Quantcast
M
Reakcija
0

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

 • Hvala na dojavi, ali ja sam vec zbrinuta :)
  Odavno sam u Americi, a pitala sam te na temi koja je drzava u pitanju zbog drugih devojaka da znaju kako ne bi svi postavljali isto pitanje.
  Verujem da ce se naci vec neko, ja sam na temi samo kao moralna podrska i eventualno ako trebaju nove devojke informacije i savete.

  Pozdrav u suncano sparnu Floridu :)
  Hvala na ponudi, vrlo lepo zvuci, pogotovo deo sa zivotom sa srpskom porodicom i drago mi je da imas lepo misljenje o devojkama sa foruma. Ali ja sam jos u Srbiji :( planiram da odem do kraja godine. Doduse, znam jednu devojku koja je u rematch-u sada, mislim da je u okolini Vasingtona, ne znam kakav je vozac ali je ok ovako i imala je bas neke burne momente sa trenutnom host porodicom. Mogu da je uputim na tebe, ako zelis naravno, zove se Tamara i ima 24 godine.
  Ovo je samo za one osobe koje su vec u Americi. Jesi li ti vec stigla? U mojoj ponudi je sve isto kao i preko agencije, ali ja nikada nisam placala njihove usluge, jer to sto oni urade, ja uradim sama bez njihovog udela. Ja trazim nekog ako je vican vozac, i zeli da zivi sa Srpskom porodicom, po Americkim obicajima, uslovima, itd. Mi zivimo u jako lepom i elitnom delu Floride. Imala sam dve devojke koje sa nasla ovde na Forumu, i poucena dobrim iskustvom nastavljam dalje. Ukoliko si u Americi (napisi gde i koliko dugo), i zelis da saznas vise, slobodno mi pisi.

  Ali jos jednom da naglasim - ova ponuda vazi samo ukiliko si vec u USA.
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...

Top