- Poruka
- 10.864
Za Agatu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ćao lepotice
Ćao lepotice
Evo sam izašla malo posle dužeg vremena
Toliko divnih bašti ima kod mene u kraju poveo me muž na turneju
Uglavnom su kod mene starinske vile koje su preuređene u jako lepa mesta
I za svačiji ukus - neutralna muzika, nema vratova i silikonki, velika konkurencija pa se svi trude da bude lepo

Bravo!!!!!!!e, poruchila sam chini mi se 17 knjiga, ako mi nadje tri od tih bicu vec zadovoljna sve preko uchinice me srecnom...![]()

u kafani je sve opuštenoNe znam da li je ovo pravo mesto za ovo pitanje,ako nije,uputite me gde da ga postavim
Ako gledamo natalnu po derivatnim kucama,vrh 6 u Vodoliji a rUr0rSa u 4 u Strelcu i to 180 So0Me0Ve iz 10 kuce jel moze da da muza inzenjera???

Ne znam da li je ovo pravo mesto za ovo pitanje,ako nije,uputite me gde da ga postavim
Ako gledamo natalnu po derivatnim kucama,vrh 6 u Vodoliji a rUr0rSa u 4 u Strelcu i to 180 So0Me0Ve iz 10 kuce jel moze da da muza inzenjera???
jedna reč - medeno srceKompjuterskog ugl. Preširok je to pojam. Nije isto pneumatika i građevina. Venera generalno građevina. Bik mora da gradi.
Uran Saturn sami po sebi daju tinker ljude koji moraju da nešto čačkaju po kući nevezano za natal žene. Čak i kada su u penziji, moraju da se popnu na krov da nameste nešto. Vodolije su takve kada zacrtaju.
Uporediti ponašanje rođenog dede, oca pa tek onda muža, kao i sve stričeve koji su bliski porodici. Moguć zajednički biznis oko kuće zet-otac ili tome slično. Ugl to je to, karte nema.
Ako gledaš derivatne kuće, osnovna kuća njegovog posla tj radnog mesta je tvoje 12. polje (njegovo 6), a njegova karijera i profesija (ako je bude imao jeste tvoje 4.polje). Vladar 4. je Jupiter, pogledaj gde se nalazi u kojoj derivatnoj kući i kakve aspekte pravi. Ovo Uran Saturn u njegovoj 10. ako dođe do karijere, ima da se pada i diže...Ne znam da li je ovo pravo mesto za ovo pitanje,ako nije,uputite me gde da ga postavim

Kompjuterskog ugl. Preširok je to pojam. Nije isto pneumatika i građevina. Venera generalno građevina. Bik mora da gradi.
Uran Saturn sami po sebi daju tinker ljude koji moraju da nešto čačkaju po kući nevezano za natal žene. Čak i kada su u penziji, moraju da se popnu na krov da nameste nešto. Vodolije su takve kada zacrtaju.
Uporediti ponašanje rođenog dede, oca pa tek onda muža, kao i sve stričeve koji su bliski porodici. Moguć zajednički biznis oko kuće zet-otac ili tome slično. Ugl to je to, karte nema.
Ako gledaš derivatne kuće, osnovna kuća njegovog posla tj radnog mesta je tvoje 12. polje (njegovo 6), a njegova karijera i profesija (ako je bude imao jeste tvoje 4.polje). Vladar 4. je Jupiter, pogledaj gde se nalazi u kojoj derivatnoj kući i kakve aspekte pravi. Ovo Uran Saturn u njegovoj 10. ako dođe do karijere, ima da se pada i diže...
Ovaj tvoj vrh šeste u Vodoliji je takođe je i partnerovo zdravlje, negovo mentalno stanje i svašta nešto...
Inače, pitanje je, inženjera čega? Nije isto mašinstva npr( Mars, Ovan...), a elektrotehnike (Uran, Merkur, Vodolija, serija 11...) Inžener zaštite na radu, poljoprivrede itd... Msm da ne nabrajam, ali važno da bude inženjer![]()

nadam se da se to nece desiti
evo karte,ako sam dobro postavila

pa ovako,pad sa polozaja nije muz,nego je u pitanju moj otac,tako da je taj aspekat "odradjen"I moj otac je studirao i nije zavrsio fakultet,iako mu ostalo 4 ispita do kraja
Ja sam inzenjer tehnologije i biohemije
nemoj da me traumiras valjda cu se,udati![]()

Ti to mene malo zezas?
Uran jeste u konjukciji sa Saturnom![]()

Jedno ne isključuje drugo. ,,Odrađeni" aspekt, može na sličan način opet da odradi. Svi ljudi žive u našem čartu. Međutim, bez obzira na aspekte, svest pojedinca nije ista, neko konstruktivno troši kvadrate & opozicije, neko ne. Nego, lepo njegov čart na sunce-kada se pojavi taj neki tvoj potencijalni
Zato prvo traži diplomu na uvid (ako je to jedan od tvojih prioriteta), msm dok se ne zaljubiš![]()
ma ne trazim ja sa diplomom,nego postoji vec neko pa da vidim da li bi mi mogao biti muz 

Koje? Ako te ne mrzi da ih sve ispišeš, koliko ih jee, poruchila sam chini mi se 17 knjiga, ako mi nadje tri od tih bicu vec zadovoljna sve preko uchinice me srecnom...![]()

vladar 7 konj vladar 6, i ako nije kolega upoznajete se u radnom okruženju, tvom ili njegovom. 6. kuća su usluge.ja sam inzenjer pa bih volela da bude kolega![]()
baš sam to htela da napišem.Jedno ne isključuje drugo. ,,Odrađeni" aspekt, može na sličan način opet da odradi. Svi ljudi žive u našem čartu.