ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:confused:

Kupljena u knjižari ili naručena?
Menjaju bez problema u svakom slučaju, samo je nezgodno što nisi ovde, treba ih kontaktirati pa prvom sledećom prilikom da zameniš.

kupljena u knjizari...
za shta da je zamene ako nemaju drugo izdanje, ili mislish da su greshke samo u toj jednoj knjizi? i da imaju drugu koja je ok, ko ce o tome da radi sad kad je vec ovde, nema veze, mozda se vremenom javi neko da mi poshalje tih nekoliko stranica pa cu da ih unesem, papira ima...;)

Ne znam, sve zavisi, kad se meni to dešavalo uvek se potrefilo da je baš taj primerak feleran :lol: i da nije cela serija knjiga u pitanju nego tek po koja. A menjala sam bez problema. Ne znam ko je izdavač, možda bi trebalo kontaktirati njega.

Imam ja tu knjigu, hoćeš da ti skeniram te stranice?

Ne znam, sve zavisi, kad se meni to dešavalo uvek se potrefilo da je baš taj primerak feleran :lol: i da nije cela serija knjiga u pitanju nego tek po koja. A menjala sam bez problema. Ne znam ko je izdavač, možda bi trebalo kontaktirati njega.

Imam ja tu knjigu, hoćeš da ti skeniram te stranice?

e super, sad cu ti poslati na pp meil adresu pa kad budesh imala vremena poshalji... hvala elle...

Treba potrošiti tu energiju, na taj naicn Mars slabi i nezgode potencijalne su na minimumu.

Sve se može izbeći po pitanju tranzita. Dobro, ne baš izbeći ali ublažiti svakako.

1- Energije su trošne ukoliko se usmere Voljom. Znaci volje Bik. Škorpija, Lav, Vodolija.
Potencijal znaka treba da se iskoristi kako bi se pojačalo Sunce, u tim momentima preovlađuje i Prva kuća, a samim tim se troši Mars bez obzira gde se nalazio. To je jedna od prednosti znakova Volje.
Opasnost nastaje ukoliko se prepuste Marsu jer onda ne vide ništa drugo do sebe i svoje potrebe, pri tome postajući sebični.

2- Znak intelekta troši tu energiju Kreativnim radom ne pojačavajući Sunce već Tranzitnom (prerada) energijom iliti Rikošetom na povoljnosti Neptuna, Jupitera i Merkura. Takoreći, muzika, pisanje kao izduvni ventil glavnog pokretača Marsa.
Mars može da ide samo u jedan smer, direktno i bolno. Najbolje je usmeriti ga na nešto ili energiju preneti na delo za znakove Intelekta. Ovde je Mars aktivan, a Venera reaktivna.
Opasnost nastaje ukoliko se bilo koja od datih planeta Neptuna, Jupitera ili Merkura previše naglasi jer dovode do izuzetne depresije za Blizanca, Strelca, Ribe i Devicu.

3 - Kardinalni moraju da osete Mars i na sebi i na drugima jer uče preko fizičkog nagona. U tom principu, Mars Ovna i Vage su proaktivni, a Mars kod Raka i Jarca reaktivni. Te energije u kvadratu se debelo ne podnose jer su pod direktnim uticajem Marsa. Lenj Rak i Jarac ne mogu da podnesu da ih brzi Ovan požurkuje da radi, dok brzi Ovan ne podnosi usporene ljude. Vaga se tu opek nekako pronađe ''ni tamo ni amo'' jer ne želi da je pokreće Mars iako se napali na isti.
Ovi znakovi moraju da odmah budu deo Marsa i ne mogu da ga kanališu ili da svojom voljom troše, direktno padaju pod uticaj Marsa i nemaju kontrolu nad tom energijom već moraju da stupe u akciju uprkos svemu. Zbog toga često imaju bolniji i teži život no većina drugih ljudi, ali zauzvrat dobijaju mogućnost predvodništva. Ovakva energija se najbolje troši sportom kod ovih znakova.
Opasnost je ukoliko Sunce preovlada jer se stvara velika doza nadmetanja i energija se prebacuje na druge ljude stvarajući poteškoće po okolinu.

Poslednja izmena:
attachment.php
attachment.php

Ma virkam samo.znaš me..Al moram,kad voleeem:obozavam: A i esteer me baš nasmejao:zcepanje:

Nije to ništa obzirom kako se umem šegačiti sa strelčevima.. sve dok neko ne pomene
pampur - drveni ili štrikani. ;)

- - - - - - - - - -

:tease:... :D
Bubi vas vaša Agi:heart:
Esteer ima prirodni talenat da se šegači sa ovim nakrivo nasađenim Strelcem dokle oće i da me ne nervira, nego ga još i volem
To je zato jer je Riba
A Ribe su šarmantne.....i originalne
A Lavica Žiža....Lav je Sunce koje me greje....uvek je bilo i uvek će biti....:)

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back