Ateizam

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne radi se o tome da li mi se nesto svidja,nego o tome da odredjene "teorije" nemaju nikakvu osnovu. I zato su kvazinaucne i odbacujem ih.

Očigledno da nisi pročitao priloženi link i nisi razmislio o onom delu iz istorije koji sam naveo. Martin Luter je Kopernika nazvao ludom koja radi protiv Biblijskih istina. Danas je jasno ko je od njih dvojica bio luda. Zato, ipak obazrivo, prilikom tih tvojih odbacivanja otkrića koja su protiv tvojih istina.

Očigledno da nisi pročitao priloženi link i nisi razmislio o onom delu iz istorije koji sam naveo. Martin Luter je Kopernika nazvao ludom koja radi protiv Biblijskih istina. Danas je jasno ko je od njih dvojica bio luda. Zato, ipak obazrivo, prilikom tih tvojih odbacivanja otkrića koja su protiv tvojih istina.

Ajd da su se samo vredjali.... :)

Dobro dosao Stnco, dugo te nije bilo:kpozdrav:

Samo se ti opusti, vec nista novo za diskutovanje;), vec si to vise puta prosao. Ateisti ponovo postaju interesantni teistima:D

Dovoljno mi je bilo ovo da vidim: "evolutionary-adaptive cognitive functions" i "Some evolutionary theorists have suggested that Darwinian natural selection may have ...." bla-bla-bla...

Dovoljno mi je bilo ovo da vidim: "evolutionary-adaptive cognitive functions" i "Some evolutionary theorists have suggested that Darwinian natural selection may have ...." bla-bla-bla...
Eto, o ovim tvojim istinama i pričam. Samo pazi, Luter je Kopernika nazvao ludom, a ti ih zoveš "demonizvani naučnici".

U doba Lutera nije bilo teorije evolucije ;)
Ovaj te smajli vadi pa se vidi da si, ipak, shvatio suštinu. Ali za svaki slučaj: Teorija evolucije danas (za tebe) isto što i Heliocentrična teorija onda za Lutera.
Ovo u zagradi znači da ne znaš da je TE zvanično priznata u katoličanstvu i da postoji Finalistička teorija koja "pere" obraz Šestodnevu.
Evo i tebi ovaj link, u njemu je sve jasno: http://forum.krstarica.com/showthre...-paranoja-zašto-treba-da-nas-bude-briga-za-to
Odbacuješ ga! Pa znao sam.:D

Poslednja izmena:
Oj

da luter nije bio pokrenut Bozijim Duhom, danas bi imali vreme kako e bilo vo toj stolec,
el ti uopce znaes kaj e uradio?
E ovo ti je biser nad biserima. U dobrom delu Srednjeg veka hrišćanstvo je sputavalo nauku, a ti ovako pišeš.
No, da ja tebe pitam, da li ti shvataš da su ti razmišljanja ista kao i Luterova a ti živiš u XXI veku?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back