Uros_92
Veoma poznat
- Poruka
- 10.326
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Srpski teniski as Novak Đoković, posle lake pobede nad Poljakom Lukašom Kubotom i plasmana u četvrtfinale Melburna, uveren je da će osvojiti taj turnir!
Igram bolje nego 2008. kada sam osvojio Australijan open. Mogu da ponovim taj uspeh, sad sam potpuno drugi čovek, izdržaću i najteže mečeve, kaže Đoković posle lagane pobede nad Kubotom (3:0) i plasmana u četvrtfinale....
E sto volim kad da ovakvu izjavu pa ga Federer posalje kuci, mada mozda i Conga ovoga puta...
Srpski teniski as Novak Đoković, posle lake pobede nad Poljakom Lukašom Kubotom i plasmana u četvrtfinale Melburna, uveren je da će osvojiti taj turnir!
Igram bolje nego 2008. kada sam osvojio Australijan open. Mogu da ponovim taj uspeh, sad sam potpuno drugi čovek, izdržaću i najteže mečeve, kaže Đoković posle lagane pobede nad Kubotom (3:0) i plasmana u četvrtfinale....
E sto volim kad da ovakvu izjavu pa ga Federer posalje kuci, mada mozda i Conga ovoga puta...
Dobro bojana% kaze nasutra skola. Ko kasni bice.
![]()
C C C!!!Srpski teniski as Novak Đoković, posle lake pobede nad Poljakom Lukašom Kubotom i plasmana u četvrtfinale Melburna, uveren je da će osvojiti taj turnir!
Boga mi,statistika kaze da ce se Rodik i Cilic juriti i 4 sata,sto mom tiketu nikako ne ide u prilog....Marej je najmanje vremena proveo an terenu sto je itneresantno,ja sam mislio da je u pitanju Davidenko!I gle cuda,mi toliko o Federeru ovo ono,a on covek laganeze tek nesto vise vremena od Mareja igrao tenis![]()
![]()
Lepo za videti,svaka cast Nord...
Srle, kada si zadnji put dobio? Na kladionici, naravno.![]()
Pre nedelju dana,kada sam igrao dvojku na moj Milan protiv Juvea![]()
![]()
Doduse,juce sam pukao an tom istom Mialnu protiv Intera
Sto se tenisa tice,da pogodim 5,6 meceva vezano,pa to nema pojma....Jednom sam samo pogodio a ni u to nisam mogao da verujem![]()
U ybt.. bice ti gusto za tih 41 gemova. Koja je kvota?
Kvota je 1.85,na 100 dindzi ide 185Ako si mislio na Rafu,sto da ne,ako mec ode u 5 setova,to je to...Ili ako bude neki gustis u 4 seta,lako je!
A za Rodika,tu mi se vise mrda tiket...Iako ja iz nekog totalno nepoznatog razloga verujem u Cilica![]()