ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ejjj, poshto mi bratanic sad ide za srbiju zamolila sam ga da mi kupi nekoliko knjiga iz astrologije (kaze ima dobra knjizara blizu njegove gajbe) pa bi mogli da mi date neki predlog, neshto...:)

ja sam mu otprilike rekla da uzme sve od astrologije za pochetnike pa nadalje, takodje i nashe autore, dupora, milekica i imshiragica, ali bih posebno volela neku dobru knjigu iz tradicionalne astrologije, znachi neshto pradavno ako naravno naleti na tako neshto... poshto ide autom, rachunam da mu nece biti problem da potrpa desetak knjiga...

Agataaaaaaaaaa :hej:

Kafaaaaaaaaa :p

images

dve kafice za dve drugarice :D

Pa zato i postavih ovu sliku :p
Po meni je puma veoma elegantna životinja.
O klaviru nema šta da se raspravlja :D

Hvala za kolačiće ......... u nekim osobinama zaista mislim da sam tipičan predstavnik svog znaka a onda zbog nekih drugih osobina pomislim da uopšte ne pripadam blizancima.

Poslednja izmena:
Pa zato i postavih ovu sliku :p
Po meni je puma veoma elegantna životinja.
O klaviru nema šta da se raspravlja :D

Hvala za kolačiće ......... u nekim osobinama zaista mislim da sam tipičan predstavnik svog znaka a onda zbog nekih drugih osobina pomislim da uopte ne pripadam blizancima.
normalno
mi smo svi jedinstvne kombinacije 10 planeta, polja, aspekata, položaja ascendenta i još puno toga...
Ti si Blizanac jer ti je Sunce bilo u tom sazvežđu u trenutku rođenja, ali to je samo najosnovnija odrednica, je je Sunce najveće i oko njega se sve vrti pa je to zato

normalno
mi smo svi jedinstvne kombinacije 10 planeta, polja, aspekata, položaja ascendenta i još puno toga...
Ti si Blizanac jer ti je Sunce bilo u tom sazvežđu u trenutku rođenja, ali to je samo najosnovnija odrednica, je je Sunce najveće i oko njega se sve vrti pa je to zato

Ma imam ja i osobine blizanaca ne mogu reći da nemam ti me barem znaš za neke stvari kako reagujem ali za jednu stvar mi zista žao što nisam baš tipičan predstavnik ovog horoskopskog znaka ali ne možeš imati sve, zar ne :D

Ma imam ja i osobine blizanaca ne mogu reći da nemam ti me barem znaš za neke stvari kako reagujem ali za jednu stvar mi zista žao što nisam baš tipičan predstavnik ovog horoskopskog znaka ali ne možeš imati sve, zar ne :D
Pa i dobro je da imamo druge uticaje
nego evo malo razbibrige
ima istine u ovom,iako je takođe Sunčeva generalizacija - ti prestaneš da razgovaraš a ja odem
039f473538b8f41b4a050c5ff44d9559.jpg

Poslednja izmena:
I ako je razbribriga ima istine.
Kad zaćutim i sednem i sasvim smireno govorim, to znači da se u meni oluja odigrava ali da kontrolišem svaki svoj postupak.
Tada šta kažem biće tako makar se svet preokrenuo i to je znak da je suprotna strana baš preterala.
Dok lajem i šizim nije opasno :D

I ako je razbribriga ima istine.
Kad zaćutim i sednem i sasvim smireno govorim, to znači da se u meni oluja odigrava ali da kontrolišem svaki svoj postupak.
Tada šta kažem biće tako makar se svet preokrenuo i to je znak da je suprotna strana baš preterala.
Dok lajem i šizim nije opasno :D
e tu smo iste donekle
dok lajem - nije opasno
kad počnem da šizim - ume da bude, al ne mora
al kad zaćutim....ili je zatišje pred detonaciju hidrogenske bombe ili najčešće Kraj sa velikim K, definitivan

Ma i detonacija nije loša to je pokazatelj da tu još uvek nešto radi pa je zato tako ali ako nastane muk, tišina, to je znak da kredita više nema .....

- - - - - - - - - -

Vidi ovu sličku :p
Ovde smem da je postavim :D

slika.jpg

Razmišljam o tome kako bi mogli da gledamo različite vrste masaže u natalu. S obzirom da otklanja stres koji je većinski načinjen radnim stresom, da posmatramo Neptun... otklanja bol iz vrata, ali opet medicina je 6.

Kombinacija 12 - 6, akupunktura, tačka dodira, ali opet je fizičko telo Lava. Ne mogu nikako da protumačim ovo u generalnom smislu. Masaža stopala otklanja ove nedoumice u startu jer predstavlja odličan spoj, ali tu se otvaraju nova vrata

Vrata eroticizma i put do Škorpije, vrata eroticizma i put do Bika, vrata Ecentričnih ulja i put do Meseca i Venere, vrata do medicinske primene i dolazak do stomaka... što sve ponovo otvara nova vrata na planu primene preko Merkura (ruke, igle, zavrteti šrafić). I to me sada strašno nervira jer uopšte nije precizno definisano, a zahteva precizno delovanje i negu.

Definitivno 12 - 6 Neptun Merkur za boljitak svega. I obavezno muzika, po mogućstvu sa glasom neke Venere. ako je to ispunjeno, masaža načini da se zaspi (12).

I treba zaspati nakon teškog dana, ali onda povećan rizik noćnih mora zbog PREumora.

A možemo da gledamo i prelaz iz Pete umetnosti u Šestu rekreacije gde na Sunce iz Pete pada Merkur iz Šeste (prirodno).

Da li su Device najbolji na planu masaže?

Mora li Merkur da bude u Devici da bi se to postiglo? Potražiti primer na Reiki...

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back