Кех... шта ми се јуче десило.

Ископираћу са ФБ и цензурисаћу.
Неки напаљени клинац купио парче пице. И долази он продавачици назад, тврди да му се у пици налази инсект. Дрхти од усплахирености, очигледно је да је зелен, слинавац један. Жена погледа и каже му да је то шампињон. Клинца баш брига и хоће ново парче пице. Наставља да се дерња и **** о инсекту. Њему ће жена: ми не продајемо инскете.
/он мултитрединг (енгл. multithreading)
Размишљам. Да сам ја на месту тог слинавца, заиста бих био дошао због инсекта. Да ми је жена тако рекла, вероватно бих одговорио са:
- Наравно! Инксекти су за џабе, иначе би пореска морала да дозна одакле их набављате и у којим условима их узгајате. :Р Можда бисте морали и да промените своју делатност! Све због лоше `игијене *при* вас. Знате шта, нећу ново парче пице. Промаршираћу пред купцима у реду да им покажем шта продајете. (то бих и урадио)
Ок. Ја сам невероватан пест (енгл. pest) кад ме неко нагази... ал` жени више верујем него напаљенку. Ајмо даље...
/офф
/он мултитрединг II
Размишљам како бих могао исто тако да пестујем шит из клинца, што је такав напаљени неиздр* слинавко. Ај, реко` -- прескочићу -- јер има полиције около. Сигурно би замахн`о на мене, па би` морао да га нокаутирам и угазим да би се смирио. П* неиз*...
/офф
/он мултитрединг III
Размишљам се да након завршетка те сцене кажем жени: не дај да те напаљени клинац изнервира, видиш да је довео девојку па се ваљда овако показује и доказује. Родитељи га нису научили бољем... (примедба аутора: нису ни мене! сам сам научио како треба!)
/офф
Мрзело ме да се играм. Одчеках ја свој ред. Добих парче пице без инсекта*. Продужих.
* - Ових дана морам на фаст-фуд, јер ми радно време не допушта ни `леба да купим. Ај ћао, готова пауза.