Teddy Fiennes
Početnik
- Poruka
- 28
Ja ispunjavam sve uslove isto 
i ja tih briga oko diplomiranja nemam, posto sam brucos
i onda samo laganini

i ja tih briga oko diplomiranja nemam, posto sam brucos

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bojka90, nista cudno mene je jedna porodica drzala citavih 10 dana, culi smo se tri puta, i posle se nisu javljali iako su me i dalje drzali, za to vreme niko drugi nije mogao da me selektuje, pa sam im poslala mail, da mi kazu sta su odlucili na sta su se izvinili kao ipak "traze nesto drugo" pitanje je da li su oni tebi ok, ako nisu nemoj da odugovlacis bolje da te kontaktiraju druge porodice, srecno
Pozdrav cure..
Nova sam na forumu,iz hrvatske sam.
Predala sam sve papire sad pregovaram sa obiteljima i jaaaako mi se teško odlučiti.Najbolja prijateljica (koja je isto tako na ovom forumu @Es88) leti za NY 20.05..Problem je taj šta bi joj voljela biti u blizini i ima jedna obitelj u NY koja mi se javila ali...ne znam jel to prava obitelj za mene.Nisu mi baš sjeli na prvu...al su Ok.Šta vi mislite?uzeti ili pustiti? s obzirom na to da želim otić što prije..a oni traže za 1.8...što je relativno brzo.Da li da pričekam još ili???
Usput...ima li koja cura koja leti krajem 7.mj i početkom 8.???
Lijep pozdrav![]()
Pozdrav cure..
Nova sam na forumu,iz hrvatske sam.
Predala sam sve papire sad pregovaram sa obiteljima i jaaaako mi se teško odlučiti.Najbolja prijateljica (koja je isto tako na ovom forumu @Es88) leti za NY 20.05..Problem je taj šta bi joj voljela biti u blizini i ima jedna obitelj u NY koja mi se javila ali...ne znam jel to prava obitelj za mene.Nisu mi baš sjeli na prvu...al su Ok.Šta vi mislite?uzeti ili pustiti? s obzirom na to da želim otić što prije..a oni traže za 1.8...što je relativno brzo.Da li da pričekam još ili???
Usput...ima li koja cura koja leti krajem 7.mj i početkom 8.???
Lijep pozdrav![]()
Prvo da vam zaželim sretne praznike svim curama pravoslavne vjeroispovijesti
Drugo - eto viza mi odobrena, sve je prošlo super osim što sam se jaaako iznenadila kada me službenik za intervju nakon mojeg "Dobro jutro" pozdravio sa "Good morning". Hahaha presmijesno, ali stvarno nisam znala da će intervju bit na engl.
Sada je to iza mene.
@Soledad123 sve je prošlo ok!
I ovi datumi oko leta su se sredili.
E Jovana, dobila sam prave Flight details tako da ipak idem Zg-Istanbul-NY. Stvarno neznam po kojoj logici al to je moja ruta
Pozz šaljem svima