesto kvare ili tako nesto)...i nacini servisiranja (cuo sam da postoji veliki servis pa me zanima da li je to tacno i sta on obuhvata i naravno cena)....HVALA