Napisala sam na ovom forumu jednom prilikom kada sam se uključila u priču, spomenula sam samo jednom, sumnjam da imaju toliko vremena da vršljaju po ovom forumu i gledaju svaku moju rečenicu i vašu jednog dana?! Ali kako sam od juče se čula sa brdo ljudi, saznala sam da imaju uvid u vas fb profil, mogu da bez problema se uloguju i isčačkaju šta im treba, tako da eto... ne samo fb nego sve socijalne mreže, aplikacije whatsapp ako imate eto i tu tek, a ja sam naravno u svakodnevnoj komunikaciji sa njim i tako je ispalo! Više ne mogu da mozgam, jer je realno to bila jedina stvar koju sam slagala... Inače, nisam imala u planu da idem samo zbog dečka, nego da idem na program, vredno radim, a ako je moguće da spojim lepo sa korisnim! Ali eto...

Inače, sa porodicom sam u kontaktu, oni su zvali agenciju raspitali se, oni će navodno da ulože žalbu na moju vizu, zvaće me ovih dana neko iz agencije, oni će u ponedeljak da idu u naš konzulat u NY, mama je već pisala mail ovde u njihovu ambasadu u BG, ali mislim da od toga nema ništa, nisam ja jedina koja je odbijena, sad će baš oni što toliko urgiraju, da mene ponovo proveravaju i da daju njima informacije, baš ih briga... Tako da devojke, ja mislim da sam moj au pair staž odradila i pre vremena...

Vama želim puno sreće, bez laganja u ambasadii i muljanja, pratiću forum, ako mogu nekako da pomognem sa nekim pitanjem, ali u suštini i nisam neko ko može da bude dobar primer, izgleda! Pozdrav svim devojkama!