ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Heeheheheheh Nordic,priajtelju,pa moramo malo da damo oduska sebi :D :D :D

A kad bi Federer imao devojku kao Karlos Moja,ne bi se vise ni bavio tenisom,samo bi gledao da je neko drugi ne muva.A i vidis Moju,taj covek je dok je mogao da trci za njom bio u sammom vrhu,sad malo omatorio,jos uvek trci za njom,ali na terenu mu sve teze ide :D :D :D

Njemu treba neka fina plava prsata devojka,sto bi se reklo,devojka za sve,za koju ne bi bio ljuboromoran,ako me razumete ;)

negooo.. nesto mi pade na pamet- stvarno je cudno da ti, nordic, ne gotivis noleta i anu...

........

jer, poznato je da tvoja sibirska lepotica gotivi novaka...

ne samo da je navijala za noleta iz njegove loze u finalu US opena... :D

(...ubedjen sam da nije dosla zbog de nira :lol:)

igrala je i dubl sa njim (u humanitarne svrhe)... :)

pa cak i fudbal u pauzama na idnian wells-u... :D

......

a reklo bi se da i tvoj rafa gotivi nekog od nasih!

ana je prihvatila rafin poziv, tj. privatni prevoz (u "avionu za dvoje") do majamija... ;)

jok brate,ja se nasima ne opterecujem i jedino Partizan volim vise od svog zivota. za ostale ne navijam nikad (pojedinci ili reprezentacija)

imam ja ta dva mlada tenisera za narednih 10 godina :)

Heeheheheheh Nordic,priajtelju,pa moramo malo da damo oduska sebi :D :D :D

A kad bi Federer imao devojku kao Karlos Moja,ne bi se vise ni bavio tenisom,samo bi gledao da je neko drugi ne muva.A i vidis Moju,taj covek je dok je mogao da trci za njom bio u sammom vrhu,sad malo omatorio,jos uvek trci za njom,ali na terenu mu sve teze ide :D :D :D

Njemu treba neka fina plava prsata devojka,sto bi se reklo,devojka za sve,za koju ne bi bio ljuboromoran,ako me razumete ;)

pa Mojina je fina plava prsata ali brate za nju moras biti ljubomoran :mrgreen:

meni je Karlos jako gotivan i igra veoma atraktivan tenis. fali mu naravno pola koraka u poenima inace bi napravio cudo

a reklo bi se da i tvoj rafa gotivi nekog od nasih!

ana je prihvatila rafin poziv, tj. privatni prevoz (u "avionu za dvoje") do majamija... ;)

neka, neka,
a zna li to xsica (ova rafina djevojka), iako rafu puno gotiwim,
xsica nije neka "ribetina":lol::lol::lol:
mozda bi bili dobar par(mislim za anu i rafu), ko ti im ga zna;):p;), mozda je tu bilo nesto vishe od prevoza:lol::lol:

Troicki ubedljivo pobedio Haneskua! :D

"Srpski teniser Viktor Troicki plasirao se u drugu rundu drugog turnira Masters serije, koji se igra u Majamiju. Na startu Sony Ericsson Opena Troicki je savladao Rumuna Viktora Baseskua u dva seta - 6:4, 6:1. U drugoj rundi našeg tenisera očekuje duel sa Amerikancem Endijem Rodikom, šestim nosiocem turnira, koji je na startu bio slobodan." - B92

+ hahaha. pazite- u tekstu su napisali "Baseskua" umesto Haneskua! jadno... a danas su u naslovu jedne vesti prekrstili velikog "klichka" u "klicho"... pa je*em mu oca! :confused: :lol:

Tipsarevic u 2. kolu! :D

"Srpski teniser Janko Tipsarević plasirao se u drugo kolo Mastersa u Majamiju, pošto je u prvom savladao Tajvanca Jen-Hsun Lua sa 2:1, po setovima 6:1, 4:6, 6:4, u meču koji je trajao jedan sat i 48 minuta igre. Protivnik drugog tenisera Srbije u drugoj rundi biće 29. nosilac, Španac Fernando Verdasko." - B92

+ A vec sutra igraju i Ana i Jeca i Nole... I nigde nece biti prenosa- pocinju tek od subote i to manje-vise samo za muskarce (tj. na sport klubu koji kada pocne- ozbiljno prenosi turnir)... Ako neko slucajno naleti na link sa live stream-om, neka ga obavezno ubaci. :)

ma samo kada je pobedio. :D da nije cuo za haneskua, verovatno bi odmah zavrsio takmicenje :) i troicki i tipsa najbolje igraju protiv velikih i na velikim terenima; ali se bojim da rodik ipak ne bude previse... gotovo sve ce zavisiti od servisa. ali svakako treba razmisljati- nema troicki sta da izgubi. :)
btw- stalno me tripujete vas dvojica sa carman-ima. dugo sam se tripovao da ste 1 lik! :lol:

Ja mislim isto kao i Meda,da je Troicki znao sa kim igra u prvom kolu,ispao bi..Ovako mislim da ima nekakve sanse protiv Rodika!U stvari,sve zavisi kako Rodik bude servirao...Ako krene onako manijacki,nema ovaj nas sta tu da trazi,ali ako krene da gresi,nije ni Troicki naivan!Al sto bi bilo lepo da ga osuri pred njegovom USA publikom...Uuuuuuuuuu :D

novak zavrsio :( pukao 2:1 od anonimusa. eto toliko o nadmocnosti. ode 500 bodova. cao nade da stigne i nadala a kamo li smora. svaka skola se placa- a ovu je debelo platio. samo da je nesto naucio iz ovoga...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back