- Poruka
- 77.683
nigde nisam napisala da radim posteno a posebno sebe ne smatram postenom osobom sto me ni malo ne cini drugacijom od ostalih koje za sebe tvrde da su posteni samo zato sto jos nisu uhvaceni ili ih strah od zatvora drzi postenima..
krali su mi i auto i sta onda ..pa moraju i oni od necega da zive ,....nisam ga ja rodila pa da ga oplakujem,kupila sam drugo i idemo dalje..
dozivela sam oruzanu pljacku ...vise od pola sata mi je bio pistolj na stomaku a petoro dece je sve to posmatralo ...sta sam trebala dakazem onima sa pistoljom u ruci ?
..da nije lepo sto me pljackaju ,da nije posteno,da nije fer da cetvorica naoruzanih muskaraca maltretira jednu zenu !
rekla sam im sasvim mirnim glasom da urade ono zbog cega su dosli i sama im pokazala gde sta stoji ...rekla sam im i da ih razumem .. i stvarno sam ih razumela ali to ne znaci da ja odobravam to sto rade ...
znala sam sta ih je nateralo da tako nesto urade ...proslo mi je kroz
ruke mnostvo dosijea osoba sudbine slicne njihovoj ,oni nisu znali sta rade ,odnosno - za njihove postupke odgovornost lezi daleko od njih samih ....
ајд сад лепо повуци воду

Takvih kao sto si ti, nazalost, ni jedna skola ne moze razuveriti da je tvoja palanka samo i jedino primitivna palanka, a da osim primitivnog recnika nista pametno ne umes da kazes.
U narodu se kaze: "ne pada sneg da pokrije breg, vec da zverinje pokaze svoje tragove. Tvoje tragove na ovom pdf obilato pokazujes.