austrougarski vojnik Tito

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Да смо ми неки поносан народ који чврсто држи до своје части, Броз никад не би смео да буде било какав вођа или високи представник власти. Није се смело допустити да нико ко је пуцао на српску војску, био на другој страни у току Великог рата дође на руководећи положај код Срба. То исто требало је да важи и за било којег припадника АУ војне силе, и за Србе којих је било мобилисаних. Појава Хрвата Броза и његово касније место, такође је велика срамота српских патриотских организација. Требало је убацити у тај комунистички покрет обавештајце, кртице, да глуме стопостотне комунисте и да у повољном тренутку ликвидирају Броза. То се није могло очекивати од српских комуниста који су већ били продане душе и који су видели себе у новом систему који ће изборити са Брозом. Мада је и то зачуђујуће да се ни један од српских водећих комуниста који су били блиски вођи не освести и не види да овај вуче страну Хрватима и Словенцима, па да га просто рокну. Срби су толике своје владаре побили, а овде дозволили да један странац манипулише и замајава народ толике деценије!? Срамота.

da. posebno par nepar tablice i bon za kupovinu hrane. prosto da se sramotis koliko je dobro islo.

vas raspon lazi i somnabulizma je naizgled neogranicen

nisam imao auto u doba par nepar, so what?

bonovi? ne secam se da je nekom nesto falilo. pre ce biti da je vec tada cija rovarila, a vi se sad veselite bas tome. to sam davno rekao da ste vi domaca ekspozitura nasih neprijatelja, svesna ili nesvesna, kao da je vazno

- - - - - - - - - -

u stavri imao sa forda bananu! ha, ha, ha

- - - - - - - - - -

Ford_Taunus_17M.jpg

Često se spominje da je u Prvom svetskom ratu ratovao protiv Srba ali se zaboravlja da je to isto i to komandant njeogve hrvatske vojske partizana ,radio i u Drugom svetskom ratu,.Ustvari kad se bolje pogleda on se ceo život kao običan vojnik kao" komandant" kao političar borio protiv Srba.

Inače Čiča je imao priliku,čak su mu neki oficiri iz okruženja predlagali da smakne hrvata,ali je dao reč srpskog oficira da mu se neće ništa desiti,a pre Čiče je u kraljevini broz trebao da se obesi zbog dva zločina i kao neprijateljskog vojnika i kao pripadnika zabranjene terorističke komunističke partije

Шта је ту је. Испада да је Брозек имао јаче кадрове који су га добро чували. Њему је конкурент и могући главосеча био Мустафа Голубић, али је тај потказан Гестапоу још 41 и на мукама уморен. Знамо како се Брозова власт обрачунала са проруским комунистима-Голи Оток. И од њих је могао да настрада кад се окренуо НАТОу.
Вероватно су налази Пере Симића тачни што се тиче Броза-Валтера и његове терористичке прошлости још из доба Шпанског рата. Очигледно је Броз добро скенирао кадрове, и потенцијалне бунтовнике ликвидирао на време, он или Крајачић, свеједно.

imas tri dlake na picicu a ti ces da pricas o bonovima i par nepar... smejurija.

lepo vam rece jedan lik ovde danas ili juce - ono sto je tito sagradio , vi ne mozete ni da okrecite.

vrlo sam zahvalna na brojanju mojih dlacica, pa ne bih da me lose razumes kada kazem da ono sto je tito ukrao jos ne moze da se vrati, lako cemo za krecenje.

ps. duboko sam uverena da krave nose gace ti ne bi video p*cku u zivotu, tako da, vidi to sa frustracijama nekako sredi bre.

vrlo sam zahvalna na brojanju mojih dlacica, pa ne bih da me lose razumes kada kazem da ono sto je tito ukrao jos ne moze da se vrati, lako cemo za krecenje.

ps. duboko sam uverena da krave nose gace ti ne bi video p*cku u zivotu, tako da, vidi to sa frustracijama nekako sredi bre.

Upravo tako.Nema boljeg primera od žalosne restitucije otete imovine gde država ni nakon što je tu imovinu koristila više od 70 godina istu ne može da vrati jer bi banrkotirala.

vas raspon lazi i somnabulizma je naizgled neogranicen

nisam imao auto u doba par nepar, so what?

bonovi? ne secam se da je nekom nesto falilo. pre ce biti da je vec tada cija rovarila, a vi se sad veselite bas tome. to sam davno rekao da ste vi domaca ekspozitura nasih neprijatelja, svesna ili nesvesna, kao da je vazno

- - - - - - - - - -

u stavri imao sa forda bananu! ha, ha, ha

- - - - - - - - - -

puno cigana obožavaju opele i fordove,obožavaju još i tarzana,brus lija,tita,kasandru......mirjevo je puno roma

ja samo govorim o tome da dajes komentare kao balavica. ako mene nije sramota da budem matorac koji zna da lupetas o bonovima za hranu pri cemu ZNAM I POTVRDJUJEM da je par- nepar bio ali PRI TOME:
- zbog teskoca uvoza nafte zbog rata na bliskom istoku (begin-sadat, i ostalo) je bila restrikcija benzina DA LJUDI NE BI SE VOZILI ko stoka na posao. sve ono malo sto smo mogli da dobijemo je usmeravano na gradski i medjugradski saobracaj. jasnije? te price pijanog kuma od pre 10 godiuna zajebi. meni neces toga. :)

Mesec dana nakon Titove smrti, u maju 1980, savezna vlada je devalvirala dinar za 30 odsto, a zatim ?e se devalvacije re?ati jedna za drugom sve do raspada zemlje. I onda je, 1983. godine Jugoslavija i zvani?no bankrotirala, iako to nikad svojim gra?anima nije objavila, te je prestala da pla?a sve obaveze prema inostranstvu, što je rezultiralo golemim nestašicama. Svetska banka je 1991. procenila da je dug SFRJ nenaplativ. Nije vredelo ni što je MMF otpisao 1,8 milijardi duga, niti što je vlada SAD, u o?ajni?kom pokušaju da spre?i raspad države, donirala još tri i po milijarde dolara za stabilizaciju dinara. Dug Jugoaje od 1961. do 1980. uve?ao se za oko 17,6 odsto svake godine. Da se taj tempo rasta nastao i nakon 1980, ukupni dug bivše SFRJ bi danas iznoo neverovatnih šest triliona dolara.

ja samo govorim o tome da dajes komentare kao balavica. ako mene nije sramota da budem matorac koji zna da lupetas o bonovima za hranu pri cemu ZNAM I POTVRDJUJEM da je par- nepar bio ali PRI TOME:
- zbog teskoca uvoza nafte zbog rata na bliskom istoku (begin-sadat, i ostalo) je bila restrikcija benzina DA LJUDI NE BI SE VOZILI ko stoka na posao. sve ono malo sto smo mogli da dobijemo je usmeravano na gradski i medjugradski saobracaj. jasnije? te price pijanog kuma od pre 10 godiuna zajebi. meni neces toga. :)

pri tome si isao u trst da kupis kafu, deterdzent i farmerke, jer ovde to nisi imao. kad smo kod restrikcija, malo je bilo struje, malo nije, jer je morala da se izveze da se plate dugovi. ta rupa bez dna koju si toliko obozavao na celu sa austrijskim kopiletom je morala da se odrzava onako kako je navikla - otimanjem od ovog jadnog naroda. zato i dan danas otplacujemo dugove onog sto je broz "sagradio".

ps. sram te bilo tvojih godina kad mozes tako da se obracas bilo kome. gram postovanja nemas prema meni kao prema zenskoj osobi. dno dna.

Mesec dana nakon Titove smrti, u maju 1980, savezna vlada je devalvirala dinar za 30 odsto, a zatim ?e se devalvacije re?ati jedna za drugom sve do raspada zemlje. I onda je, 1983. godine Jugoslavija i zvani?no bankrotirala, iako to nikad svojim gra?anima nije objavila, te je prestala da pla?a sve obaveze prema inostranstvu, što je rezultiralo golemim nestašicama. Svetska banka je 1991. procenila da je dug SFRJ nenaplativ. Nije vredelo ni što je MMF otpisao 1,8 milijardi duga, niti što je vlada SAD, u o?ajni?kom pokušaju da spre?i raspad države, donirala još tri i po milijarde dolara za stabilizaciju dinara. Dug Jugoaje od 1961. do 1980. uve?ao se za oko 17,6 odsto svake godine. Da se taj tempo rasta nastao i nakon 1980, ukupni dug bivše SFRJ bi danas iznoo neverovatnih šest triliona dolara.

Od tog dinara jugoslovenskog svako je bežao kao od radijacije.Danas neki pri?aju bajke kako je bio konvertibilna valuta i kako se u Engleskoj mogao da zameniš dinar za funte u menja?niciama. i bankama.U stvarnosti oni tamo nisu ni znali kako se zove naša valuta jedva da su znali i kako se zove država a ne valuta.

Danas su o Titu puni price oni koji u vremenima kada je Tito vladao nisu bili ni u jajcima....

Nije problem sto pricaju, demokratija je, vec je problem sto zestoko nastoja da ubede one KOJI SU TADA ZIVELI da nisu u pravu, nego su u pravu oni koji su dosli mnogo kasnije...

To je neka vrsta politickog ludila, sta li...?

S ta meni ima da prica neko kako se zivelo za vreme Tita koji tada nije bio ni rodjen, a ja sam bio vec uveliko punoletan?

To je malo bezobrazno i NEVASPITANO...:rtfm:

Ja znam ISTINU BOLJE OD NJEGA, bez dnevnih politickih stimovanja.

Kaoi kada bih ja nekom Spancu danas poceo objasnjavati kako se zivelo u Spaniji za vreme Franka, kada je on uveliko tamo ziveo, a ja nikada nisam ni bio ....

Malo IDIOTSKI, zar ne?

?????? ?? ?? ????? ????????? ????, ?????? ????? ? ????? ?????? ????? ??????? ?????? ???????????? ???????????. ??? ?? ??????, ????????????, ????????? ???????? ????, ????? ????? ????? ????? ??? ????? ? ??????? ????? ???????? ??? ?? ?? ??? ???? ????????? ??? ???? ??? ???? ?????? ??? ??????? ? ??????? ??? ?? ????????? ???????? ???????????? ??? ?????????????? ?????????? ???????. ????? ?? ? ?? ?? ???? ????? ????, ???? ?? ?????? ???? ???? ?????? ????, ? ?? ???????? ??????! ??? ?? ???? ?? ?? ??????? ?? ????????, ???? ?? ??? ??????-????????? ????? ???? ?? ??????? ?????? ??????? ????????? ????? ?????? ? ?? ?? ???? ???? ?????..?????, ??? ?? ???? ??? ? ?????????? ??????, ????? ??????.
?? ??? ?????? ? ????? ?????????? "???????????" ?? ???? ?? ???????? ?? ????? ? ???????.

Danas su o Titu puni price oni koji u vremenima kada je Tito vladao nisu bili ni u jajcima....

Nije problem sto pricaju, demokratija je, vec je problem sto zestoko nastoja da ubede one KOJI SU TADA ZIVELI da nisu u pravu, nego su u pravu oni koji su dosli mnogo kasnije...

To je neka vrsta politickog ludila, sta li...?

S ta meni ima da prica neko kako se zivelo za vreme Tita koji tada nije bio ni rodjen, a ja sam bio vec uveliko punoletan?

To je malo bezobrazno i NEVASPITANO...:rtfm:

Ja znam ISTINU BOLJE OD NJEGA, bez dnevnih politickih stimovanja.

Kaoi kada bih ja nekom Spancu danas poceo objasnjavati kako se zivelo u Spaniji za vreme Franka, kada je on uveliko tamo ziveo, a ja nikada nisam ni bio ....

Malo IDIOTSKI, zar ne?

Који си ти диносаурус :lol: Сад ће 40 година како је каплар угинуо.
За време каплара, сигурно да је неко и лепо живео. Али ти си већ излапео па се и не сећаш

Neki put mi je i drago kada ta titoistička govna pokažu svoje pravo lice,lice bolesnog ustaše koji mrzi sve što ima prefiks srpski,neće Srbima biti ništa bolje dokle god u istoj obitava ovakav titoistički šljam i otpad

Tvoja familija Jaric, koju ja poznajem, su bili NAJVECI TITOISTI sve do 1990. kada su preko noci preokrenuli curak....

Iz tvoje familije su bili oni koji su po Banatu, Boki, Secnju, Lazrevu LJUDIMA CUPALI BRKOVE za "krvavi otkup"... Mislis da su vas tamo ljudi zaboravcili J a r i c u....???:per:

Sada si ti odjednom protiv Tita, a da nije njega i danas bi ziveo u bosanskim gudurama......

- - - - - - - - - -

Ајде? :eek:
Па јел то не сме да се доведе у питање порекло највећег сина нашег народа и народности? :lol:

Ne sme da se vredja!

Kao sto ne sme da se vredja srpski kralj, car Lazar, ali ni danasnji politicari.

Tvoja familija Jaric, koju ja poznajem, su bili NAJVECI TITOISTI sve do 1990. kada su preko noci preokrenuli curak....

Iz tvoje familije su bili oni koji su po Banatu, Boki, Secnju, Lazrevu LJUDIMA CUPALI BRKOVE za "krvavi otkup"... Mislis da su vas tamo ljudi zaboravcili J a r i c u....???:per:

Sada si ti odjednom protiv Tita, a da nije njega i danas bi ziveo u bosanskim gudurama......

- - - - - - - - - -

Ne sme da se vredja!

Kao sto ne sme da se vredja srpski kralj, car Lazar, ali ni danasnji politicari.

Zabranjeno je vređati srpske careve i kraljeve i predsednike.Josip Brroz je isto što i starac Fočo ili Mula Jufuf.I oni su bili vladari Srbije ali niti su Srbi kao što nije ni Broz niti su ih Srbi birali nego su vladali kao okuipatori,.Na isti način je i Broz vladao Srbijom kao okupator a imao je i svoje sluge među domicilnim stanovništvom.

Да кажем да је тито био каплар, ћопави каплар.
Некад није смело да се каже, али ево данас може. :lol:

Ne znam da li je bio copav, nikada to nisam primetio, mozda ti jesi? Ili su ti samo slagali?

Da li ti je neko nekada pricao da su Srbi za vreme Tita doziveli najvecu nacionalnu emancipaciju u celoj svojoj istoriji?

Da si svuda u svetu mogao sa ponosom da kazes da si Jugosloven i Srbin...

A danas, kako je danas kada u svetu kazes da si Srbin?

Vise od polovine nasih u inostranstvu to KRIJU i predstavljaju se kao Hrvati....

Ne znam da li je bio copav, nikada to nisam primetio, mozda ti jesi? Ili su ti samo slagali?

Da li ti je neko nekada pricao da su Srbi za vreme Tita doziveli najvecu nacionalnu emancipaciju u celoj svojoj istoriji?

Da si svuda u svetu mogao sa ponosom da kazes da si Jugosloven i Srbin...

A danas, kako je danas kada u svetu kazes da si Srbin?

Vise od polovine nasih u inostranstvu to KRIJU i predstavljaju se kao Hrvati....

:hahaha:

Чега се паметан стиди, ти се тиме хвалио по свету.
Па твоји ваљда и јесу Хрвати ако занемаримо ово југословенство? :think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back