Pa onda je verovatno u pitanju to da su nekako saznali za decka
Bas mi je zao...Ko zna kakve oni imaju izvore i zaista me ne bi iznenadilo da citaju ovaj forum. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Drage moje da li je neko isao od vas skoro na viziranje?![]()
Posle duzeg vremena iscitavanja ovog foruma, konacno da vam se i ja pridruzimNadam se da oni koji su vec tamo uzivaju
Kao sto je neko vec napisao pre mene, mnogo mi je zao sto stare clanice foruma vise nisu aktivne, iskreno volela bih da znam da li su se snasle i uspele da ostvare svoje American dreams
U svakom slucaju, hvala im, gde god da su, kao i vama, aktivnim ali i Florrie, koja je ovde kao najiskusnija
Sto se mene tice, ja planiram da idem krajem ove ili pocetkom sledece godine, ali me zanima jedna stvar: Da li je moguce otici kao master student? I da li je neka od vas otisla kao master student?
Ja sam bila pocetkom Juna...![]()
Možeš otići i kao master student ako pred sobom imaš bar još nekih 5 ispita, i ako si redovno polagala prethodne. I pošto se podrazumeva da sebe već vidiš na nekoj radnoj poziciji ovde ( to moraš nekako istaći), onda će ti ta jedna godina koristiti da unaprediš poznavanje eng. koji je skoro pa postao uslovan za pronalazak posla. Ukoliko vežbaš vožnju tj
. uzimaš časove ovde, mislim da možeš i tamo polagati bez obzira imala međunarodnu ili ne. To bi mogla neka od devojaka koje su tamo da nam kaže.
I kako je bilo? Sta su te pitali? Jel si se prijavila kao zaposlena ili kao student?
- - - - - - - - - -
Isla sam kao student, OK je u principu, on dok te pita sve vreme nesto kuckaMene je pitao da mu akzem nesto o porodici, zasto idem, kad planiram da zavrsim ispite, gde sam poslednji put putova, zbog cega, ime coveka kod god cuvam dete, kako sam ga upoznala. I to je to , jako je kratko trajalo najvise 5 minuta, mada se meni cinilo i krace.... Srecno!
I kako je bilo? Sta su te pitali? Jel si se prijavila kao zaposlena ili kao student?
- - - - - - - - - -
Isla sam kao student, OK je u principu, on dok te pita sve vreme nesto kuckaMene je pitao da mu akzem nesto o porodici, zasto idem, kad planiram da zavrsim ispite, gde sam poslednji put putova, zbog cega, ime coveka kod god cuvam dete, kako sam ga upoznala. I to je to , jako je kratko trajalo najvise 5 minuta, mada se meni cinilo i krace.... Srecno!
Pa super, a reci mi koliko je tebi ispita ostalo?Kad putujes?
Pa super, a reci mi koliko je tebi ispita ostalo?Kad putujes?
Oko 5 ... 12.Avgust tacno)) Je l si ti nasla porodicu, samo viza ili ?
Oko 5 ... 12.Avgust tacno)) Je l si ti nasla porodicu, samo viza ili ?
Imas ti jos vremena da se spremis za putJa bih trebala ici u julu,nasla sam porodicu, jos samo viziranje.
Malo su me uplasili stim da su poceli cesto da odbijaju
Ja imam tri ispita do kraja..
Lolita mislis da nece dati vizu ako nisu redovno davani ispiti?![]()
Porodica ti plaća kartu do njih. Treba ti potvrda da si zaposlena i to nešto uverljivoDa li tih 500$ koliko program kosta ukljucuje i kartu do tamo poštp na njihovom sajtu piše samo povratnu kartu?
I s obzirom da sam ja zavrsila fakultet pretpostavljam da mi treba potvrda za vizu da sam zapooslena.. Pa sad ne znam koliko je uverljivo da uzmem potvrdu od nekog poznanika koji drzi neki servis ili pošto trenutno na određeno radim u školi ne znam da li bi ta potvrda bila dovoljna... Hvala unapred
Cao
Kad uzmes potvrdu od neke firme da odobravaju neplaceno,da li u ambasadi proveravaju na zavodu,i traze li radnu knjizicu,ja se nesto plasim?