- Poruka
- 8.518
imam ja neku knjigu teslini milenijumski darovi formula za ostvarenje zelja
meni nije pomogla al mozda bi vama
tu je bitan alfa ritam
meni nije pomogla al mozda bi vama

tu je bitan alfa ritam

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ја читала да се оне активирају тек у неком каснијем периоду.
Е ја сам једно вријеме читала Спасоја Влајића![]()
ahaha, koji je to šarlatan.
Преко сајта сам Photobucket; мада нзм како је испарио. :/
od njegovih sam samo ovu
kad budem sa kompa napisacu vam formulu loool
javite obavezno je l radi![]()
Ne kaze se jer smo u "podznaku Bika" vec u podznaku smo bik. Astro znaci se pisu malim slovom a planete velikim. Dakle, ne "u podznaku smo Bika vec u podznaku smo bik.
Druga stvar, nismo u podznaku bik iz razloga sto se drzavama karta radi na osnovu datuma donosenja Ustava a on je sto se tice Srbije 8. novembar 2006.
Dobro, delimicno si u pravu oko podznaka Bika. Pravilnije je kako si naglasio, ali u kolokvijalnoj upotrebi moze se reci "U podznaku smo Bika", odnosno "U podznaku Bika smo" s obzirom da se govori o posmatranju lokacije (lokativ) isto kao sto se moze reci "Mars je na prelazu Bika i Blizanaca", odnosno sta god zamislis na kontu astrologije koja je uveliko prosarana nepravilnim koriscenjem mnogih termina. mozes i reci "Prebio sam ga na smrt", ne moras reci "Prebio sam ga do njegove smrti" primera radi. Oba su pravilna, varijacije su veoma male. U slucaju astrologije znamo da je Bik vrsta objekta, a vrsioc smo "mi" u konstrukciji recenice. Kako si ti naglasio ispada da se jednacimo sa Bikom, odnosno da ne pripadamo klasifikaciji zodijackog znaka Bika.
Primer
"Idem kod autolimara" i "Idem autolimaru", oba su pravilna za upotrebu s tim sto je jedan pravi, drugi je nepravi objekat. Pravilniji je "Idem autolimaru", "Idem zubaru", "Idem forumu" itd. Kolokvijalna upotreba je mahom rasprostranjena te takve odredbe nisu favorizovane. U ovom dobu je mozda malo pravilnije reci "Idem k autolimaru" ili "Idem k zubaru" ili "Idem k prodavnici" itd.
E sad, oko cega nisi u pravu? Astro znaci se mogu pisati velikim slovom s obzirom da su u pitanju imenice. Zivotinjske vrste, sa druge strane, pisu se malim slovom shodno klasifikaciji. Zodijacki znaci pisu se iskljucivo velikim slovom!
Primer 2 : Dom Vojske Srbije. pisacemo sva tri velikim slovom s obzirom da se odnosi na vojni objekat u sluzbi drzave Srbije. Recimo, "Vojska Srbije" je pravilno isto kao sto je pravilno "srpska vojska". Stoga Zodijacki Znaci je pravilan oblik, Zodijacki Bik, Zodijacki Ovan, Ovan i generalno sve sto se vezuje za koriscenje imenica (objekta) u astroloskom pisanju.
Zabuna postoji jer se zodijacki znaci mogu upotrebljavati i kao iskljuciva imenica, ali i kao objekat u sluzbi glagola.
S druge strane moguce je da si ucio iz srpsko-hrvatske citanke koja sazvezdja naziva velikim slovom, dok horoskopske znake oslovljava malim, sto je inace nepravilno. Ako ne verujes meni sa podznakom u Blizancima, imas i druge sajtove gde to mozes lako proveriti
Da te postedim truda :
KAKO SE PISE
Sto se tice ustava, ustavi dolaze i odlaze. DNK sa ne menja tako cesto. Mozemo promeniti i 30 ustava, i dalje cemo terati inat, i dalje cemo da zderemo za slavu. Povod ce se uvek pronaci. Praznici ostaju veoma dugo. menjaju formu iz staroslovenskog u hriscansko, ali i dalje ostaju tu, i dalje su cvrsto povezani.
Takodje, treba da posmatras PRVI USTAV, prvo uredjenje drzave i sve ono sto predstavlja "prvo". To je najbitnije. Svi drugi ustavi i ustavcici prodju dok pucnes prstima.
Meni je dovoljna Venera u Skorpiji koja vec na 0.04 pocinje masovni svinjokolj. Mozes slobodno da probas da dokazes natal po trenutnom ustavu, ne znam koliko ce da ti uspe ali ok. Tvrdoglavost je od Bika pocela.
![]()
![]()
FESTIVAL POČINJE SVINJOKOLJEM Dele 10.000 hurki i kobasica, peva Zvonko Bogdan
Vreme svinjokolja u Srbiji, stručnjaci apeluju na kontrolu mesa
Koljem zato što volem
I aj sad ovako - kada je bio u SFRJ Dan Republike? Ko je doneo to na vlast? Sta je Tito voleo da zdere? Gde mu je bila Venera? Molim lepo, dovidjenja.
Ne ulazi sa nekim u konflikt ko ti je cista Mars opozicija poput mene jer znas da ces izgubiti dok je Sunce u Strelcu.
Ја читала да се оне активирају тек у неком каснијем периоду.
Pa sta ako je Sunce u strelcu?
1. replikujes slikom slanine post o arapskoj astrologiji iz sesnaestog veka
2. pises za Srbiju da je podznak bik sto ukazuje da nisi upoznat sa pravilima na kojima je zasnovana mundana astrologija
3. karikiras islamski svet plutonskim zracenjem a sam si pod uplivom istog jer dva dana postavljas slike delova mrtvih tela zivotinja kojima su prerezani vratovi
4. dozivljas diskusiju kao borbu u kojoj sebe predstavljas kao borca, a zbog Sunca koje je pre 15 godina kada si rodio prolazilo znak strelca