///Milena///
Gost
- Poruka
- 103
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

)
)

Heeheheheheh Nordic,priajtelju,pa moramo malo da damo oduska sebi

A kad bi Federer imao devojku kao Karlos Moja,ne bi se vise ni bavio tenisom,samo bi gledao da je neko drugi ne muva.A i vidis Moju,taj covek je dok je mogao da trci za njom bio u sammom vrhu,sad malo omatorio,jos uvek trci za njom,ali na terenu mu sve teze ide

Njemu treba neka fina plava prsata devojka,sto bi se reklo,devojka za sve,za koju ne bi bio ljuboromoran,ako me razumete

, mozda je tu bilo nesto vishe od prevoza
, mozda je tu bilo nesto vishe od prevoza

Možeš odmah da skočiš sa savskog mosta (na beton) i da nam to pokažeš. Vala baš treba da se ubiješ!jok brate,ja se nasima ne opterecujem i jedino Partizan volim vise od svog zivota. za ostale ne navijam nikad (pojedinci ili reprezentacija)
imam ja ta dva mlada tenisera za narednih 10 godina

I ja sam to hteo da kazem, ali pomislih banovace me covek, pa reko da drzim jezik za zubima...Možeš odmah da skočiš sa savskog mosta (na beton) i da nam to pokažeš. Vala baš treba da se ubiješ!

da nije cuo za haneskua, verovatno bi odmah zavrsio takmicenje
 da nije cuo za haneskua, verovatno bi odmah zavrsio takmicenje  i troicki i tipsa najbolje igraju protiv velikih i na velikim terenima; ali se bojim da rodik ipak ne bude previse... gotovo sve ce zavisiti od servisa. ali svakako treba razmisljati- nema troicki sta da izgubi.
 i troicki i tipsa najbolje igraju protiv velikih i na velikim terenima; ali se bojim da rodik ipak ne bude previse... gotovo sve ce zavisiti od servisa. ali svakako treba razmisljati- nema troicki sta da izgubi. 

u bice zestoko,ali verujem u troickog znam da moze da dobije ovaj mec.............