Ateizam

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nigde nisam napisala da radim posteno a posebno sebe ne smatram postenom osobom sto me ni malo ne cini drugacijom od ostalih koje za sebe tvrde da su posteni samo zato sto jos nisu uhvaceni ili ih strah od zatvora drzi postenima..

krali su mi i auto i sta onda ..pa moraju i oni od necega da zive ,....nisam ga ja rodila pa da ga oplakujem,kupila sam drugo i idemo dalje..

dozivela sam oruzanu pljacku ...vise od pola sata mi je bio pistolj na stomaku a petoro dece je sve to posmatralo ...sta sam trebala dakazem onima sa pistoljom u ruci ?
..da nije lepo sto me pljackaju ,da nije posteno,da nije fer da cetvorica naoruzanih muskaraca maltretira jednu zenu !

rekla sam im sasvim mirnim glasom da urade ono zbog cega su dosli i sama im pokazala gde sta stoji ...rekla sam im i da ih razumem .. i stvarno sam ih razumela ali to ne znaci da ja odobravam to sto rade ...

znala sam sta ih je nateralo da tako nesto urade ...proslo mi je kroz
ruke mnostvo dosijea osoba sudbine slicne njihovoj ,oni nisu znali sta rade ,odnosno - za njihove postupke odgovornost lezi daleko od njih samih ....

ајд сад лепо повуци воду

ja kolko vidim, ovde ljudi imaju razumevanja za razne vrste delinkvencije i devijacije, dok s duge strane boga neće ni da pokušaju da razumeju. :lol:

tužno je to.... :sad2:

svojevrstan helsinški sindrom.

takvi ljudi vole mačke više nego pse. :think:

potrudit cu se da razumem i boga ako ga nekada sretnem i budem razgovarala sa njim....

ne volim macke vise nego pse ali volim zivotinje vise nego ljude ...

jedino što je na ovom pdfu bolesno si ti i tebi slični ateistički talibani.

sem toga, vidim i da si disleksičan takođe.

niko ne može osporiti činjenicu da svima vama ateistima koji provodite dane u grču pljuvačnih žlezda na ovom pdfu, fali koja daska. to je jednostavno zaključiti korišćenjem komon sensa. mada shvatam zašto je to tebi teško videti. :lol:
Ti si suvise ogranice svojim palanackim mentalitetom i manirom da bi mogao bilo sta da vidis osim crno-belu sliku idilicnog zivota palanke u sennci mesne crkve. :pop3:Takvih kao sto si ti, nazalost, ni jedna skola ne moze razuveriti da je tvoja palanka samo i jedino primitivna palanka, a da osim primitivnog recnika nista pametno ne umes da kazes.:mafijas: U narodu se kaze: "ne pada sneg da pokrije breg, vec da zverinje pokaze svoje tragove. Tvoje tragove na ovom pdf obilato pokazujes.:mafijas::hahaha1:

Kako može celo čovečanstvo da spasi čovek koji jednostavno ne zna kad je vreme da smokve radjaju?:D Piše u evandjelju da je prokleo smokvu zato što nije dala svoj rod i to onda kad joj nije ni vreme za radjanje :roll: A da ja sada groždju"prokleto bilo kad ne radjaš"Ali ja to naravno neću reći jer za razliku od božijeg sina znam kada koje voće radja :D

Eh... tesko vama

Onaj koji je ispunjen Duhom Svetim govori različitim jezicima. Različiti jezici jesu različita svjedočanstva za Krista, kao što su poniznost, siromaštvo, strpljivost, poslušnost. O njima govorimo kad ih drugima pokazujemo životom. Riječ je živa kad život govori. Neka zato prestanu riječi, a neka govore djela. Prepuni smo riječi, prazni djelima. Stoga nas stiže prokletstvo Gospodnje koji prokle smokvu na kojoj ne nađe ploda, nego samo lišća. „Zakon je propovjedniku“, veli Grgur, „da ono što propovijeda provodi u djelo“. Uzalud se hvasta poznavanjem zakona onaj tko djelima razara nauk.
Apostoli govorahu kako im Duh Sveti davaše zboriti. Blago onomu tko govori što mu daje zboriti Duh Sveti, a ne njegov duh! Ima ih koji govore po svojoj ćudi, kradu tuđe riječi i iznose ih pod svoje, pripisujući ih sebi. O takvima veli Gospod po Jeremiji: Evo me protiv proroka koji jedan drugome kradu moje riječi. Evo me protiv proroka – riječ je Gospodnja – koji mlate jezikom i vele: Govori Gospodin. Evo me protiv proroka koji prorokuju izmišljene snove – riječ je Gospodnja – i propovijedajući ih zavode narod moj izmišljotinama svojim i lažima. A ja ih nisam poslao, niti sam im što zapovjedio, niti su narodu ovome od kakve koristi – riječ je Gospodnja.
Govorimo dakle ono što nam nadahnjuje Duh Sveti. Stoga ga ponizno i pobožno molimo da nam ulije svoju milost da dan Pedesetnice ispunimo u savršenstvu pet osjetila i izvršavanju deset zapovijedi, pa da se napunimo silnim pokajničkim duhom i zapalimo vjeroispovjednim jezicima te tako zapaljeni i prosvijetljeni zavrijedimo u sjaju svetih vidjeti Boga trojedinoga.

@kovac... idi kuj nekaj
Voleo bih da mi dokažeš da nije tačno ono što sam pisao.
Da Isus nije prokleo smokvu koja nema plodove u vreme kad joj nije sezona.
Da gvoždje ne tone :D
Da je magarećom čeljusti moguće pobiti hiljade ljudi.
Da je moguće golim rukama uhvatiti 3000 lisica :D
Da medvedice jure nevaljalu decu.
A ne da me teraš kad ne možeš dokazati da nisam u pravu.:(

Voleo bih da mi dokažeš da nije tačno ono što sam pisao.
Da Isus nije prokleo smokvu koja nema plodove u vreme kad joj nije sezona.
Da gvoždje ne tone :D
Da je magarećom čeljusti moguće pobiti hiljade ljudi.
Da je moguće golim rukama uhvatiti 3000 lisica :D
Da medvedice jure nevaljalu decu.
A ne da me teraš kad ne možeš dokazati da nisam u pravu.:(

opet cu ti reci samo jao zivote, jer nemas pojma ni ocemu i Bibliju shvatas bukvalno

:bye:

дакле Ковач нађе ли се најзад или ти је и ово успут?
ево наш друг ПЕТАР М се нашао:D

ова тема је као конак:ok:

Drago mi je,ja sam Kovač :D
opet cu ti reci samo jao zivote, jer nemas pojma ni ocemu i Bibliju shvatas bukvalno

:bye:
Znači kad Isus kaže "prokleta da si smokvo što ne radjaš"to ne treba shvatiti bukvalno?:D А što se onda smokva osušila ako nije bilo bukvalno?:think:
Mislim da kad nemate objašnjenje kažete"sve shvataš bukvalno"
To je fraza za "nemam objašnjenje":D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back