- Poruka
- 89.439
akcija reakcija akcija reakcija.. 
al vidiš kako je reakcija sasvim subjektivna.. neko zabalavi, neko pobesni, neko zavidi....

al vidiš kako je reakcija sasvim subjektivna.. neko zabalavi, neko pobesni, neko zavidi....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

http://forum.krstarica.com/showthread.php/735167-Naše-slike-u-mozaiku
evo ovde tema u mozaiku pa slažeš delove...
mož da biraš posebno batak, karabatak, leđa, trtica...
- - - - - - - - - -
Koja planeta utiče na dosadu?
Dosadno mi je!
Ja te voledem!
Eno sam ispisala stranu u svesci
Jel mora baš tri?

javi šta si dobila na kraju pošto npr Milekića ima retko po knjižarama a kad ima onda je preskup, a Marč i Mekevers se ne štampaju već više od 20 godina, postoje samo ta stara izdanja iz '90.-ih.pa poshto mi ovde niko nije dao neki predlog, neshto, chitala sam mishljenja na onoj temi o knjigama iz astrologije i poruchila ogroman broj tamo navedenih knjiga... po secanju su to ptolomej - tetrabiblos, tri od dupora pochevshi od ne verujte, proverite, od milekica dal dve il tri, beskrajna astrosimbolika itd. karter jedna, froli jedna, mench - everson 4, od imshiragicha tochak sudbine 1 i 2, alister krouli dal od njega beshe neki priruchnik iz astrologije ili neki u vezi tumachenja natala, ne mogu sad da se setim tachno ali sam te knjige obe poruchila a fali mi ovde najmanje jedno ime, mrzi me sad da trazim po toj temi...
bratanic vec sutra - prekosutra krece nazad ovamo, diktirao je preko fona mom bratu od tetke - svom ocu sve ovo, da bi ovaj vec juche pogledao shta moze da pronadje, a kasnije cu da pitam shta su uspeli da nadju...
koliko si poenčića dobila za ove postove, priznaj

javi šta si dobila na kraju pošto npr Milekića ima retko po knjižarama a kad ima onda je preskup, a Marč i Mekevers se ne štampaju već više od 20 godina, postoje samo ta stara izdanja iz '90.-ih.
Ostalo uglavnom ima, a da sam znala poslala bih ti ja Kroulija, eno mi kupi prašinu godinama.

ili bi to uradila iz humanosti i solidarnosti sa ovim astrolozima ovde, da ih vishe ne gnjavim..
Ma kakva astrologija, ko to još gleda 
, ćup preliva uveliko.
Ja te voledem!
volim i ja vas...![]()
kod mene neeeeee možeeeeeeee![]()
slatke ste

Koliko ste puta pomislili kako bi bilo lepo da je ceo svemir, umesto vakuumom, ispunjen alkoholom? Ako jeste, imamo dobru i lošu vest za vas. Dobra je da takvo mesto zaista postoji, i da se nalazi u maglini Sagittarius B2, a loša je da ste vrlo verovatno alkoholičar i da vam je potrebna stručna pomoć.
Uglavnom, u središtu naše galaksije nalazi se oblak plina, nekoliko miliona puta teži od našeg Sunca, nazvan Sagittarius B2, a astronomi su otkrili da se ponajviše sastoji od alkohola, koji miriše na rum, i da ima ukus malina.
![]()
Radi se o etil-metanoatu, a maglina B2 ga ima 10 trilijardi litara, što je dovoljno za sve alkoholičare na našoj planeti. No, osim činjenice da je to stvarno mnogo alkohola, astronome ohrabruje pronalazak organske materije u takvom obliku, što bi se moglo pokazati kao itekako dobar način za razumevanje nastanka života.
Ma kakva astrologija, ko to još gleda
P.S. kod mene neeeeee možeeeeeeee, ćup preliva uveliko.
![]()
Uzmi Tetrabiblos od Ptolomeja
Kroulija možeš i da preskočiš,imam tu knjigu,al njemu ipak nije domen astrologija
Za sunčeve znake obožavam i preporučujem Lindu Gudman
Naši su odlični za čitanje, a od prozapadnih nisam imao mnogo vajde jer su akvarel radili. Rusi su takođe odlični na tom polju.
Merkur Strelac od domaćih. Trust me. Sunce Škorpija, Sunce Strelac.
Ako hoćeš baš da ideš do krajnosti sa tim, onda Uran do kraja. 1 kuća Uran, MC Vodolija. 11 Uran Vodolija, Uran 11-12 stepen bilo koje Vazdušne kuće 3 7 11. Najbolje je 11.
Astrologe možešda deliš na Okultne (Škorpija uticaj), Saznajuće (Strelac Uticaj) i Rođene (Vodolija uticaj) takvim. To znači da jak Uran ili Vodolija u čartu daju dobar preduslov za astrološko bavljenje.
Kod Škorpionskog tipa tu se gleda i Pluton ili jaka Osma. Škorpionski tip nasleđuje atrologiju (8) preko autoriteta.
Strelac može preko Blizanca (društveno, zabavno) ili preko učenja o tome kada pređe dve faze, prva je 16 godina, druga je 22 godine. Bolje je da krene kada je 16 godina. Treća faza je tek od 44-te godine.
Kod vodolija postoji puno varijacija, a najčešće je da je Uran dobro pozicioniran u 11-oj. Ipak, ovim ljudima se to balansira teškim ljubavnim vezama što ih čini ne tako pogodnim da daju ljubavne prognoze.
Vodeni znakovi su najbolji na planu ljubavnih veza, i to pogotovo Rak i Ribe. Kapiraju odnos savršeno u mom iskustvu. Za zemljane ne mogu da kažem, veoma malo zemljanih astrologa poznajem uživo. ZZ
al sam skromna, a...
ne, bez zezanja, fakt je da kada me stvarno neshto zanima ne odustajem, tako da mi bolje reci shta kaze moj uran na sve to, poshto je ukljeshten u chetvrtoj na 14°23` vage, gradi trigone sa saturnom i suncem i kvadrate sa jupiterom, venerom, marsom i mesecom... josh imam uran opozicija kiron i uran kvadrat ac... osma mi je u vodoliji i tu imam na 23°34` samo fortunu...OK je, to ti je dovoljno dobro za početake ovako, dobila sam dve od milekica: tajni uticaj planeta i astropsihologija i onu za tumachenje natalne karte od stivena arojo...![]()
aaa, pa ti misliš na Frolijamislim da je njegov otac sve ostale vec poruchio preko neta, znachi tu su svakako ptolomej i krouli... da ste mi ranije ti i ella javile za kroulija, mogla sam da ga izbegnem... provericu josh jednom, ali vidim da je na papiru koji mi je poslao fonom zabelezio kako je to "korisna knjiga" (radi se o knjizi "prava astrologija") tako da leba ne jede, nek je uzme...
(Krouli je nešto potpuno drugo
)OK je, to ti je dovoljno dobro za početak
aaa, pa ti misliš na Frolija(Krouli je nešto potpuno drugo
)
OK je "Prava astrologija", on je tradicionalista, u svakom slučaju treba pročitati.
Od ruskih astrologa kod nas je poznat jedino Šestopalov, jedino njegovih knjiga je ovde bilo u prodaji, za ostale ne znam.
Što se astrološke literature tiče mislim da svako treba da čita autore koji mu leže i čiji način pisanja i tumačenja najbolje razume.
kako god uzece mi sve trazeno...