Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam sta ce Nole uraditi protiv Conge,ali svi ovi ostali su mi totalno nezanimljivi,pogotovo Cilic![]()
Vilander: "Rafa je toliko dobra i divna osoba kako na terenu tako i van njega i prosto mora da vam se slama srce kad on predaja mec."
Nesto pametno i od njega.
Sada se svima srce slama kad branioc titule preda u 1/4, a videli smo kakvi su bili komentari prosle godine za isti slucaj................. pateticno.
Toliko o svemocnom Rodiku.........
Zao mi je Rafe, ali odavno se zna da ne moze tako... Nadam se da ce nole bar do 1/2.
Ah, nekima se srce slama, a neki likuju.
Barem nije kao u Rotterdamu igrao na jednoj nozi, bolje sto je predao.
Te dve stvari ne mogu da se porede!
Zasto da ne...ista je situacija.
NOLE nije mogao da dise...smijali su mu se i govorili da nije dovoljno FIZICKI spreman.
Sve je do u bocu isto.
Borise u predhodnom postu si sam sebi odgovorio,jasno koliko je Rafin problem ozbiljan.
Da se razumemo,ne optuzujem Noleta sto je taj mec predao.Ljudi zdravlje je najbitnije,samo lud covek to ne moze da shvati,Novaka cenim jer je svestan toga!
Ma nisam mislio nista lose...nego sam pricao o ozbiljnosti situacije kod Nadala.
Meni ga je ZAO,malo je reci.Najgore je kada te nesto drugo sprecava a ti unutra goris od zelje za igrim.
To je zalosno.
Sta je smesno?
Pa o tome ti pricam,da je zdrav Mareju bi 1 set protiv njega bio puna kapa!
pa ti uporedi njihove ranije rezultate i ne racunaj Roterdam pa ces videti da je realna,nije neobjektivna...
Ne znam sta mislis za Rodika,za proslu godinu?
Najvisi sta ces ti ovde...Ti rece da nismo tvoj nivo...![]()
Urose,za koga ces sada da navijas?