ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam na kladzi odigrao da ce biti vise od 41 gema na mecu Rafa - Marej,dakle vidite sta ja ocekujem ;)

Isto tako sam odigrao da ce na mecu Rodik - Cilic biti manje od 41 gema,jer tu ocekujem da ce se sve resiti u 4 seta...Nadam se u Cilicevu korist,rekoh jos ranije da je on moj favorit u tom mecu :D :D :D

Steta sto cu ja za vreme meca Rafe i Mareja biti na poslu,valjda ce biti srece da malo ukradem vremena za rezultat.....Pa javljam ko je pobednik :D

Srpski teniski as Novak Đoković, posle lake pobede nad Poljakom Lukašom Kubotom i plasmana u četvrtfinale Melburna, uveren je da će osvojiti taj turnir!
Igram bolje nego 2008. kada sam osvojio Australijan open. Mogu da ponovim taj uspeh, sad sam potpuno drugi čovek, izdržaću i najteže mečeve, kaže Đoković posle lagane pobede nad Kubotom (3:0) i plasmana u četvrtfinale....

:hahaha: E sto volim kad da ovakvu izjavu pa ga Federer posalje kuci, mada mozda i Conga ovoga puta...

Srpski teniski as Novak Đoković, posle lake pobede nad Poljakom Lukašom Kubotom i plasmana u četvrtfinale Melburna, uveren je da će osvojiti taj turnir!
Igram bolje nego 2008. kada sam osvojio Australijan open. Mogu da ponovim taj uspeh, sad sam potpuno drugi čovek, izdržaću i najteže mečeve, kaže Đoković posle lagane pobede nad Kubotom (3:0) i plasmana u četvrtfinale....

:hahaha: E sto volim kad da ovakvu izjavu pa ga Federer posalje kuci, mada mozda i Conga ovoga puta...

Uroshe vreme ti je za spavanje, sutra idesh u shkolu:lol:

Dobro bojana% kaze na :zzzz::zzzz: sutra skola. Ko kasni bice.:banovati:

Murray = 451 minutes, 107 games, 4 mins 13 seconds per game
Federer = 486 minutes, 110 games, 4 mins 25 seconds per game
Djokovic = 511 minutes, 110 games, 4 mins 39 seconds per game
Davydenko = 546 minutes, 123 games, 4 mins 26 seconds per game
Tsonga = 573 minutes, 153 games, 3 mins 45 seconds per game
Nadal = 633 minutes, 132 games, 4 mins 48 seconds per game
Roddick = 673 minutes, 150 games, 4 mins 29 seconds per game
Cilic = 858 minutes, 176 games, 4 mins 53 seconds per game

Boga mi,statistika kaze da ce se Rodik i Cilic juriti i 4 sata,sto mom tiketu nikako ne ide u prilog....Marej je najmanje vremena proveo an terenu sto je itneresantno,ja sam mislio da je u pitanju Davidenko!I gle cuda,mi toliko o Federeru ovo ono,a on covek laganeze tek nesto vise vremena od Mareja igrao tenis :) :) :)

Lepo za videti,svaka cast Nord...

C C C!!!
Moze Nole protiv Conge. ;)

Boga mi,statistika kaze da ce se Rodik i Cilic juriti i 4 sata,sto mom tiketu nikako ne ide u prilog....Marej je najmanje vremena proveo an terenu sto je itneresantno,ja sam mislio da je u pitanju Davidenko!I gle cuda,mi toliko o Federeru ovo ono,a on covek laganeze tek nesto vise vremena od Mareja igrao tenis :) :) :)

Lepo za videti,svaka cast Nord...

Cim vidim stranu bez pominjanja tenisa stavicu podatak koji mi prvi dodje pod ruku (a nesto mi je uvek pri ruci) ;)

Srle, kada si zadnji put dobio? Na kladionici, naravno. :lol:

Pre nedelju dana,kada sam igrao dvojku na moj Milan protiv Juvea :) :) :) Doduse,juce sam pukao an tom istom Mialnu protiv Intera :(

Sto se tenisa tice,da pogodim 5,6 meceva vezano,pa to nema pojma....Jednom sam samo pogodio a ni u to nisam mogao da verujem :)

Pre nedelju dana,kada sam igrao dvojku na moj Milan protiv Juvea :) :) :) Doduse,juce sam pukao an tom istom Mialnu protiv Intera :(

Sto se tenisa tice,da pogodim 5,6 meceva vezano,pa to nema pojma....Jednom sam samo pogodio a ni u to nisam mogao da verujem :)

Zbog boldiranog sam i pitala, cini mi se da sam procitala ovdje negdje da si igrao na Milan. :mrgreen:

Znaci, padas i na ovom listicu? :mrgreen: Ako vec s tenisom ne ide dobro......(evo ubacila sam rijec tenis da se Espada ne naljuti :lol:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back