ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Давно сам га читала. Ту књигу конкретно нисам. Углавном налетим на неки дио гдје он говори да ће Тесла постати религија или тако нешто у том фазону и тад га баталим. Послије неког времена налетим на Теслијану; мсм да је то то. Не могу више ни да се сјетим.

Ne kaze se jer smo u "podznaku Bika" vec u podznaku smo bik. Astro znaci se pisu malim slovom a planete velikim. Dakle, ne "u podznaku smo Bika vec u podznaku smo bik.

Druga stvar, nismo u podznaku bik iz razloga sto se drzavama karta radi na osnovu datuma donosenja Ustava a on je sto se tice Srbije 8. novembar 2006.

Dobro, delimicno si u pravu oko podznaka Bika. Pravilnije je kako si naglasio, ali u kolokvijalnoj upotrebi moze se reci "U podznaku smo Bika", odnosno "U podznaku Bika smo" s obzirom da se govori o posmatranju lokacije (lokativ) isto kao sto se moze reci "Mars je na prelazu Bika i Blizanaca", odnosno sta god zamislis na kontu astrologije koja je uveliko prosarana nepravilnim koriscenjem mnogih termina. mozes i reci "Prebio sam ga na smrt", ne moras reci "Prebio sam ga do njegove smrti" primera radi. Oba su pravilna, varijacije su veoma male. U slucaju astrologije znamo da je Bik vrsta objekta, a vrsioc smo "mi" u konstrukciji recenice. Kako si ti naglasio ispada da se jednacimo sa Bikom, odnosno da ne pripadamo klasifikaciji zodijackog znaka Bika.

Primer

"Idem kod autolimara" i "Idem autolimaru", oba su pravilna za upotrebu s tim sto je jedan pravi, drugi je nepravi objekat. Pravilniji je "Idem autolimaru", "Idem zubaru", "Idem forumu" itd. Kolokvijalna upotreba je mahom rasprostranjena te takve odredbe nisu favorizovane. U ovom dobu je mozda malo pravilnije reci "Idem k autolimaru" ili "Idem k zubaru" ili "Idem k prodavnici" itd.

E sad, oko cega nisi u pravu? Astro znaci se mogu pisati velikim slovom s obzirom da su u pitanju imenice. Zivotinjske vrste, sa druge strane, pisu se malim slovom shodno klasifikaciji. Zodijacki znaci pisu se iskljucivo velikim slovom!

Primer 2 : Dom Vojske Srbije. pisacemo sva tri velikim slovom s obzirom da se odnosi na vojni objekat u sluzbi drzave Srbije. Recimo, "Vojska Srbije" je pravilno isto kao sto je pravilno "srpska vojska". Stoga Zodijacki Znaci je pravilan oblik, Zodijacki Bik, Zodijacki Ovan, Ovan i generalno sve sto se vezuje za koriscenje imenica (objekta) u astroloskom pisanju.

Zabuna postoji jer se zodijacki znaci mogu upotrebljavati i kao iskljuciva imenica, ali i kao objekat u sluzbi glagola.

S druge strane moguce je da si ucio iz srpsko-hrvatske citanke koja sazvezdja naziva velikim slovom, dok horoskopske znake oslovljava malim, sto je inace nepravilno. Ako ne verujes meni sa podznakom u Blizancima, imas i druge sajtove gde to mozes lako proveriti

Da te postedim truda :

KAKO SE PISE

Sto se tice ustava, ustavi dolaze i odlaze. DNK sa ne menja tako cesto. Mozemo promeniti i 30 ustava, i dalje cemo terati inat, i dalje cemo da zderemo za slavu. Povod ce se uvek pronaci. Praznici ostaju veoma dugo. menjaju formu iz staroslovenskog u hriscansko, ali i dalje ostaju tu, i dalje su cvrsto povezani.

Takodje, treba da posmatras PRVI USTAV, prvo uredjenje drzave i sve ono sto predstavlja "prvo". To je najbitnije. Svi drugi ustavi i ustavcici prodju dok pucnes prstima.

Meni je dovoljna Venera u Skorpiji koja vec na 0.04 pocinje masovni svinjokolj. Mozes slobodno da probas da dokazes natal po trenutnom ustavu, ne znam koliko ce da ti uspe ali ok. Tvrdoglavost je od Bika pocela.

svinjokolj-za-gurmane-curug.jpg

medjunarodni-dan-svinjokolja-702x336.jpg

FESTIVAL POČINJE SVINJOKOLJEM Dele 10.000 hurki i kobasica, peva Zvonko Bogdan
Vreme svinjokolja u Srbiji, stručnjaci apeluju na kontrolu mesa

Koljem zato što volem

I aj sad ovako - kada je bio u SFRJ Dan Republike? Ko je doneo to na vlast? Sta je Tito voleo da zdere? Gde mu je bila Venera? Molim lepo, dovidjenja.

Poslednja izmena:
Dobro, delimicno si u pravu oko podznaka Bika. Pravilnije je kako si naglasio, ali u kolokvijalnoj upotrebi moze se reci "U podznaku smo Bika", odnosno "U podznaku Bika smo" s obzirom da se govori o posmatranju lokacije (lokativ) isto kao sto se moze reci "Mars je na prelazu Bika i Blizanaca", odnosno sta god zamislis na kontu astrologije koja je uveliko prosarana nepravilnim koriscenjem mnogih termina. mozes i reci "Prebio sam ga na smrt", ne moras reci "Prebio sam ga do njegove smrti" primera radi. Oba su pravilna, varijacije su veoma male. U slucaju astrologije znamo da je Bik vrsta objekta, a vrsioc smo "mi" u konstrukciji recenice. Kako si ti naglasio ispada da se jednacimo sa Bikom, odnosno da ne pripadamo klasifikaciji zodijackog znaka Bika.

Primer

"Idem kod autolimara" i "Idem autolimaru", oba su pravilna za upotrebu s tim sto je jedan pravi, drugi je nepravi objekat. Pravilniji je "Idem autolimaru", "Idem zubaru", "Idem forumu" itd. Kolokvijalna upotreba je mahom rasprostranjena te takve odredbe nisu favorizovane. U ovom dobu je mozda malo pravilnije reci "Idem k autolimaru" ili "Idem k zubaru" ili "Idem k prodavnici" itd.

E sad, oko cega nisi u pravu? Astro znaci se mogu pisati velikim slovom s obzirom da su u pitanju imenice. Zivotinjske vrste, sa druge strane, pisu se malim slovom shodno klasifikaciji. Zodijacki znaci pisu se iskljucivo velikim slovom!

Primer 2 : Dom Vojske Srbije. pisacemo sva tri velikim slovom s obzirom da se odnosi na vojni objekat u sluzbi drzave Srbije. Recimo, "Vojska Srbije" je pravilno isto kao sto je pravilno "srpska vojska". Stoga Zodijacki Znaci je pravilan oblik, Zodijacki Bik, Zodijacki Ovan, Ovan i generalno sve sto se vezuje za koriscenje imenica (objekta) u astroloskom pisanju.

Zabuna postoji jer se zodijacki znaci mogu upotrebljavati i kao iskljuciva imenica, ali i kao objekat u sluzbi glagola.

S druge strane moguce je da si ucio iz srpsko-hrvatske citanke koja sazvezdja naziva velikim slovom, dok horoskopske znake oslovljava malim, sto je inace nepravilno. Ako ne verujes meni sa podznakom u Blizancima, imas i druge sajtove gde to mozes lako proveriti

Da te postedim truda :

KAKO SE PISE

Sto se tice ustava, ustavi dolaze i odlaze. DNK sa ne menja tako cesto. Mozemo promeniti i 30 ustava, i dalje cemo terati inat, i dalje cemo da zderemo za slavu. Povod ce se uvek pronaci. Praznici ostaju veoma dugo. menjaju formu iz staroslovenskog u hriscansko, ali i dalje ostaju tu, i dalje su cvrsto povezani.

Takodje, treba da posmatras PRVI USTAV, prvo uredjenje drzave i sve ono sto predstavlja "prvo". To je najbitnije. Svi drugi ustavi i ustavcici prodju dok pucnes prstima.

Meni je dovoljna Venera u Skorpiji koja vec na 0.04 pocinje masovni svinjokolj. Mozes slobodno da probas da dokazes natal po trenutnom ustavu, ne znam koliko ce da ti uspe ali ok. Tvrdoglavost je od Bika pocela.

svinjokolj-za-gurmane-curug.jpg

medjunarodni-dan-svinjokolja-702x336.jpg

FESTIVAL POČINJE SVINJOKOLJEM Dele 10.000 hurki i kobasica, peva Zvonko Bogdan
Vreme svinjokolja u Srbiji, stručnjaci apeluju na kontrolu mesa

Koljem zato što volem

I aj sad ovako - kada je bio u SFRJ Dan Republike? Ko je doneo to na vlast? Sta je Tito voleo da zdere? Gde mu je bila Venera? Molim lepo, dovidjenja.

Vidim po velicini posta da si se opteretio jer te je zacnulo ukazivanje na greske koje pravis ali dobro, lepo je procitati o glagolima, prefiksima i slicnim stvarima koje smo svi ucili u osnovnoj skoli, a koje su ti kako se vidi po nacinu prezentovanja bile zanimljive kada su dolazile iz usta uciteljice. Znamo da si blizanac u podznaku, ne moras na istu stvar stalno ukazivati. I da ne znamo lako se uoci po biseks avataru da imas upliva blizanaca ili vodolije.

U vezi teme, znaci se pisu malim slovom, planete pocetnim velikim, a nekretnice svim velikim. Dom Vojske Srbije kao sto si naveo se pise pravilno svako slovo prvim pocetnim velikim, ali astrologija ima svoja pravila i svoju tropiku koja se razlikuje od astronomske.

Na ovo se ukazuje zbog onih koji su danas doveli astrologiju do neprepoznatljivosti, koji nauce osnovnu simboliku i uvode svoja pravila, modifikuju istu i imamo hibridno ucenje, koje da se drzalo onog izvornog ne bi recimo gledajuci ovaj forum bilo u podforumu Zabava vec na Drustvu.

Ti pisi sta hoces i kako hoces, ali ce uvek uslediti reakcija kada budes iznosio tezu da je Srbija podznak bik jer Srbija nije podznak bik vec Vodolija sa Suncem u Skorpiji.

Haha, ti to moras da dokazes na prakticnom nivou. Srbija nema veze s Vodolijom jer ovde svako gleda samo sebe. Venera i Merkur su nam u 9 polju Jarca pa omladina vec veoma dugo ide preko grane da trazi bolji zivot jer kod Jarca samo zastoj, strajk, nemastina i politicke manipulacije.
Dok ne dokazes na nekom opipljivom nivou, ne mozemo da pricamo o tome. Ja sam uveliko dokazao i dokazivao mnogo puta. Ti si jedino pravio postulate koji veze s vezom nemaju.
Oko gramatike takodje ne znas, vec ne znas kako i sta da kazes pa te nervira sve oko tebe. Pitaju me ljudi da l' si normalan, najozbiljnije. Trebalo bi da se malo smiris, Mars ti pravi problem. Ne ulazi sa nekim u konflikt ko ti je cista Mars opozicija poput mene jer znas da ces izgubiti dok je Sunce u Strelcu. Svasta s tobom, jos te ja branim kod ljudi :mrgreen:

Ne ulazi sa nekim u konflikt ko ti je cista Mars opozicija poput mene jer znas da ces izgubiti dok je Sunce u Strelcu.

Pa sta ako je Sunce u strelcu? Hoces reci kako si rodjen dok je Sunce bilo u znaku strelca da si Don Korleone? Ja bih rekao da si Don Kihot jer unazad dva dana pravis od svog pisanija scenario njegovog pozorisno filmskog komada, a kako si blizanac u podznaku moram reci da ide dobro, iz ovih razloga:

1. replikujes slikom slanine post o arapskoj astrologiji iz sesnaestog veka
2. pises za Srbiju da je podznak bik sto ukazuje da nisi upoznat sa pravilima na kojima je zasnovana mundana astrologija
3. karikiras islamski svet plutonskim zracenjem a sam si pod uplivom istog jer dva dana postavljas slike delova mrtvih tela zivotinja kojima su prerezani vratovi
4. dozivljas diskusiju kao borbu u kojoj sebe predstavljas kao borca, a zbog Sunca koje je pre 15 godina kada si rodio prolazilo znak strelca

N3W, mislim da ovaj jedan astrolog što je pisao negativne stvari o Srbima je gledao neki prvi horoskop Srbije, ili horoskop prve Srbije ( iz 1217. ). Ne sećam se tačno koji, ali nije svakako bio ovaj poslednji...

Pa sta ako je Sunce u strelcu?

Samog sebe ces brukati.

1. replikujes slikom slanine post o arapskoj astrologiji iz sesnaestog veka

Uh, covece. Pa ti ne znas nista o meni, a tako sam se potrudio skorpionski. Moras mnogo dublje i intezivnije to. Ja bih rekao da tebi smeta slanina, poprilicno. Ti si zapravo rekao da zivotinja svinja nije Venera. Jedno vreme sam se ustrucavao da pisem o hrani i mesu iskljucivo zbog tebe, ali mislim da cu sada promeniti to. Moraces da naucis da svet nije skrojen po nacelu vegeterijanaca, te mozes te svoje ideje da metnes u one "rupice" o kojima si pisao. S obzirom da ne koristis slaninicu za podmazivanje, ti odluci kako ces da vec meces bobice i ostale travke. :mrgreen:

2. pises za Srbiju da je podznak bik sto ukazuje da nisi upoznat sa pravilima na kojima je zasnovana mundana astrologija

Pre ce biti da ti nisi upoznat s istim jer je za tebe promena ustava bitna stvar do te mere da tu pocinjes pricu o karti jedne drzave. Besmisleno. Mozes ti meni zamerati koliko god zelis i govoriti da nesto nije tako, ali to ne znaci i da si u pravu. Koliko stvari sam naveo do sada po pitanju srpske hrane i toga koliki impakt ima na strance (Venera 9 Jarac, Podznak Bik), pa tek koliko obozavaju sarmu i nase kafane, sume, manastire prepune cveca, svinjokolj tokom Venere u Skorpiji, Pluton Jarac poplava, rad sa Arapima, pretnje napada na Srbiju, najezda muslimana u Srbiji itd i posle svega sto je i vise nego ocigledno ti dodjes i tras - Srbija je Vodolija. U stvari si cak nedavno govorio veoma uvereno da je Jarac, ali bolje da ne znam sta si ti mislio i na koji nacin.

3. karikiras islamski svet plutonskim zracenjem a sam si pod uplivom istog jer dva dana postavljas slike delova mrtvih tela zivotinja kojima su prerezani vratovi

Deljenje informacija je veoma Blizanacka stvar, a moje haha plutonovske moci idu u krajnost dok ne istraze gde je istina. Tome pomaze i Saturn na Suncu u 6 kuci gde se preciznost zahteva i to pogotovo u Strelcu gde je znanje najvisa tacka, odnosno najveci prioritet. Pisem o Plutonu jer je to meni veoma lako, pronalazim najdublje tajne veoma lako te delim ljudima koje to interesuje. Nema ih puno, ali ima par njih koje to zanima. Neke od potvrda su veoma bitne, pogotovo u skladu tranzita i pogotovo u skladu jacanja teorije o Srbiji sa podznakom u Biku i Mesecom u Skorpiji pa je svaka druga rec "j...m ti mater".

4. dozivljas diskusiju kao borbu u kojoj sebe predstavljas kao borca, a zbog Sunca koje je pre 15 godina kada si rodio prolazilo znak strelca

Ne dozivljavam kao borbu nimalo, to ti tako mislis jer su moj Mars i Pluton opozicija tvom Suncu i Marsu u osmoj, pa je diskusija pocela na kontu price o Islamu koju si ti poceo (Bik 12 kod mene) postavljajuci stari tekst (iz 12 u 1 kucu aktivacija i pokretanje mog podznaka), gde je morala da usledi Slanina (kuca 2), direktna opozicija tebi i kuci 8, koji ne podnosi slaninu. Tu zavrsava kolo jer si poceo da pucas na prazno, vracajuci se na moj podznak. To je ocekivano s astroloske perspektive. Sada mozemo samo da vrtimo prvu i drugu kucu, 7 i 8 kod tebe, kao otvoreno neprijateljstvo fazon (jbg, tako me dozivljavas, k'o nekog borca jer ti je Mars u Vagi, Vaga prirodno sedmica) i naravno, pogadjanje u nervic Sunce/Mars 8, odakle svi koji smo upoznati znamo sta i kako piskaras o perverzijama.

Takoreci, istrosi tu energiju na neke perverzije pre no sto upadnes u konflikt sa ljudima koji su ti fizicki prisutni. Sa mnom mozes da vrtis prvu i drugu, ali sta ti to vredi kada Mars zahteva fizicki napor, pogotovo u Osmoj kod tebe gde zahteva transformacije razlicite sorte. Sta znam, dizi tegove. Tako nesto. Posle ces da se smejes kada prodju aspekti.

P.S. Podznak Bik.

Edit : Zaboravih bitnu stvar. Nista ovo ne drmka mene, vec tebi trese kosti. Cela 7 i 8 su ti se aktivirale, bumpy ride. Jos pises da ides srafcigerom na neke pse i lika. Venera Skorpija. Problem je sto se to tebi moze obiti o glavu, i to zesce. Zato ti kazem da se smiris. Vec si poceo da trosis energiju na Islam (8), ako hoces nastavi. Ja te necu dirati puno.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back