ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hehe, nema veze, daj shta dash...:p

JUPITER U ŠESTOJ KUĆI

Jupiter u šestoj kući u natalnoj karti neretko ukazuje na brz i agilan um kada su u pitanju poslovna planiranja, osoba ume da bude jako zahtevna i sklona samokritičnosti ukoliko se na poslovnom planu stvari ne odvijaju željenim tokom jer voli sigurnost i voli da bude dobro upoznata sa svim detaljima. Kada je Jupiter u šestoj kući dobro aspektovan, osoba može biti vrlo predana poslu tako da je na poslovno-finansijskom planu snalažljiva, prilagodljiva i sposobna da dobro procenjuje prioritete što joj obezbeđuje i vrlo komforan i luksuzan život. Kada je Jupiter u ovom položaju loše aspektovan to neretko ukazuje na naglašenu potrebu da se do ostvarenja zacrtanih ciljeva na poslu dođe na zaobilazan način i pomoću rizičnih prečica što osobu neretko dovodi u vrlo nepoželjan položaj. Osim toga, loši aspekti Jupitera u ovom položaju ukazuju i na izraženiju opasnost od nedovoljne posvećenosti zdravlju.

- - - - - - - - - -

Pa gde bre sa familijom da se hebem,budite bogovi sa mnom
Ti si mi sestra a Salić zet
Ju naopako

Nema veze.. to je danas sve moderno...

Nego, sad čitam. Jupiter ima pozitivne aspekte sa Saturnom I Merkurom. A? A?

Agatonik se upravo ukazao!
A što bih vas ebala?
I ja idem u 4 kafane

па пошто у твојој кафани причамо о конкурентској, мада је и оно била твој кафана

- - - - - - - - - -

Tamo je Gane zaveo red, opasan. Niko ne sme ni da pisne. :lol:

- - - - - - - - - -

a što neš.. šta nam fali... :(

дал да питам
ајд
а ко је тај Гане:D

- - - - - - - - - -

Tamo je Gane zaveo red, opasan. Niko ne sme ni da pisne. :lol:

- - - - - - - - - -

a što neš.. šta nam fali... :(

дал да питам
ајд

JUPITER U ŠESTOJ KUĆI

Jupiter u šestoj kući u natalnoj karti neretko ukazuje na brz i agilan um kada su u pitanju poslovna planiranja, osoba ume da bude jako zahtevna i sklona samokritičnosti ukoliko se na poslovnom planu stvari ne odvijaju željenim tokom jer voli sigurnost i voli da bude dobro upoznata sa svim detaljima. Kada je Jupiter u šestoj kući dobro aspektovan, osoba može biti vrlo predana poslu tako da je na poslovno-finansijskom planu snalažljiva, prilagodljiva i sposobna da dobro procenjuje prioritete što joj obezbeđuje i vrlo komforan i luksuzan život. Kada je Jupiter u ovom položaju loše aspektovan to neretko ukazuje na naglašenu potrebu da se do ostvarenja zacrtanih ciljeva na poslu dođe na zaobilazan način i pomoću rizičnih prečica što osobu neretko dovodi u vrlo nepoželjan položaj. Osim toga, loši aspekti Jupitera u ovom položaju ukazuju i na izraženiju opasnost od nedovoljne posvećenosti zdravlju.

hm, kvadrate sa uranom i plutonom, opozicije sa marsom i venerom i konjukcija sa mesecom... ipak ne priznajem da mi je jupi syeban a i iskreno recheno sem toga shto me zdravlje josh uvek jako dobro sluzi ima me u kompletnom postu, tj obe varijante...:p

дал да питам
ајд

Virni tamo pa ćeš shvatiti. Onaj što kaže da će ih sve prebisti.. :lol:

- - - - - - - - - -

hm, kvadrate sa uranom i plutonom, opozicije sa marsom i venerom i konjukcija sa mesecom... ipak ne priznajem da mi je jupi syeban a i iskreno recheno sem toga shto me zdravlje josh uvek jako dobro sluzi ima me u kompletnom postu, tj obe varijante...:p

Ja bih rekla da su pogodili. Ti si vazda na poslu. :lol:

Naradi se ti za celu Crnu Goru.

значи глистица и ја то су срца два, љубили се грлили све до пола два....

pa jes.. svi vole šurnjaje... :rumenko:

Nego Sale, gde je tebi Jupiter?

- - - - - - - - - -

naročito ako su šurnjaje mlađe I lepše... :mrgreen:

- - - - - - - - - -

zla zla kojica...

joj što volem kad sam zla... :zcepanje:

па пошто у твојој кафани причамо о конкурентској, мада је и оно била твој кафана

- - - - - - - - - -

дал да питам
ајд

- - - - - - - - - -

дал да питам
ајд

Aman bre Salić
Opet ti meni pripisuješ kafane

Pazi kad mi nije palo napamet da razmišljam o konkurenciji međ kafanama
Daleko su moje preokupacije o toga
Razmišljala bih o tome kad bih kao Lenče imala pravu kafanu koja donosi pare
I opet mi ni tu ne bi radila sujeta, već poriv materijalne egzistencije

Poslednja izmena:
Aman bre Salić

I opet mi ni tu ne bi radila sujeta, već poriv materijalne egziszencije

ма БРЕ заебаем се ионако су на овом форуму кафане постале најозбиљније теме:hahaha:

Aman bre Salić

I opet mi ni tu ne bi radila sujeta, već poriv materijalne egziszencije

hm, ja o drugim kafanama ovde i uopshte komshijama razmishljam samo kad mi pet noci za redom neko poshalje muriju, shatro zbog buke, pa se pitam ko je...:neutral:

- - - - - - - - - -

haj, haj, agata, sale i ostali...:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back