Baci mi samo poruku kad zavrse,nema teoretske sanse da ja odgledam neki mec od 9 ujutru
Ja zvao pa ti vidi
Sto se tice ovog govora,tja,svako od nas je drugaciji.On covek voli da doruckuje u drustvu,ovi vole da doruckuju u krevetu,sta tu ima lose
Inace,veceras 1/4 finala Marej-Nadal i Cilic -Rodik...Ocekujem dva jako teska meca,jer su oba para...Slicna po igri..Marej i Nadal linijasi,Rodik i Cilic serveri...Pa kad udari meso an meso bice interesantno!
Za Nadala sam ocekivao da dodje do ovde,sad cemo da viidmo za dalje.On uvek iznenadi kad ja to naravno ne ocekujem. Marej ce mu biti najjaci takmac do sada,dobije li njega,moze i do trofeja,bez problema!
Sa druge strane,Marej nije dzabe u dobroj formi...Samo jos da to dokaze protiv Rafe,svejedno,finale mu je garantovano,jer od drugog para ne ocekujem bas previse u tom polufinalu.
Rodik i Cilic....Koliko god Rodik bio favorit i ocekivani polufinalista,meni se cini da Cilic ima sta da pokaze u tom mecu! Sta vise,i da pobedi! Samo da se ne uplasi,a mislim da nema razloga za to.
U drugim 1/4 finalima ocekuje ans show u mecu Federer - Davidenko! Federer je u ozbiljnom delu turnira sa ozbiljnim protivnikom odigrao najozbiljnije,pa nije za dzabe prvi....Tako i ocekujem da ce veoma ozbiljno da shvati mec sa Davidenkom i da ga dobije,mozda cak i u tri seta.Davidenko je protiv slicnog igraca,Verdaska,u prvom ozbiljnijem mecu pokazao da je ipak prilicno labav.Pet setova,jasno je da nije bas toliko siguran kao sto je pokazao u prva tri meca.Zato i ocekujem interesantan mec.
Nole - Conga...Pre par godina finale,sada 1/4 finale,bice lepo da se podsetimo. Nole igra dobro,doduse sa slabijim rivalima.Conga se takodje provukao do 1/4 finala.Jedino kako bi Conga mogao da parira Noletu je da ga krene servis kao nekad i to je to.Bez obzira sto Conga ne ume da izgubi od Noleta posle ongo finala AO,iapk je ovo Grend Slem i mislim da se Nole nece zezati.