stella1403
Početnik
- Poruka
- 9
Jel ide ko za NEW YORK Krajem 7,8 i 9mj??
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ne znam šta je bio problem, ali meni je razgovor tekao sasvim opušteno, pitao me je gde radim, koliko dugo zašto sam se odlučila za ovaj program, pitao me je malo o porodici u koju idem, ja sam bila dosta samouverena, odgovarala sam na postavljena pitanja, i bila gotovo sigurna da prolazim, da bi me konzul iz čista mira pitao, da li imam dečka u USA??? Na šta sam ja rekla da nemam, on mi je rekao nažalost viza vam nije odobrena, i da mi ne preporučuje da više apliciram za ovu vrstu vize, možda za neku drugu, na šta sam ja postavila pitanje, a zbog čega??? Da bi mi on rekao da nisam bila iskrena u odogovorima koje sam davala!!! Ja opet, ali šta, u šoku, i on meni, morate davati 100% tačne odgovore na postavljena pitanja i to je bilo to!!! Tako da pazite stvarno šta pišete, po forumima, ja ne znam odakle njima ta informacija, ja iskreno sumnjam da oni imaju vremena da sede i švrljaju po ovim našim forumima! Ali očigledno da imaju neke svoje izvore, jer ja jesam pisala, da bi da ubodem NY da bi bila blizu dečka, ali ono, ni na kraj pameti mi nije bilo da će iko čitati, ako je to uopšte razlog odbijanja, ali to jesam slagala! Sve u svemu pamet u glavu! Ja sam jako tužna, jer ne znam koje su šanse da dobijem sad ikakvu vizu kod njih bilo kad
(( Sve mi je palo u vodu!
ne mogu da verujem sta ti se desilo
Inače, sa porodicom sam u kontaktu, oni su zvali agenciju raspitali se, oni će navodno da ulože žalbu na moju vizu, zvaće me ovih dana neko iz agencije, oni će u ponedeljak da idu u naš konzulat u NY, mama je već pisala mail ovde u njihovu ambasadu u BG, ali mislim da od toga nema ništa, nisam ja jedina koja je odbijena, sad će baš oni što toliko urgiraju, da mene ponovo proveravaju i da daju njima informacije, baš ih briga... Tako da devojke, ja mislim da sam moj au pair staž odradila i pre vremena...
Vama želim puno sreće, bez laganja u ambasadii i muljanja, pratiću forum, ako mogu nekako da pomognem sa nekim pitanjem, ali u suštini i nisam neko ko može da bude dobar primer, izgleda! Pozdrav svim devojkama! 

)
( ne znam sta da radim zelim ici sto prijeee

))
Ljubim vas punoooo. I ako neko ima neko pitanje tu sam. 
SANJA 87 mislim da je pre razlog sto si odbijenaT tvoji ispiti, jer ako nisi dala ispit u skorije vreme to znaci da ti mozda fakultet ne ide i da postoji verovatnoca da ces ostati tamo..Tako da kontam da su te zato odbili
((
ima li koja od devojaka da ide preko Wizantiane ili generalno interexchange? Naime, pre 20ak dana su azurirali sajt i trazili nam da popunimo jos par podataka...Od tad me nijedna porodica nije gledala a kada udjem na passport pise da je potrebno da posaljem agencije onu svu dokumentaciju koja je bila potrebna pre nego sto sam bila ready to match
Pisala sam tada devojci iz agencije ali mi je rekla da ce se to regulisati i od tad nista i dalje stoji, porodice ne gledaju, ne znam cak ni da li sam vidljiva za porodice jer mi traze sve ono da ponovo dostavim. Interesuje me ima li jos koja devojka slicnu situaciju? PozdravDobrodošlaCao devojke, i ja sam se prijavila za taj program

) Devojke bez panike..Bice kako oni procene, njihova je zadnja..Da li ima neka devojka da ide sredino jula?Da li neko putuje pocetkom avgusta?

Cao devojke, i ja sam se prijavila za taj program, ali nesto mi se cini citajuci forum da je dosta devojaka odbijenoSANJA 87 mislim da je pre razlog sto si odbijenaT tvoji ispiti, jer ako nisi dala ispit u skorije vreme to znaci da ti mozda fakultet ne ide i da postoji verovatnoca da ces ostati tamo..Tako da kontam da su te zato odbili
((
Kao sto je neko vec napisao pre mene, mnogo mi je zao sto stare clanice foruma vise nisu aktivne, iskreno volela bih da znam da li su se snasle i uspele da ostvare svoje American dreams
U svakom slucaju, hvala im, gde god da su, kao i vama, aktivnim ali i Florrie, koja je ovde kao najiskusnija
Sto se mene tice, ja planiram da idem krajem ove ili pocetkom sledece godine, ali me zanima jedna stvar: Da li je moguce otici kao master student? I da li je neka od vas otisla kao master student?
Jel neka od vas mozda tamo? Cula sam da je uzasno skupa. I jos jedna stvar, znam da je mnogo vas reklo da je Amerika nezamisliva bez auta, ali ja nemam vozacku i zbog ovog novog zakona mi se ne isplati da sada polazem jer dobijam probnu na godinu dana sa kojom ne mogu da izvadim medjunarodnu, pa me zanima da li je neka od vas otisla bez vozacke i koliko dugo je cekala na porodicu buduci da nam je izbor suzen?