kentaur Nesh
Veoma poznat
- Poruka
- 12.698
Možete samo da ga mrzite
- - - - - - - - - -
![]()
zasto njega...pa nismo perverznjaci, pobogu....ali ove sto ga jos drze pred nasim ocima, svakako...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možete samo da ga mrzite
- - - - - - - - - -
![]()
nadam se da je ovo sala mala....
zasto njega...pa nismo perverznjaci, pobogu....ali ove sto ga jos drze pred nasim ocima, svakako...
Ма шали се, неби ми били писмени који мислимо другачије.... а Било је ту и писмених Срба пре ћопавог каплара, да не помињем.
- - - - - - - - - -
Иначе, ова је слика за ћуране што седе пред "кутијом" и виде свет у три боје.
da mi je znati ko je za sve ovo kriv, odsjeko bi mu i drugu nogu....
Нјагоре је брт што ни то неће ништа променити. Мсм јесам за то да се џукела ископа и пресели негде у Кумровец или Брисел.. где год. Али остаће опет тај култ личности који нас уназађује.
treba se boriti...a istrajnost u borbi jedino donosi uspjeh....
Па јесте, нас Срба нема пуно. Треба да се држимо и што кажеш боримо, јер у супротном ће нас нестати.
a posebno je pitanje sto medju nama samima ima toliko smrada..i nista me ne moze izbaciti iz takta kao razne Cede, Natase, Jelene...uzas, ne dao bog nikome...
pa realno, neka Cehinja u Pragu na istom radnom mestu, ili u istocnoj Nemackoj, nije znacajno losije ili bolje zivela od neke koleginice u Novom Sadu ili Zagrebu, mislim materijalno..
ali slazem se, da je Jugoslavija imala nesto bolju opstu ekonomsku situaciju od nekih, a od nekih komunistickih zemalja znatno bolju ekonomsku situaciju. ali ja to opet nekako moram da pripisujem radnicima, uspehe u rezultatima rada. ne mogu to da pruzim nekom funkcioneru u nekom ministarstvu.
ali moras uzeti u obzir da se Jugoslavija u nekom momentu odrekla komunizma na SSSR nacin, i okrenula nekom reci cu nazalost polupokusaju socijalnog kapitalizma koji je zapocela i onda ga prosto saplitala na sve nacine.
Kina je uradila u to neko isto vreme identicnu stvar, ali oni su saradnju sa Amerikancima i tadasnjim glavnim covekom za to pitanje, Kisindzerom, ozbiljno prihvatili i razvijali su se bez unutrasnjih opstrukcija dok se nasa elita bavila sedenjem na dve stolice i sa amerima i sa sovjetima dok su istovremeno hteli i nesvrstanost
Jugoslavija se prakticno do 1990 i raspada cesto deklarisala antikapitalisticki, a kasnije se i tokom devedesetih cesto mogla slusati drzavna propaganda protiv kapitalizma, dok su funkcioneri te drzave grabili sve sto su mogli.
zato imas krajnji rezultat Jugoslavije koja se ugusila sopstvenom omcom neodlucne mlake politike u kom pravcu krenuti, i rezultat Kine, koja takodje kao Jugoslavija ima mnogobrojne etnicke skupine u sebi, ali se nabildovala do ekonomije na vrhu sveta i snaznom ekonomijom, ima snagu da sve drzi na okupu. a sada vec gledamo i ekspanziju na ceo svet.
game over..ende.bilo kako bilo ...kaplar je došao glave đeneralu..kaplar vs đeneral ..1:0..game over..ende.
Njih su izgleda SS jedinice oslobodile..Gadjenje je puno prikladniji termin.
Potrebno je da i drugim korisnicima date reputaciju pre nego što je ponovo dodelite korisniku Dvopek.
Ali luzeri imaju pravo da se ljute, neverovatno je to da i posle toliko godina oni kmecu i kazu da nas nisu partizani oslobodiliNjih su izgleda SS jedinice oslobodile..
tacno...puno prikladniji termin...
- - - - - - - - - -
jesu nas partizani oslobodili, samo pogledaj ko su bili partizani 1941.-1943...lako je bilo Jozeku da srpskom krvlju gradi pobjedu...zalosno je sto vas jos ima tako glupih i tupih...
tacno...puno prikladniji termin...
- - - - - - - - - -
jesu nas partizani oslobodili, samo pogledaj ko su bili partizani 1941.-1943...lako je bilo Jozeku da srpskom krvlju gradi pobjedu...zalosno je sto vas jos ima tako glupih i tupih...
Pa i moj pradeda se borio u K und K vojsci protiv Rumuna i Rusa u Galiciji , a bio je srpski nacionalista i član stranke Jaše Tomića , jbg to je bila država u kojoj su vekovima živeli , a kada je rat i mobilizacija niko te ne pita dfal hoćeš ili nećeš da ideš .
Skoro četiri decenije od njegovog crkavanja, i dalje se raspravlja o tom raspadu. Koja smo mi patologija od naroda...
Pa da imamo bolje sada verovatno nebi o njemu i posle 40 godina... kad ono ... jbg nema.
Naravno da imamo bolje, a razlog zbog čega ti bolji ne mogu da dođu do izražaja je upravo pomenuta patologija...
nema veze sa zivotom ... posle Broza vodili su drzave sve neki doktori a rezultati nikad gori ... toliko o tome.nema veze sa zivotom ... posle Broza vodili su drzave sve neki doktori a rezultati nikad gori ... toliko o tome.
To po tebi koji si zaljubljen u njega, dok za druge ljude stvari stoje bitno drugačije. Mada, jesi u pravu sa jedne strane, boljeg po ološ iz komšiluka nije bilo i neće biti. Kao ni boljeg grobara srpske države i naroda...
Pa da imamo bolje sada verovatno nebi o njemu i posle 40 godina... kad ono ... jbg nema.
vama su uvijek drugi krivi za shranja koja napravite srbiji...![]()
A koja smo mi to sranja sebi napravili u ovom slučaju?