ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Noletu fali jos 500 do Rafe (1 masters) i 1300 do Fedje (grand slam + "obican" turnir), a ima tacno duplo vise od 4. na svetu! :D Da Fedja nije imao dobar zreb, ocigledno da bi ispao i pre polufinala... Ali, bice i toga- osecam da ce na sljaci tek da prsne..... Ne treba ga nikada prerano otpisati, ali ako se to vec radi- pa, za poslednjih 5 godina ovo je verovatno najbolji trenutak... :)

1. Rodzer Federer (Švajcarska) 6550
2. Rafael Nadal (Španija) 5705
3. Novak Djokovic (Srbija) 5280
4. David Ferer (Španija) 2640
5. Nikolaj Davidenko (Rusija) 2485
..........

Nije ti dobrar proračun Davidenko je sada 4-ti ova tabela je sa atp.

1Federer , R. 6550
2Nadal , R. 5705
3Djokovic , N. 5280
4Davydenko , N. 2710
5Ferrer , D. 2640

Da bi Nole preskocio Spanca u skorije vreme bice potrebno da ga zaustavi na njegovoj podlozi, na sljaci. Turniri na sljaci krecu u aprilu (Monte Karlo, Rim ,Hamburg, Rolan Garos). Ali Rafa tu mora da cuva titule i finala... Naravno, prvo Novak mora da odbrani bodove u Majamiju gde je osvojio titulu...

Pa zato i kazem da je Majami kljuchan-ako odbrani titulu,na 3 turnira koji slede posle na shljaci treba samo da ne bude mnogo loshiji nego proshle godine i 2.je i pre Roland-Garros-a.Nije mu opshte potrebno da pobedjuje Rafu u Hamburgu Monte karlu ili Rimu,samo da ne ispadne prerano...pod uslovom da odbrani Majami.Teshko ali nije nemoguce.A to bi znachilo da ce Rafa i Federer da se kolju u kosturima turnira da dodju do Noleta.

sta rece bre Medo, do sada si uvek pametno zborio, ali ovo poslednje ti je lose :D
slucajno pratim nekoliko sportova pa pogledam vesti na b92 iz istih, to je bre katastrofa, em kasne, em nista pametno ne kazu, osim rezultata (a cini mi se da ponekad i brojeve omase). Mislim da se pretvaraju u sportski deo dnevnika 2 od pre 10-15 god: 'Od sporta: fudbalska reprezentacija Jugoslavije odigrala je danas nereseno, 1 na prema 1, protiv fudbalske reprezentacije Farskih ostrva. Toliko o sportu za veceras, prijatno vece.'

pa, ja se slazem sa tobom. nisam rekao da su im sportske vesti dobre- pa ja i napisah da im ne treba ni verovati. a ko zna koliko puta sam ih kritikovao- uz sve sto si sam napisao, ide i to da od predvece pa do jutra ne izbacuju apsolutno nista... neverovatno- ne mogu jednog coveka da plate da preradi po koju vest (a koju dobija na gotovo)... ali, problem je sto ne znam da imamo bolji domaci sajt sa all around sportskim informacijama! to i nije pohvala... b92 mi je, nazalost, najmanje lose domace resenje od onih koje sam video... (slicna stvar je sa eurosportom- gomila amatera, ali u ponudi nemam nista bolje)... ako znas neku bolju lokaciju- daj reci! postedi i mene :)

Izvucen zreb za Majami

"Novak Đoković je treći nosilac na turniru u Majamiju, u prvom kolu će biti slobodan, a u drugom će se sastati sa pobednikom meča Argentinca Agustina kaljerija i jednog od pobednika kvalifikacija.

Ako Đoković bude pobeđivao u trećem kolu bi ga čekao rival iz grupe u kojoj su najbolji igrači Fernando Gonsales i Giljermo Kanjas, a u njegovoj četvrtini 'kostura' su Gaske i Berdih.

Janko Tipsarević će ime protivnika u prvom kolu saznati tek posle dodatnog žreba kvalifikanata, a ako pobedi u drugom kolu ga čeka 29. nosilac, Fernando Verdasko iz Španije.

U slučaju da i njega pobedi u trećem kolu bi, najverovatnije, igrao sa još jednim Špancem, Davidom Fererom, a najjači igrač u njegovoj četvrtini žreba je Rus Nikolaj Davidenko.
" - B92

Evo i kompletnog zreba (.pdf) - http://www.atptennis.com/en/common/.../www.atptennis.com/1/posting/2008/403/mds.pdf

... Cini se da je Nole imao najbolji zreb za Majami, a Fedja [nailazi brzo na vavrinku, pa na hjuita, a onda (pre 1/2f sa davidnkom / marejem / fererom) i na tsongu / rodika] najgori... Ali i Rafi moze biti za'ebano- u 4. kolu nailazi na Moju, pa potom na Nalbandiana...
Mada, nista od ovoga (pokazalo se nebrojano puta) i ne znaci previse...

Izvucen zreb za Majami

"Novak Đoković je treći nosilac na turniru u Majamiju, u prvom kolu će biti slobodan, a u drugom će se sastati sa pobednikom meča Argentinca Agustina kaljerija i jednog od pobednika kvalifikacija.

Ako Đoković bude pobeđivao u trećem kolu bi ga čekao rival iz grupe u kojoj su najbolji igrači Fernando Gonsales i Giljermo Kanjas, a u njegovoj četvrtini 'kostura' su Gaske i Berdih.

Janko Tipsarević će ime protivnika u prvom kolu saznati tek posle dodatnog žreba kvalifikanata, a ako pobedi u drugom kolu ga čeka 29. nosilac, Fernando Verdasko iz Španije.

U slučaju da i njega pobedi u trećem kolu bi, najverovatnije, igrao sa još jednim Špancem, Davidom Fererom, a najjači igrač u njegovoj četvrtini žreba je Rus Nikolaj Davidenko.
" - B92

Evo i kompletnog zreba (.pdf) - http://www.atptennis.com/en/common/.../www.atptennis.com/1/posting/2008/403/mds.pdf

... Cini se da je Nole imao najbolji zreb za Majami, a Fedja [nailazi brzo na vavrinku, pa na hjuita, a onda (pre 1/2f sa davidnkom / marejem / fererom) i na tsongu / rodika] najgori... Ali i Rafi moze biti za'ebano- u 4. kolu nailazi na Moju, pa potom na Nalbandiana...
Mada, nista od ovoga (pokazalo se nebrojano puta) i ne znaci previse...

hvala na informacijama polarni meda

pa, ja se slazem sa tobom. nisam rekao da su im sportske vesti dobre- pa ja i napisah da im ne treba ni verovati. a ko zna koliko puta sam ih kritikovao- uz sve sto si sam napisao, ide i to da od predvece pa do jutra ne izbacuju apsolutno nista... neverovatno- ne mogu jednog coveka da plate da preradi po koju vest (a koju dobija na gotovo)... ali, problem je sto ne znam da imamo bolji domaci sajt sa all around sportskim informacijama! to i nije pohvala... b92 mi je, nazalost, najmanje lose domace resenje od onih koje sam video... (slicna stvar je sa eurosportom- gomila amatera, ali u ponudi nemam nista bolje)... ako znas neku bolju lokaciju- daj reci! postedi i mene :)
u pravu si Medo, nisam ja skontao prvobitno sta si hteo reci, nisu dobri al su ostali jos gori.

ljudi, moramo nekako stupiti u kontakt sa ajkulom :) ne bi li je udaljili od Rogera i tako spasli jednu karijeru u padu. Da napravimo fun club i sajt?

Stvarno,ako napravimo Fun Club ili tak nesto,moze svasta da ispadne..Ovako mzoemo da pratimo razvoj,pad i ponovni uspon mladog i nadasve talentovanog Svajcarca! Bice uzorak kako treba covek da propadne kad voli i opet se vrati na vrh kad uhvati neku opasnu plavusu sponzorusu :D :D :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back