Ateizam

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
"није важно шта сам, важно је да сам против Христа и Православља"

то ти је њихова парола, немо се чудиш, свашта ћеш видиш:D

залудне домаћице па оговарају:rotf:

Nisam ja protiv Hrista.
Ja sam u društvu za zaštitu smokava od njegovog uništavanja :D

"није важно шта сам, важно је да сам против Христа и Православља"

то ти је њихова парола, немо се чудиш, свашта ћеш видиш:D

залудне домаћице па оговарају:rotf:

more vidim i ja da je to. :lol: a posle kao 'objasni mi pa ću preći hrišćanstvo'

ma ne trebaju mi :hahaha1:

ti baš ništa ne kapiraš, zar ne? :lol:

je ne želim da ti prihvatiš bibliju, ja neću da ti budeš pravoslavac (to jest, ne tiče me se), tako da nema razloga da se upuštam u to objašnjavanje. ja nisam misionar.

a sem toga, imam pametnija posla. :lol:

Iskrenije bi bilo da si rekao-ne znam da objasnim ;)

Na žalost, samoobmana ti ne dozvoljava da vidiš jednostavnu i proverivu istinu.

Evo tvog primera. Imaš utisak da si izuzetno obdaren za jezike i da je to ostatak onog vremena kada je Sveti Duh sišao na apostole i oni su progovorili svim jezicima. Naravno, lepo je smatrati se ravnoapostolnim. :mrgreen:

No, istina je drugačija. Jedva si položio prijemni ispit za nemački. I to samo zato što si etnički Švaba. Znači, nije Sveti Duh sišao na tebe, nego ... baba. (figurativno govoreći, naravno :mrgreen: )
A ti misliš da ti je to od svetog duha.
Razumeš sad? :D

a kad već pričamo o samoobmani, to je jedna osobina koju su ovdašnji ateisti doveli do nivoa virtuoznosti kako bi iznegirali večnos' sprljenog tura. :lol:

evo, zazijavalo na primer je mišljenja (samoobmane) da je isto ne znati nemački iz čista mira i ne znati razlikovati greh. ma kolko to bilo interesantno stanovište, mala je verovatnoća da služi ičemu osim samosmirivanju. :lol:

pa kad kukavci i ne znaju ništa drugo da rade nego da pljuju hrišćanstvo. :lol:

A ovde ima hrišćana? Tvoje ponašanje je, onako, baš hrišćansko.

A "hrišćanin" yhwh citira Houdmanna, koji negira jednu od osnovnih postavki hrišćanstva: neophodnost pokajanja, i još izjavljuje kako su vernici oslobođeni večne kazne u paklu. Da li to znači da neko ko veruje može da radi šta hoće?

Mentalni Diznilend.

Kad se na temi pojave pravi hrišćani, biće i diskusije o ateizmu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back