*Ljudmila*
Domaćin
- Poruka
- 3.269
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ljudi kolika je razlika u bodovima izmedju Federera i Nadala?
Samo vi pricajte,ali cetvrtfinala i nisu za zezanje! Federer opet igra kao tajfun,pa ce Has biti na velikim mukama! A onda op,osveta za poraz na Australian Openu![]()
Vidim da su ljudi bas zaboravili Federera...Videcete moje postove kad osvoji Indijan Vels..Necete moci da zivite od hvalospeva prema Federeru![]()
![]()
![]()
Шта би?Ma neeeeemoooooooooj
Ima Roze da odvali i Fisha i Nadala ili Djokovica,eto,da znas![]()
![]()
I pokupice poene ko blesav
![]()

Зар није изгубио од Нолета у 1/4 финала прошле године?novaku je vavrinka uvek pravio probleme (stvarno je zanimljivo kako je jedan igrac koji pravi probleme nekom od trojice na vrhu- drugome od ove trojke samo stalna musterija)... mada, ovog puta novak je sam kriv- stvarno je igrao ocajno. nije ni cudo da se onako radovao (sto obozavam) na kraju osvojenog prvog seta...
rafi svaka cast (!) za poslednje dve pobede- odlicni mecevi... ali, posto ima dan pauze a igra se u 2 dobijena seta (ima vremena za psiho-fizicki odmor)- ipak smatram da se ne bi lako pomirio sa porazom i da i dalje ima mnogo da izgubi... posto, verujem da mu je dugogodisnji i najveci cilj- sam vrh... a tu nema mesta za stajanje... pogotovo pred majamijevo polufinale koje brani, i sezonu na sljaci u kojoj ne moze uzeti dodatne bodove... pa finale vimbldona...
ja ocekujem jako tezak mec (rafa vs nadal) za obojicu, i po pravilu izmorenog protivnika za mrshtavca. mozda nije ni svestan koliko dobija sto ni novaka ni rafu nikada ne srece pre polufinala- a AO je bio izuzetak koji nikako ne mogu da shvatim...
Mislim da Fish neće biti nikakav problem za Novaka.
Mislim da Fish neće biti nikakav problem za Novaka.
.
Шта би?![]()
![]()
QUOTE]
Nista,Federer je uzeo gomilu bodova,obzirom da je prosle sezone ispao u drugom kolu,a Nadal je izgubio boodve,tako da je sada jos veca razlika izmedju njih dvojicep
Nole je bas nervirao nas nekoliko sto smo gledali mec,ali srecom,pobeeeeeediiiii![]()
![]()
Neka,bar imamo pobednike u oba singla,kad Zima vec ne osvoji u dublu![]()

Da bi Nole preskocio Spanca u skorije vreme bice potrebno da ga zaustavi na njegovoj podlozi, na sljaci. Turniri na sljaci krecu u aprilu (Monte Karlo, Rim ,Hamburg, Rolan Garos). Ali Rafa tu mora da cuva titule i finala... Naravno, prvo Novak mora da odbrani bodove u Majamiju gde je osvojio titulu...Mislim da ako se ne desi neshto jako jako nepredvidjeno Nole skida Rafu sa 2.pozicije veeoma brzo,mozda vec i posle Majamija.Rafa brani dve tule sledeca dva ATP turnira posle Majamija+ josjh jedno finale...jeste da je sad to njegov teren ali kako igra...mnogo ce zavisiti od toga kako njih dvojica prodju u Majamiju-Nole brani titulu,Rafa chetvrtfinale.Federer je josh uvek nedostizan po renkingu a moguce je da stvarno taktizira i izbegava Djokovica....samo shljaka da popravi bodove na turniirima gde je proshle godine loshe proshao....ali kad tad ce morati da mu izadje na crtu.
.
Шта би?![]()
![]()
QUOTE]
Nista,Federer je uzeo gomilu bodova,obzirom da je prosle sezone ispao u drugom kolu,a Nadal je izgubio boodve,tako da je sada jos veca razlika izmedju njih dvojicep
Nole je bas nervirao nas nekoliko sto smo gledali mec,ali srecom,pobeeeeeediiiii![]()
![]()
Neka,bar imamo pobednike u oba singla,kad Zima vec ne osvoji u dublu![]()
Zimnonjić i Nestor su sada 4-it u dublu, Jelena je 3-ća, Ana i dalje druga a Novak napreduje ka drugoj poziciji mogu samo da kažem svkačast!