pa nije.
treba imati bar malo mozga da bi se pravilno shvatilo ono što u bibliji piše, ona nije za ljude sa upitnim kognitivnim sposobnostima da je tumače kako se njima svidi. ja shvatam da je tebi dosta toga tamo nerazumljivo ali ne shvatam zašto si odma pobegao u drugu, 'lakšu' veru, mogao si zamoliti nekoga da ti rastumači kad ti već nisi u stanju.
ono jes da je lakše verovati u ono što se tebi svidi, ti si bar istrajan u tome bio dok nisi našao veru koja ti ide niz dlaku.
ja verujem da bi tebi život bio mnogo lakši kad bi sebe uspeo da ubediš u istinitost ovoga što napisa. na tvoju žalost, ovim postom ne samo da si ispao još veći ignoramus nego što sam se ikad mogao od tebe nadati, već ni sam ne veruješ u njega.
moj ti je savet da i dalje nastaviš da pratiš moja izlaganja ovde ne bi li se i malo edukovao i nekako uspeo da svoje blamiranje svedeš na iole podnošljiv nivo, ako ti već tvoja priroda i kognitivne sposobnosti ne dozvoljavaju da u potpunosti prestaneš da reklamiraš svoju needukovanost i sporost.