ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sada je definitivno dokazao sta moze (anderson). ybg... a delovao je kao izvrstan zreb- razlog vise da se smorim :( sve sto je uradi ove godine, posle ovog turnira i eventualnih solidnih partija nadala i rodzera- nestaje (u smislu bodova i priblizavanja vrhu)!

obe ovonedeljne titule odlaze u USA

nakon sjajne igre Rodika u Dubaiju,Sem Kueri dolazi do prve ATP titule na svom terenu u Las Vegasu

u finalu je igrao sa totalnim anonimusom,Kevinom Andersonom. lik je nanizao 7 pobeda za redom i iz kvalifikacija stigao do fnala bez izgubljenog seta. mislim da su mu ovo i prve pobede na nekom jacem turniru. imao je sansu i za titulu ali je nakon osvojenog prvog seta jednostavno stao,mada je i Kueri poceo znatno bolje da igra.

Anderson je Juznoafrikanac ali posto zivi u Americi ovo je ocekivano bio mec odlicnih servera (obojica jako visoki) a vidjeno je i par sjajnih poena iz forhenda. nisam siguran da li ce nakon ovih 120 poena moci da igra kvalifikacije za predstojece Masterse jer stvarno igra prilicno dobro i mogao bi opet da napravi iznenadjenje

e sada jesam siguran

Poraz Novaka Djokovica u drugom kolu 7-6(1) 3-6 6-4 :(

Nikako ne mogu da kazem da mi je drago-ali sada imam izuzetan materijal da zezam Medu :D :D :D

Uuuuuuuuuuuuuuuuu imenjace,pa sta je ovo,aaaaaaaaaaaaaa???? Nole nema pojma,Nole nema pojma....Jel znas koja je razlika izmedju temperature u Celzijusima i Noleta? Celzijus ne moze da se spusti ispod -254,2 ,a Nole moze i na -500 :D :D :D Ko je ucio fiziku,shvatice...

Nole jeste sjajan,ali opet vam kazem,nisu ostali za bacanje,bice jos iznenadjenja,ja se samo nadam da ce ih Federer izbeci...A kad bi Rafa ispao recimo u trecem kolu,bilo bi sjajno ;)

Pre nego što je počeo meč sa NDj, Anderson je trenirao sa Federerom! Tako da je suviše bilo šta reći osim

7753272.jpg

Djokovic, leading 2-0 but facing break point, was dribbling before a serve when umpire Norm Chryst warned him for taking too much time. Djokovic whacked a forehand winner to end that point, then screamed in the umpire's direction and shook both fists.
The crowd hooted at the Serbian. Two points later, when Djokovic hit a first serve into the net, several fans cheers. He glared toward the stands, then lost the point and the game when he blew an easy volley.
Djokovic said he broke a shoelace during that rally.:lol:
"Obviously, the time violation and a lot of different things affected my service game," he said.
He rapidly unraveled from there, losing the next two games at love. Once Anderson took the lead in the final set, he kept it by serving well down the stretch, and on match point Djokovic slammed a forehand into the net.
Djokovic said he battled nerves on important points against Anderson.
"Maybe I went for some shots too much, and he was wisely waiting for my mistakes," Djokovic said. "That was a crucial point."
Djokovic said he also felt a little tired:lol:. He's 17-4 this year as he heads to clay _ not his best surface.
"The good thing about this loss is that I can get a bit longer period of preparation and vacation as well," he said.

Sindrom JJ se širi!!!
seattletimes.nwsource.com/html/sports/2004312994_aptenkeybiscayne.html?syndication=rss

Q. You could say different things. Are you able to say?
NOVAK DJOKOVIC: Well, the shoe, for example. In the last point my shoe lace was broken. But, that ‑‑ I don't find excuses. It's just that he deserved to win.

Q. What physical condition did you come into this tournament having had such a long tournament in Indian Wells?
NOVAK DJOKOVIC: Well, I tried to recover, but obviously I was a little bit tired from the start. But it was okay, you know. I could play, but the thing is that I didn't know the way he's playing. It was our first meeting, and I never saw him playing before. He surprised me with the way he was serving.
I wasn't moving on my returns good enough, and obviously that resulted in easy service games. He was winning too easy in the first set his service games, and I wasn't aggressive enough.
Then when I needed to use my chances in the third set, I made some unforced errors which were really crucial.

Q. In the long scheme of things, this is just a temporary setback, obviously. Now you're looking forward to the clay court season to reassert your winning ways. What can which expect in the next few weeks and months?
NOVAK DJOKOVIC: Well, you know, there is a lot of expectations, of course, as the third player of the world, and first player of the world this year. I had the best results so far. And, obviously, going to the clay, which is not my favorite surface, but still I can play good tennis.
The good thing about this loss is that I can get a bit longer period of preparation and vacation as well.

I posle je Federer arogantan!!!:evil:

Jaнко јунак је победио Вердаска 6-4 7-6 у 2.колу и поправио пласман од прошле године тако да прелази границу 40.играча први пут !

steta za troickog- odlicno se borio! samo kada bi uspeo da se probije medju 100 i izbegne mucne kvalifikacije; moglo bi od njega biti i nesto jos vece... :D
a tipsi svaka cast- lepo je spakovao fernanda... :D

fantastican mec Mareja i Ancica vredan bar cetvrtfinala a Splicanin na moju veliku radost odnosi pobedu u jednom od najboljih meceva dosadasnjeg dela sezone

spasio je jednu mec loptu i stvarno dao sve od sebe a na kraju se videlo koliko mu je pobeda znacila. danas mu je i rodjendan pa ce biti duplo slavlje. u sledecem kolu bi vec trebalo da bude lakse sa Monakom

bravo Mario!!!

Laki,ako nemas sta pametnije da kazes ti nemoj ni ovo... kako neko moze da igra neubedljivo a da nekog pocisti... i da li si bio budan oko 3 sata kada se mec igrao?

Ja jesam bio je snimak na Sport Klubu i morala sam da odgledam jer je uživo bio meč sa Ančićem. Zar njemu taj dan tj. noć nije bio rodjendan? Mislim da je komentator tako rekao.
A Fedja samo neka ovako nastavi ima da dogura do polufinala a možda i finala ko zna.
Zar nije ubeljivo igrao kada ga je oduvao 6-3 6-4!Na ovom turniru sve sami favoriti po ispadaše!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back