Uros_92
Veoma poznat
- Poruka
- 10.326
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E sto volim kad da ovakvu izjavu pa ga Federer posalje kuci, mada mozda i Conga ovoga puta...Srpski teniski as Novak Đoković, posle lake pobede nad Poljakom Lukašom Kubotom i plasmana u četvrtfinale Melburna, uveren je da će osvojiti taj turnir!
Igram bolje nego 2008. kada sam osvojio Australijan open. Mogu da ponovim taj uspeh, sad sam potpuno drugi čovek, izdržaću i najteže mečeve, kaže Đoković posle lagane pobede nad Kubotom (3:0) i plasmana u četvrtfinale....
E sto volim kad da ovakvu izjavu pa ga Federer posalje kuci, mada mozda i Conga ovoga puta...

Srpski teniski as Novak Đoković, posle lake pobede nad Poljakom Lukašom Kubotom i plasmana u četvrtfinale Melburna, uveren je da će osvojiti taj turnir!
Igram bolje nego 2008. kada sam osvojio Australijan open. Mogu da ponovim taj uspeh, sad sam potpuno drugi čovek, izdržaću i najteže mečeve, kaže Đoković posle lagane pobede nad Kubotom (3:0) i plasmana u četvrtfinale....
E sto volim kad da ovakvu izjavu pa ga Federer posalje kuci, mada mozda i Conga ovoga puta...

sutra skola. Ko kasni bice.
Dobro bojana% kaze nasutra skola. Ko kasni bice.
![]()

C C C!!!Srpski teniski as Novak Đoković, posle lake pobede nad Poljakom Lukašom Kubotom i plasmana u četvrtfinale Melburna, uveren je da će osvojiti taj turnir!
Boga mi,statistika kaze da ce se Rodik i Cilic juriti i 4 sata,sto mom tiketu nikako ne ide u prilog....Marej je najmanje vremena proveo an terenu sto je itneresantno,ja sam mislio da je u pitanju Davidenko!I gle cuda,mi toliko o Federeru ovo ono,a on covek laganeze tek nesto vise vremena od Mareja igrao tenis![]()
![]()
Lepo za videti,svaka cast Nord...
Srle, kada si zadnji put dobio? Na kladionici, naravno.![]()
Doduse,juce sam pukao an tom istom Mialnu protiv Intera 

Pre nedelju dana,kada sam igrao dvojku na moj Milan protiv Juvea![]()
![]()
Doduse,juce sam pukao an tom istom Mialnu protiv Intera
Sto se tenisa tice,da pogodim 5,6 meceva vezano,pa to nema pojma....Jednom sam samo pogodio a ni u to nisam mogao da verujem![]()

Ako vec s tenisom ne ide dobro......(evo ubacila sam rijec tenis da se Espada ne naljuti
)U ybt.. bice ti gusto za tih 41 gemova. Koja je kvota?
Ako si mislio na Rafu,sto da ne,ako mec ode u 5 setova,to je to...Ili ako bude neki gustis u 4 seta,lako je!Kvota je 1.85,na 100 dindzi ide 185Ako si mislio na Rafu,sto da ne,ako mec ode u 5 setova,to je to...Ili ako bude neki gustis u 4 seta,lako je!
A za Rodika,tu mi se vise mrda tiket...Iako ja iz nekog totalno nepoznatog razloga verujem u Cilica![]()