- Poruka
- 113.390
Mesec može da bude u svih 12 znakovaшта ће месец у јарцу![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mesec može da bude u svih 12 znakovaшта ће месец у јарцу![]()

Mesec može da bude u svih 12 znakova![]()
međ rogoveа ди му се увуко

e preduhitri meAgataaaaaaaaaa
Kafaaaaaaaaa
![]()
dve kafice za dve drugarice![]()

i jaAstralne veze rade kao sat
Svi mi govore da pijem šećer sa kafom a ne kafu sa šećerom
Pogledaj ovu eleganciju
Obožavam ove životinje
![]()

normalnoPa zato i postavih ovu sliku
Po meni je puma veoma elegantna životinja.
O klaviru nema šta da se raspravlja
Hvala za kolačiće ......... u nekim osobinama zaista mislim da sam tipičan predstavnik svog znaka a onda zbog nekih drugih osobina pomislim da uopte ne pripadam blizancima.
normalno
mi smo svi jedinstvne kombinacije 10 planeta, polja, aspekata, položaja ascendenta i još puno toga...
Ti si Blizanac jer ti je Sunce bilo u tom sazvežđu u trenutku rođenja, ali to je samo najosnovnija odrednica, je je Sunce najveće i oko njega se sve vrti pa je to zato
Pa i dobro je da imamo druge uticajeMa imam ja i osobine blizanaca ne mogu reći da nemam ti me barem znaš za neke stvari kako reagujem ali za jednu stvar mi zista žao što nisam baš tipičan predstavnik ovog horoskopskog znaka ali ne možeš imati sve, zar ne![]()
e tu smo iste donekleI ako je razbribriga ima istine.
Kad zaćutim i sednem i sasvim smireno govorim, to znači da se u meni oluja odigrava ali da kontrolišem svaki svoj postupak.
Tada šta kažem biće tako makar se svet preokrenuo i to je znak da je suprotna strana baš preterala.
Dok lajem i šizim nije opasno![]()

Fenomenalno
Nisi ni morala u spojler
Znam koje su ti asocijacije, ''nevaljalice'' moja
Mada znaš ono - kad preživiš zmijski ujed, postaneš imun na otrov, bar te vrste zmija

oooooo

Bogami ću i jaOdoh draga, družimo se večeras![]()