///Milena///
Gost
- Poruka
- 103
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

)

Heeheheheheh Nordic,priajtelju,pa moramo malo da damo oduska sebi![]()
![]()
A kad bi Federer imao devojku kao Karlos Moja,ne bi se vise ni bavio tenisom,samo bi gledao da je neko drugi ne muva.A i vidis Moju,taj covek je dok je mogao da trci za njom bio u sammom vrhu,sad malo omatorio,jos uvek trci za njom,ali na terenu mu sve teze ide![]()
![]()
Njemu treba neka fina plava prsata devojka,sto bi se reklo,devojka za sve,za koju ne bi bio ljuboromoran,ako me razumete![]()

Možeš odmah da skočiš sa savskog mosta (na beton) i da nam to pokažeš. Vala baš treba da se ubiješ!jok brate,ja se nasima ne opterecujem i jedino Partizan volim vise od svog zivota. za ostale ne navijam nikad (pojedinci ili reprezentacija)
imam ja ta dva mlada tenisera za narednih 10 godina![]()

I ja sam to hteo da kazem, ali pomislih banovace me covek, pa reko da drzim jezik za zubima...Možeš odmah da skočiš sa savskog mosta (na beton) i da nam to pokažeš. Vala baš treba da se ubiješ!![]()
![]()
![]()

i troicki i tipsa najbolje igraju protiv velikih i na velikim terenima; ali se bojim da rodik ipak ne bude previse... gotovo sve ce zavisiti od servisa. ali svakako treba razmisljati- nema troicki sta da izgubi. 

u bice zestoko,ali verujem u troickog znam da moze da dobije ovaj mec.............