Bošković: Vojnik koji je tokom vojne parade mahao građanima i studentima pozvan na disciplinsku odgovornost

A i inače je uobičajeno da vojska obaveštava javnost o unutrašnjim dešavanjima, raportima i slično ?!

Hoće to al' u Diznilendu :aha:

Do juče javnost nije znala ni ko je načelnik Generalštaba niti je do njega bilo moguće doći, svakako ne novinarima, a sada i običan vojnik izveštava baš N1 šta mu se dešava u službi što je najstrože zabranjeno.

Razmišlja li iko svojom glavom?

A i inače je uobičajeno da vojska obaveštava javnost o unutrašnjim dešavanjima, raportima i slično ?!

Do juče javnost nije znala ni ko je načelnik Generalštaba niti je do njega bilo moguće doći, svakako ne novinarima, a sada i običan vojnik izveštava baš N1 šta mu se dešava u službi što je najstrože zabranjeno.

Dok je izvor N1 znaš o čemu je riječ.

Pa NATO "oficir za vezu" koji sedi u Generalštabu može da dođe do načelnika Generalštaba kad hoće, samo kaže aport i ovaj trči.
A inače je jako teško saznati ko je načelnik Generalštaba, to je ozbiljna vojna tajna.:lol:

https://www.vs.rs/sr_lat/licnosti/51879007EAE911E3B25000FF327867CC/generalstab/milan-mojsilovic

Baš si se uhvatio za ime što sam spomenula tek usputno kako bi se shvatila poenta moga upisa :roll:

Stvar je u tome što niko ne može tek tako tamo da ušeta do bilo koga niti da cure informacije koje jednostavno nisu za javnost, a da nije u službi vojske, novinari pogotovo.
Niti je ikada moglo.

Jesi probao nekada da prodješ samo rampu u Nemanjinoj koja je vidljiva i sa ulice?
Znam da nisi, ja jesam nedavno.
Trebalo je da uzmem samo neku potvrdu u pisarnici, skockala sam se i zacvrkutala da bih samoj sebi tačno crveni tepih prostrla do prvog nadležnog al' ' oćeš majčin sine dok sve provere ne prodješ, ne pomože ni slučajno naišli jedan general u penziji koji me prepoznao jer je i on morao da prodje proceduru, Vojska je to.

Nema kod njih ćakulanja ni kikotanja, naređenje = izvršenje bez pitanja i prazne priče i to važi apsolutno za sve od vojnika na rampi do najvišeg oficira.

Stvarno veruješ da je vojničić po ugovoru ćaskao sa pokušajem novinara bilo koje redakcije i da je i dalje vojnik kada bi ovo i bilo tačno?

Svim vojnicima da se obavezno stave mali japanski vibratori u dupe prilikom parade, sipak ce onda da pozdravljaju narod, kad im staresina ukljuci vibrator na max, ima da trazi gde ce da istovari teret.....

Vulin vec razmatra ugradnju dopaminskih dozatora, koji bi daljinski bili ukljucivani....
Nema vise mahanja, osim ako prolazi Vucic....

Back